Laf anlatacağım derken yıldım

Evet sanırım Yokuspokus da o yolu izlese iyi olacak gibi.
Hacı sen de eşinin çocukluğuna bi in bakam nolacak
Olmadı Astoria yardım eder

İneceğim ben ona ineceğim bi az kaldı.
Bu akşamki mönümüzde zilyonuncuya Scarface var.

Kulaklığıyla transta

Migrenin var dimi aynı ben

O da olsa ruhuma el fatihaydı sanırım..
Ses-ışık duyarlılığı oluyor bazı günler, sinirlenince de işte başlıyor. Herhalde insomnianın etkisi diyorum.
Ya da migrenim var, bilmiyorum.

Genelde dövüşü profesyonel spora dökenlerin şiddet eğilimi azalıyor.
Hatta maruz kaldıkça bıkkınlık geliyor.
Kendisi ne diyor? Neden vazgeçmek/değiştirmek istemez?

Öyle, daha kontrollü olmayı da öğretiyorlar zaten spor içinde.
Keyif aldığı bir şeyi değiştirmek, huy, ilgi alanı mı... Bilmiyorum ki Turuncu. Tamamen izlemesin diyemem zaten bu bana "Tamamen şu müzikleri dinlemeyeceksin" denmesi gibi. Sadece bi ayar çekse de beni bu kadar maruz bırakmasa bari buna diyebiliyorum en fazla. Onu da sallamıyor mu, gamsız ya benimki. Gamsız adam, raad.

Evden tamamen interneti çıkarsam kendimi de cezalandırmış olurum yalnız.
Yasaklayarak, el koyarak yapamam koca adam neticede. Onu bir şekilde uyandırmaya bakmalıyım. Konuşarak, tartışarak olmadı evet ama denemediğim birkaç bir şey kaldı, onları denemeye karar verdim artık. Çocuk konusunda da hassas, az daha büyüyünce oğlan, belki daha iyi işler adama. Bakalım.

Sen de bi delir ve onu kendi little friend'inle tanıştır
Bu bir kırbaç olabilir, efendime söyleyeyim bir şamar olabilir, şöyle enseye en Osmanlı'sından, tam da en aksiyonlu sahneyi izlerken

Astoria 'nın konusunda bıraktığım bi vileda sopam vardı, bilemedim şimdi
O kadar dalmış izliyor ki şu an Kendinehas, ya gülme geldi ya tipine bakınca

Ses duyarlığı zaten mıgrenın belirtisi çok kotu bısı yuksek sese tahammül yok dediğin gibide sinirlenme oluyor sonra bas ağrısı .bnde öyle .bnm esımde öyle ben sesi kıstıkça o acıyor ben sınırlendıgımle kalıyorum o bildiğini okuyor

Bu arada, yorumlayan herkese teşekkür ederim.

Daha iyi hissettiğimi ve kafamda bir şeylerin oluştuğunu söyleyebilirim.
Artık ne kadar çözülür, ne olur bilmiyorum, hayırlısı diyeyim.

Valla başında gardiyanlık yapmak konusunda hak veriyorum. Kimse kimseyi kısıtlamasın.
Yerine bir şey koy diyorum ama o da çocuk oyalar gibi kazık kadar adamı eğitmek oluyor, hoş gelmiyor pek kulağa.
Ama maalesef vaktini daha seveceği bir şeye harcaması dışında başka çözümü yok bu işin.
İster spor olsun, ister kitap okusun, dansa gitsin ne bileyim hoşlanma ihtimali olduğu ne varsa sıradan onu yapsın.
Çizgi roman falan al madem adama, şöyle bir 100 tane ile başla, onları okusun koleksiyon falan yapmaya başlasın :))
Hem şiddet içerikli, hem sessiz, hem zevkli. Hem sanki ilgisini de çeker :)
Yada Dur ya.
Niye hep sen kafa patlatıyorsun?
Kocana git, şimdi de ki,
Haftada 1 gün evde tv asla açılmayacak
Ve o güne sen aktivite planlayacaksın.
Şimdi o düşünsün :) 1 gün 1 gündür

