ya bana yorum çıkmıyo :uhm:
hic bu kadar sacma bir test gormemistim. cevaplarin hicbiri bana uymaz!
Sınıfta bir arkadaşın seninle gereksiz yere küsüyor ve sınıfın içinde seni haksız duruma düşürmek için hüngür hüngür ağlıyor sen...
delimisin nesin derim. eger insan icinde utanmadan aglayacak kadar buyuk bir dertse bu adam gibi kalk bana soyle, cikip disarda konusalim halledelim derim. bu ne bicim bi davranis? derim
Bir arkadaşınla yolda yürürken senin yeni saç modelinden bahsediyorsunuz yanınızdan geçen gereksiz vatandaş saçının iğrenç olduğunu söyledi sen...
muhattap olmam tabii ki! her sokaktan gecene cevap yapistirsaydim simdi akil hastanesinde fayans sayiyor olurdum.
Sınav sırasında öğretmenin gelip ısrarla kopya çektiğini söylüyor ama sen hiçbirşey yapmadın...
hocam sinavdan sonra goruselim. sinav sirasinda gelip boyle asilsiz bir suclamada bulunarak diger ogrencilerin zamanini caliyorsunuz. ayrica siz burda bana iftira atarken on tarafta 5 kisi kopya cekiyor, onlarla ilgilenmek ister misiniz? derim.
Sevgilinin seni aldattığını öğrendin ve bunu söylediğinde sana yüzsüz bir şekilde eee napalım bu işler böyle dedi sen...
hicbir sey demem. boyle asagilik bir adamla nasil cikabildim diye kendimi sorgulamaya baslarim.
En yakın arkadaşının sevgilisi sana çapkın çapkın bakıyor sen...
ben de ona mal mal bakarim. gerekirse yan yan bakarim. o da olmadi arkadasima soylerim o caresine bakar. her cesit bakariz yani.
KuİZZim NasILdı???
berbatti valla. yasin 13-15 filan olsa gerek.
Of of of
Senin eline düşen yandı=) kendini hiçbir şekilde kimseye ezdirmiyorsun hatta sana bir söz söyleyen söylediğine pişman oluyor ama birazcıcııııık sakin olmanda fayda var =)
Evet ama. Cevaplar az seçenekliydi. Yani birinci şıklarda mübarek iyice ezik olunur ozaman. Yani sınıfta biri sebepsiz küsse elbette sebebini sorarız. Daha fazla ağlarsa tokat mokat yazıyo. Ben onu yapamam mesela.
Of of of
Senin eline düşen yandı=) kendini hiçbir şekilde kimseye ezdirmiyorsun hatta sana bir söz söyleyen söylediğine pişman oluyor ama birazcıcııııık sakin olmanda fayda var =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?