Laf anlatacağım derken yıldım

bana da ben kari kıza mi bakıyorum bahanesi cok gelir kocam bende bi bakıcam erkeklere sayesinde nu gidisat ile.noktayı koyucam o. Olacak.bk batsalarda erkekler hep temiz çıktiklarini idda ediyorlar utanmadan

:)))
Bilmiyorum bazen öyle galiba, haklısın.
Bugün biraz daha gıcık oldum, gıyabında baya giydirebilirim kendisine öyle bi ruh halindeyim.
Bazen bi oyhff çekesim geliyor, dağlar yıkılır mı ki? İçim şişti.

herkesin hayatına kimse karışamaz diyorum öncelikle :)

ama çok tv izliyor ya, çocukları sınırlandırdığımız gibi yetişkinlere de kota koymak gerekiyor anlaşılan.

@geodal cığım gibi tv yi atmak da çözüm.
Ben baya niyetine girdim, maç sevdasına izin vermedi, ama ara ara dile getiriyorum ki şükretsin haline diye :KK70:

Bilmiyorum öyle midir ki? Aynı evi paylaşarak tanıdığım iki erkek... Düşünüyorum babam da bi çeşit, eşim de bi çeşit... Kandırıyorlar mı bizi acaba, o romantik filmlerle, aslında öyle erkekler yok mudur? Var mıdır? Bir hayale mi inandık? Erkekle teknoloji bir araya gelmemeli midir? Teknoloji faydalı mıdır, zararlı mıdır? ... :KK53:

Bazı konularda bilmez evet, ben de bazı konularda onun kıymetini bilmem ödeşiriz.
Biz evin içinde sohbet edemiyoruz, denedik olmuyor :KK70:
Sıkıntı geliyor. Ben Ankara diyorum o kçn kara diyor.
Ya biz arkadaştık, arkadaşken niye böyle değildi, konuşurduk o zaman diyorum ama bazen düşünüyorum, hep ben konuşurmuşum yav da diyorum. Aklı başına gelsin ya benimki gitmeden temelli.

Amin diyeyim...
Bizde hiç sohbet edemeyiz çünkü sohbet etmez benimki.sevmez.ama nişanliyken sevgiliyken teli kapamak istemezdi. O filmlerdekiler tabiki yalan öyle erkek yoktur bence.ben benim erkekleri tanıyınca(babam eşim) hayattan soğudum bu aralar ruh halim bu:( şu anda yapıştı tvye onunla aşk yaşıyor:(

Benim eşim de mafya ve savaş dizilerinin müdavimi, önceden futbol izlerdi mesela o şuan o kadar masum ki benim için, maç olsun da izleyelim modundayım, evde 3 yaşında çocuk ben hamileyim bebek gelecek, eşimi çok uyarıyorum o konuda, iki lafımdan biri sesini kıs oldu artık. Eşim ben odaya girince kumandayı alıp sesini kısıyor. Kısmazsa ben alıp kısıyorum, ben tv izlemediğim için genelde telefona bilgisayara pek bakmıyor. Ama oğlum da babasının telefonunu alıp son ses müzik, niloya falan açıyor artık ikisine birden kızıyorum. Neyse hamileyim diye şimdilik çok üstüme gidilmiyor ama bebek olunca inşallah şu gürültü meselesini aşarız. Mafya dizileri bitsin diye dua ediyorum. Topluma ve ailelere ne faydası var yani, onun yerine belgesel koy romantik komedi koy, müzik koy. İzleniyor diye de heryerde silahlar patlıyor dediğiniz gibi, ondan sonra toplumda şiddet arttı bilmem ne. Tv herkesin evinde çocuklar da etkileniyor büyükler de bari düzgün yayınlar olsun topluma faydası olsun izlendiği zaman. Eşim tv yi atsam pc den izleyecek bizden iyice kopacak bu sebeple o da mantıklı gelmiyor. Şikayet ediyorum ben Rtük sitesinden böyle şiddet sahneleri fazla olan yayınları. Herkes şikayet ederse bence etkili olur.