Kendi fikrimi söylemem gerekirse bence abartıyorsun. Adamı evlenmeden önce de biliyordun, farklı zevklere sahip olduğunuzu bunu bile bile evlenmişsin ve ayrıca seni rahatsız eden ses değil adam kulaklık taksa onu da istemiyorsun e ne yapsın peki bu adam? Ben mesela asya kökenli dizilere, animelere, Japonca şarkılara bayılırım. Erkek arkadaşım kalkıp bunlara karışsa hem üzülürüm hem kızarım. Nasıl ki ben onun oynadığı oyuna karışmıyorsam (ki oyun oynamayı bana sevdirdi, şimdi birlikte oynuyoruz) o da benim zevklerime karışamaz. Oğlun hakkında da şunu söyleyebilirim sen evde istediğin kadar onu bu tip şeylerden izole etsen de dışarı çıktığı zaman hepsini görecek, bilecek, yaşıcak. Şiddetin kötü bir sey oldugu bilincinde yetiştirirseniz evde görmesinde duymasında sıkıntı yok, yoksa en kibar erkekler bile aksiyon filmleri izliyo, o ucaklar patlayınca ve martial dövüs kısımlarında mest oluyorlar. Bu arada şu konuda şanslıyım; erkek arkadaşım futbol sevmez, arabalara ilgili değil, sadece yabancı dizi izleyip oyun oynuyo. Ne izlediğine karışmam demiştim ama buradaki bir cogunun eşi de çok sıkıcıymış *sigh*

Tek tek gideyim; evlenmeden önce biliyordum evet ve şöyle ki:

Bu buraya açtığım ilk konumdan alıntı.
Yani öyle her zaman "Biliyodun evlendin" olayı olmuyor, insanlar evlilikleri içinde değişebiliyor ya da gözden kaçırdıkları ortaya çıkabiliyor. Her gün dizi izlese sıkılacak birisi idi eşim, ama öyle değilmiş.Ya da değişti.

Beni rahatsız eden ses.
"Kulaklık taksa da kopuyor" demem de şu rahatsızlığı içeriyor:
Kendisine seslendiğimde hiçbir şekilde duymuyor.
Ben kulaklık taktığımda, çevremdeki insanların çağırmasını duyabileceğim bir seste tutarım.
Özetle hiçbir şartta kulaklık kullanmasın rahatsızım demiyorum (ki az önceden beridir kulaklıkla film izliyor), evin içinde birilerini defalarca çağırma ya da omzuna sırtına dokunmak zorunda kalmak hoş bir şey değil benim için, hele de çocukla ilgilenirken ani bir şey lazım olduğunda çağırıyorsam.

Ben de oğlum hakkında şunu söyleyebilirim, kendisi 20 aylık ve sürekli halde silah, ağlama, inleme, patlama seslerine maruz kalmasını istemiyorum. Değil şiddetin kötü bir şey olduğu bilinci, şiddetin ne olduğunu anlatabileceğiniz yaşta değil kendisi de, bu sesleri normalleştirmesin diye hani, ondan.

Şanslı olmanıza sevindim, sizinki de bir gün değişmez umarım.

Anladım. Ama evlilik = monotonluk demekken iki zıt karakterin evlenmesiyle bu sonuçlar malumun ilanı olacaktı zaten. Bizim hobilerimiz farklı olsa da karakterimiz aynı, hani ruh eşi deriz ya gerçekten de öyle o yüzden ben rahatça onun hobileriyle ilgi duyuyorum, o benimle anime vs izliyor sıkılmıyoruz. Tek başımıza takıldığımız da oluyor tabii. Biz de gezmeye bayılırız, evlen sabahtan akşama çalış, evde çocukla ilgilen adamda hal kalmaz, öyle bekarlıktaki gibi değil ki, çocuk tek başına ayrı bir sorumluluk istiyor. Bir de bir çok erkek ne kadar iyi, ilgili bir baba olursa olsun çocuktan sonra kafasını mesgul etmeye calisip ayri bir nefes almaya calisiyor, o sonradan dizi izleme alıskanlıgı cocuktan sonra artmış gibi geldi. Şiddet artık her yerde var dizilerde, filmlerde, oyunlarda.. Ben bu kadar kontrol manyağı olmayı dogru bulmuyorum, farklı bir yerden gircem ama annem ve babam biz cocukken günde 3 paket sigara bitirirlerdi ne ben ne de diger kardeslerim sigara icmiyoruz. İnsanın içinde varsa ne kadar uzak tutsan yapar. Erken yaşta savunma sporunu destekliyorum ayrıca, fazla aşırıya kaçmayan bir şey istiyorsanız wing tsun u tavsiye ederim

