Laf anlatacağım derken yıldım

Bizim de ev pc yığılıydı bir ara, sonra ufaktan ufaktan göndermeye başladım.
Oyun bağımlılığı da apayrı bi şey ya, bu dizi bağımlığı gibi, uyuz gıcık... "Şu bölüm de geçsin, geçemedim bi daha dene" derken zaten kaptırıp gidiyor insan. Üzüm üzüme baka baka mı kararıyor noluyorsa; araba videolarına alıştım bir noktaya kadar. Ama hala şu mafya şeysileri filan yok... Alışmayayım da.
Sormayın bir de bunların klanı var bu klanın başı işte. Sürekli oyunda milleti azarliyor falan. Artık dalga geçiyorum ne edeyim. Napolyon diyorum artık "yine mi yenildiniz" diye dalga geçiyorum. Allah'ı var ilgi istersem hemen bırakır yani hemen hemen. Dur iki dk savaşım var sonra yaparım der. Ne istediysem. "Haysenin oyununu ............. " Diyemiyorum tabi ki bekliyorum. Trip atsam sogurum yüzüne bakmam bu yüzden ilismiyorum ama anlıyor yüzümden sirnasiyor. Çocuk da var iki surat asamiyorum. Kerata hemen gelip sarılıp öpüyor gel de somurt.

Burada video oyunu bağımlılığından muzdarip bütün kadınlara Zimbardo'nun Bitik Erkekler kitabını hediye edesim var. :) "Neden böyle bu bizim beyler?" sorularınıza cevap olabilir. TV bağımlılığına da uyarlanabilir bazı bulgular tabi.

Bende alışkanlık yaptı, akşam derbiyi izleyeceğim,eşim evde yok hem. Düşün bendeki bağımlılığı.
GS-BJK maçı var ve ben FB'liyim :KK53:
Böyle de sevdim ben kendimi beyaa.
İki de bira alayım bari tam olsun :KK70:

Erkek arkadaşım derbiyi izlemek için arkadaşlarıyla bana gelmek istedi (tabi yavru kedi gibi miyavlayarak soruyor biliyor nasıl çemkireceğimi) kesinkes reddettim. Kendin geliyorsan gel, arkadaşlarını doluşturma buraya erkek yurdu gibi diye. Zaten sabah misafirim vardı akşam da full erkek sesi çekemem. Off evlenmeden böyle, bazen düşünüyorum evlenmesem mi diye ahshshjd :olamaz:

Kocanız şaka gibi yeminle küçük çocuk gibi onun hakkından gelmek icin gizlice bu hallerini alıp yutup a atmak lazim.üstüne dizi sevdası olan baba başlığı ile.sizi sinir ediyor.insan okudukça kizsa mi gülse mi bilemiyor.boyle adama.siz darlaninca da napiyorum.serserilik mi yapiyorum kariya kiza mi bakiyorum filan der.hala günümüz sorunlarına erkekler ve anneleri 50 sene önceki kötü adam kriterlerini sayıp bunlari yapmiyorum yada yapmiyor oğlum deyip zeytinyağı olma sevdasindalar.

Benimkide şarkı söyler neyse ki sesi güzel :27: ama bazen kafam kaldırmıyor benim de şarkı söylemese flüt çalar onu çalmasa ıslık çalar olmadı osurur :70: çok da şikayetim yok ama bazen sinir olmuyor değilim :deli::deli:

Erkek arkadaşım derbiyi izlemek için arkadaşlarıyla bana gelmek istedi (tabi yavru kedi gibi miyavlayarak soruyor biliyor nasıl çemkireceğimi) kesinkes reddettim. Kendin geliyorsan gel, arkadaşlarını doluşturma buraya erkek yurdu gibi diye. Zaten sabah misafirim vardı akşam da full erkek sesi çekemem. Off evlenmeden böyle, bazen düşünüyorum evlenmesem mi diye ahshshjd :olamaz:
Kendi yetmiyor bir de arkadaşlar, oldu . Lay lay lay diye bas ses tonlarıyla davul eşliğinde inletecekler binayı :D
Beyninde yankılanacak 3 ay boyunca o sesler, kısa çaplı bir cinnet hali :D
Sıkıveririm ümüğünü :D

Ben sen film izlerken sıkılıyorum canım birlikte hobi bulalım bişeyler yapalım de. Sadece yapma dersen boş zaman olunca yine oraya yönelir sıkıntıdan

Kendi yetmiyor bir de arkadaşlar, oldu . Lay lay lay diye bas ses tonlarıyla davul eşliğinde inletecekler binayı :KK70:
Beyninde yankılanacak 3 ay boyunca o sesler, kısa çaplı bir cinnet hali :KK70:
Sıkıveririm ümüğünü :KK70:

Hepsini sopayla kovalarım. "X'in sevgilisi manyak çıktı olum Allah sabır versin sana kardeş geçmiş olsun" falan diye utanmadan dedikodumu yaparlar bi de püü