Bu da kötüymüş ya, çocuk ve bu konu bir arada inatlaşsaydık bilmiyorum cinnete gelebilirdim...
Ben çocuğu iyice bahane etmeyi, gerekirse aklıma hep gelip, hiçbir zaman tercih etmediğim oyunlu yalanlı hinli hainlikli planlardan birini uygulamayı düşünüyorum. Biraz psikolojim bozulmuş gibi, bayılır gibi bi şeyler yapayım diyorum. Bunu düşünmek de biraz utandırıcı ama ne bileyim, kabul etmek istemiyorum bu sesleri çünkü eziyet oluyor bana, çözmek için hainliklere gireceğim gibi... :/

Amin.
Konuşmalı-bağırmalı olmuyor bizde, 1-2 aya eski haline geri dönüyor, bumerang gibi. :/

Valla kuzu o kadar kibar ve ince dusunceli bir adam ki kocam bende inanamiyorum bu anlamsiz huyunu , surekli cinnet haldeyim bu ara evde , bakalim kim kimi ikna edecek

Merhaba kızlar nasılsınız? İyisiniz umarım.

Ya şu son zamanlarda artık iyice sinirim bu duruma, yazmak istedim varsa önerileriniz ya da benzer durumda olanlar, dinlemek de isterim sizden.

Derdim televizyonlardaki, videolardaki çığlıklar, şiddet sesleri ve eşimin ısrarla, tüm uyarılarıma rağmen bunları hayatımızın her alanına bulaştırması... İllallah ettim. Bin kere söyledim kendisine, dinletemedim. Adam sağır mıdır, bir çeşit uyuzluk yapma istemi midir artık bilmiyorum. Kulaklığını tak derdim önceden, ona da artık sıkılıyorum çünkü kulaklığı takınca hayattan kopuyor adam. Çocuk yanımızdayken ancak kapatıyor çünkü temiz bi azar kaydım birinde denk geldim de, baya ağır konuştum. Artık çocuğa özenli ama her halükarda beni tınlayan yok. "Kapa şunu" diye celallendiğim, "O telefonu diğer sabaha sağlam bulamazsın ona göre!" şeklinde tehdit de ettiğim oldu kendisini... Bunlar anlık çözümlerden öteye geçmedi, huylu huyundan vazgeçmedi. Kısaca (kısa kesmem de zor ya) anlatmaya çalışayım:

Kendisi araba ve teknoloji videolarından sonra, mafya, dövüş kavga, savaş, ağır dram, çığlık böğürtülü dizi, film ve videoların müdavimlerindendir.
Önceden bi Kurtlar Vadimiz vardı, cendere cendere cendere diye beynimin içinden müziği çıkmaz olmuştu. Hadi adamın keyfidir dedim ses etmedim, bitti şükrettim derken zaten "Eşkıyası" başladı... :işsiz:
Sonra diğer diziler... Haftanın her gününü diziyle dolduran teyzeler olur ya, eşim de onun "Dizi amca" hali.
Tvden denk getirirse izler, denk gelmez netten izler, yabancı dizilerin de en silahlıları evimizin içindedir hep, sonra bir bakarım zibilyonuncuya izlediği "Zor ölüm" serisine geçmiş yine; parçalanan araba helikopter, patlayan şeylerin sesleri vb.

Sabah kahvaltıya oturacağız, ne güzel bi gün, çay demliyorum, arkamda kalaşnikof sesleri...
Öğlen yemeğe gelmiş, selamlaşma sohbet derken bilmem ne dizisinin kaçırdığı bölümlerinden birinde ağlayan, yalvaran kadın sesleri...
Akşam çaya oturmuşuz iki hoş beş, bir süre sonra böğürtülü sesler, tehdit altında itiraf ettirmece şeysileri vb.

Az önce oğlanı uyutmaya gittim geldim, kendisi mutfakta kahvesini içiyordu ve zaten mutfağa girmemle birlikte yine çığlık sesleri... "Nikah masasında zombiye dönüşen gelin ve Mahmut Tuncer" diye bir video izliyor. Suratına "Yıldım, yeminle yıldım" bakışı atıp geçtim ve oturdum buraya yazıyorum işte, kendisi de "Ehi ehi ya hep sana denk geliyor ben ne yapayım, git şikayet et beni, parçalayın KKca aman" diyor. :işsiz: Şimdi kulaklığını taktı daha bi ters bakınca. He hep bana denk geliyor, lafa bak ya.