Teşekkürler tavsiyen için, jiu jitsu düşünüyoruz ya ağırlıklı, bakalım.
Kontrol manyağı değilim, 20 aylık bir çocuğun her gün bu sesleri duymasının doğru olmayacağını biliyorum, bu sigara içeni görmek gibi bir şey değil ki; ben de sigara kullanıyorum, aman paketleri sakla sakla filan halinde değilim, sadece pasif içici olmaması için önlemlerimi alıyor, dikkat ediyorum. Sizin dediğiniz biraz "Pöfür pöfür iç ya aynı odada, bu kadar kontrolcü olma" demek gibi bir şey ama.:) Çocuk neden babasıyla bulunduğu her anı şiddet sesleri eşliğinde yaşayıp bilinçaltına yerleştirsin, 2 yaşında bile değil? Bilmiyorum aynı şekilde belki de ben size "Aşırı kontrolsüz" demeliyim. Düşüncelerimde abartı tek nokta olmadığını, neyi nasıl uyguladığımı, çocuğum için neyin iyi olacağını biliyorum ve siz de kendi doğrularınızca en idealini iyisini yapıyorsunuzdur diyeyim de şu "Çocuk ve kontrol manyağı" konusu bi kapansın lütfen.

Evet, çocuktan sonra arttı.
Ve şunu da ilave etmek isterim, eşimle aynı karakterde insanlar olsaydık; çoktan boşanmış olurduk :)
Yani çok benzer karakterde insanların bir araya gelmesi de her zaman iyi olmaz, o da kişiden kişiye, karakterden karaktere değişir. :)))
Neyse.

Bence erkeklerin %95i sagir
Cogunda akil noksanligi da var. Saglam bir cinnet bence isini cozer gangsty

Ne demiş Virgina Wolf, her kadının bir odası olmalı. Kendine ait bir oda yap, orada geçir vaktini, anlar herhalde bir süre sonra hem de kafa dinlersin.

Bence erkeklerin %95i sagir
Cogunda akil noksanligi da var. Saglam bir cinnet bence isini cozer gangsty

Ya da biz kadınlar mı fazla zekiyiz nedir bi şey var sanki evet :))
Bilmiyorum ya, öyle bağır çağırdan öte cinnet olaylarına giresim yok, enerjim yok ona sanki.
Bi bayılmalar ayılmalar filan düşünüyorum ya, öyle sakince nazikçe numara çekeyim dedim ama...

Ne demiş Virgina Wolf, her kadının bir odası olmalı. Kendine ait bir oda yap, orada geçir vaktini, anlar herhalde bir süre sonra hem de kafa dinlersin.

Odaları hala düzenliyoruz, elden çıkardığımız, değiştirdiğimiz şeyler var fırsat buldukça diyeyim, geçen konumda o soruna da değinmiştim Philly. Odamı ayarlayınca kendimi oraya kapatmak da olabilir, çocuk uyuduktan sonra çekilirim, illa "Neden gidiyorsun yanımdan?" sorusu gelir. Bu da mantıklı.
İşte yemek masalarına kadar her yerde olduğundan kendisinin hobisi(!)... Oda ne kadar vurucu olur bilemiyorum.

Esimde diZi sever.. cukur payitaht oncelikle.. ben hic birini izlemiyorum.. ztn izlemeye vakit yokbi kac sefer izlemeyincede istahim kacio valla.

Yuksek ses arabada sknti.. bende seviorum yuksek ses muzik ama sadece kendim varken arabada:) sanirim onun muzik zevkini pek haz etmiyom o da var:)

Kocan gitsin baska odaya ya da sen git cocukla baska odaya..

Gidip yenisini alirkar zor bise degil : (
Almaz
Aslında televizyonu ortak bir kararla attık
Sonrasında almak istedi kabul etmedim bir karar almıştık ona uygun davranmaliydik
Tabi telefon tablet bilgisayar hepsi mevcut
Çocuklar büyüdü adam da bende artık bu anlamda üzerimize düşeni yaptık
Benim lüksüm kadınlar kulübü eşimin haberler köşe yazıları gerçi oda son zamanlarda takip etmiyor:)
Çocuklar yabancı klip şarkı izlemeyi seviyor
Beraber saat akşam 7 gibi bir çay yaparım hep beraber bir dizi yada film izleriz
Şimdi lost dizisini izliyoruz :))))
Aslında evde fark edilmeyen gizli bir otoriteye sahibim çaktırma

bana da ben kari kıza mi bakıyorum bahanesi cok gelir kocam bende bi bakıcam erkeklere sayesinde nu gidisat ile.noktayı koyucam o. Olacak.bk batsalarda erkekler hep temiz çıktiklarini idda ediyorlar utanmadan

Mutfağımdan dibimden gitse aslında, çok bi şey de istemiyorum.
Canım da fena sıkkın bugün zaten... Tartıştık sabah, beynim bi dönük halde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…