Kuzucum yorumlari okuyamadim , cozumu bulursan tagle beni bakim cunku bende muzdaribim
Benimki siddet iceren seyler seyretmez ama cok yuksek sesle seyrediyor
Bende yukses sese inanilmaz hassasim , mila da oyle , cocugu milyon kere uyandirir
Esim yokken o kadar sessiz sakin huzurluyuz ki mila uykusundan bile uyanmaz ama ben bunu adama anlatamadim
Asiri tepki gosteriyor sesini kis tv nin desigimde, efendim evinde istedigi gibi tv de mi izleyemeyecekmis , yahu bebek var evde diyorum o zaten sessiz olsak da uyanirmis uyanacagi var uyaniyor deyip uste cikiyor bide
Ben yildim , biktim , cozumu yok , cildiriyorum

Benimkide şarkı söyler neyse ki sesi güzel :KK53: ama bazen kafam kaldırmıyor benim de şarkı söylemese flüt çalar onu çalmasa ıslık çalar olmadı osurur :KK70: çok da şikayetim yok ama bazen sinir olmuyor değilim :deli::deli:
Ya o pirtlamalar yok mu. Beni benden alıyor. Utanmiyor da. Ama Allah affetsin şarkı soylemesindense pirtlamasini tercih ederim sanırım:olamaz:

Ya bizde sıkıntı yok pırtlatabilir :KK53: elbet bir ses çıkar yani benim heriften :KK70:

Bakma ben de takmam. Duymamissam bir de haber veriyor yaptım diye:KK53: öyle ses olayi yok başka ama oyunu var işte pef:olamaz:
Bizim evde tüm pırtları kedimiz yapıyor, iyi ki var :KK53:
Eşim hayatta yapmaz, hele ki pırtlatırken asla ve asla az daha sıksa konçerto bestelemez, hayır tabi ki yapmaz.

Günümüz kötü erkek özellikleri anasının kucağından inmemiş gibi davranan. Telefonda play stationda kendini kaybeden. Bencil asalak çalışmak zor gelen karsinin her şartta calismasini bekleyen.arkadas ve ailesini karisindan önde tutan onlarin verdigi

Sevgili konu sahibi. İstemsizce durmadan gülüyorum :)
Benimde başımda var o kocadan. Biraz farklı versiyonu.
Şu komedi programlarından bıktım sayesinde. Zaten sevmem. Banyoda açar, mutfakta açar hemde son ses. Bazen iş makinesi izler. Bazen helikopterli oyunlar oynar. Aman Allahım kabus gibi.

Açıkçası ben bağıra çağıra biraz yola getirdim. Çok mu çirkefim ne :)
Darısı başınıza :)

Öyle olmuyor planlayarak, bize uymuyor.
Zaten birbirimizin dibinde bi çift değiliz, ben kendi alanlarımla ilgilenirim, o da kendi; ortak zevklerimiz çok az, sıkılırız zaten bir günü full birbizimize vakit ayırarak geçirsek misal.
Çocuk ile bir arada oluruz, arada birlikte film izleriz, puzzle vb. işte öyle şeyler zaten en fazla.
Ama ona saat, zaman yetmez o kadar dizisi varken. Allahtan direksiyonda izlemiyor diyeyim yani öyle bi şeydir kendisi.

Henüz 2 yaşına yeni girecek,kreşe gitmiyor.
Ama minik bir yalana baş vuracağım sanırım çocuk üzerinden, öyle olabilir gibi.

Geçmiş konularını da biliyorum senin lafınla olacak olsa duvar dile gelirdi mecburen çocuğu kullanacaksın kullanmak sevimsiz bir tabir oldu ama yapacak bişey yok çocuğa rağmen değişmiyorsa ne yapılır o zaman gene bi istişare ederiz

Sevgili konu sahibi. İstemsizce durmadan gülüyorum :)
Benimde başımda var o kocadan. Biraz farklı versiyonu.
Şu komedi programlarından bıktım sayesinde. Zaten sevmem. Banyoda açar, mutfakta açar hemde son ses. Bazen iş makinesi izler. Bazen helikopterli oyunlar oynar. Aman Allahım kabus gibi.

Açıkçası ben bağıra çağıra biraz yola getirdim. Çok mu çirkefim ne :)
Darısı başınıza :)
Helikopterli oyun ve iş makinası izlemek mi :D
Ama sizinki büyüyememiş, yazık adama yaa :D
Ayrıca bunun adı çirkeflikse iyi yapmışsınız
Cidden kabus gibi

Gangsta çok tatlısın:))yazdıklarını tebessümle okudum:)yanlış anlama her zaman ki gibi olayları ifade ediş şeklin hoşuma gittiğinden;)bizim evde de haber bülteni yani spiker sesleri ve maç maç maç maç sesleri.tabi kızım uyuduktan sonra.aynen enerjimi sömürüyor o sesler ve ben bi çaresini bulamadım.bılursan bana da haber ver seni selamlamak için yazdım uzun zamandır yoktum

Back