Şimdi bu niçin dert sana derseniz, evin içi negatif yığılıyor, tüm enerjimi düşürüyor bu sesler. Sürekli bu sesleri günde en az 2-3 kere düzenli işittiğinizi düşünürseniz, hele ki ben gibi ses hassasiyeti olup sinirlenince kafasına durduk yere bıçak gibi ağrı saplanabilen biriyseniz, bir noktadan sonra eşinize "Al sana çığlık" deyip gece uykusunun orta yerinde kulağına bağırasınız geliyor.

Babamda da bu halin 7-24 haber izleme şekli vardı ve hala var... Yani çok yeni bi "Modum düşüyor" olayı değil, içim kötü oluyor işte negatif seslere fazla maruz kalınca.

Biri, bu huydan nasıl vazgeçirilebilir kızlar?
Bi ara bi kavga etmiştim bu konuda, baya bi düzenlemişti kendini, sonra yavaştan yine eski düzenine gelmeye başladı. Sakince de söyledim "Tamam dikkat edeceğim hayatım" dedi, 3-4 hafta dikkat etti o kadar.
Ne yapılabilir başka?
o değil de ben de açıp nikah masasında zombiye dönüşen gelini izliyıorum ya :D siz kocanız vazgeçsin diye konu açtınız video yayılıyor şimdi de arkadaşıma atıyorum .D

oohaaaaaa..... yemin ediyorum tesadüfün böylesi. küçükkken bir film izlemiştim kadın kuduz oluyordu falan, hatta dün tam da o filmi düşündüm. keşke bulsam da izlesem diye, resmen küçüklük travmam olmuştu o film.

meğer konu sahibini eşinin izlediği "nikah masasında zombiye dönüşen gelin" o filmin bir kesitiymiş hahahahah :D çocukluğuma döndüm şu an :)

Bizde hiç sohbet edemeyiz çünkü sohbet etmez benimki.sevmez.ama nişanliyken sevgiliyken teli kapamak istemezdi. O filmlerdekiler tabiki yalan öyle erkek yoktur bence.ben benim erkekleri tanıyınca(babam eşim) hayattan soğudum bu aralar ruh halim bu:KK43: şu anda yapıştı tvye onunla aşk yaşıyor:KK43:
bizimkide evlenince mesaj yazmaktan mikrop görmüş gibi kacar.konusmalarimiz öncesine göre yarısının yarisina indi neredeyse telsiz konusmalarindaki tamam gibi

Bir de hiyaaaa haayt dırşşş diye sesler çıkartan o meşhur tank oyunu var :işsiz: bi ara kendimi savaş bölgesinde sanıyodum bomba seslerinden. Kendisi bıraktı nasıl olduysa.

çok hoş yazmışsınız. yalnız sizin bnce pek dertsiz bi hayatınız var. yanlış anlamayın güzel bi şey yani özendiğim için söylüyorum :KK53:

o değil de ben de açıp nikah masasında zombiye dönüşen gelini izliyıorum ya :KK70: siz kocanız vazgeçsin diye konu açtınız video yayılıyor şimdi de arkadaşıma atıyorum .D

oohaaaaaa..... yemin ediyorum tesadüfün böylesi. küçükkken bir film izlemiştim kadın kuduz oluyordu falan, hatta dün tam da o filmi düşündüm. keşke bulsam da izlesem diye, resmen küçüklük travmam olmuştu o film.

meğer konu sahibini eşinin izlediği "nikah masasında zombiye dönüşen gelin" o filmin bir kesitiymiş hahahahah :KK70: çocukluğuma döndüm şu an :)

Ağzına doldurmuş ketçabı mayonezi, biri bi yanda kudurur öbürü türkü çığırır. İnsanın asabı bozuluyor ya. Ben de izledim ne o ya diye zaten :KK70:

Neyse, sabahki tartışma itibariyle evde dinginlik ve huzur hakim ses olarak, bakalım bakalım.

Evlenirken hiç almadık en temizi. Video merakı da yok Allah tan. Babamdan dolayı tv sesinden bıkmıştım zaten. Hamdolsun diyeyim yani. Kötü alışkanlık. İnterneti kökten kapatın bence. Tv yi de çocuğu bahane edip actirmayin. Çocuk uyuyunca baksın. Cidden evdeki fazla ses çocuklarda aşırı hareketlilik ve asabiyete sebep oluyor.

Gece gece güldürdün beni. Çok hoş anlatmışsın derdini.:KK48: Benim eşim de aynı. Çok sıkıldım araba videolarından ve telefonla olan meşguliyetinden. Çözümü varsa ben de uygulayacağım:bicak:

Back