Laf anlatacağım derken yıldım

eşinizi okurken cidden kendimi düşündüm baya ikiz filan olabiliriz.

oyun oynamaya bayılırım,kulaklık sevmem ben oyun oynuyorsam benimle aynı evdeki herkes o sesi duymak zorunda rahatsız olan yallah modundayım

yemek yerken video izlerim oyun videosu yine vurdulu kırdılı. bir tekno markete beni bıraksanız 8 saat geçiririm orda. boş günlerimde 15 saat oyun oynayabilen bir insanım,telefon-bilgisayar-tablet kombosuyla 15 saati deviririm yani.

farklı bir şey,bilmiyorum değişmez diye düşünüyorum. çünkü bana göre bu çoook normal yani. hobi gibi düşünün. seviyorum cidden zevk alıyorum aynı oyunu 3 kez bitiririm mesela.

ben de babamla kavga ederim salona projeksiyon açıp bütün evi oyun/video sesime maruz bıraktığım için. yine şükredin eşinize

Benim kocada oyle her ne izliyorsa izlesin ses mutlak son ses olur..dusun bazen futbol yada araba yarislari izliyor bu sekilde..o arabalar vinnnn vinnnn kulaklarimin icinde cinliyor..ben kisiyorum sesini 5 dakika sonra o aciyor..dizi izlemez pek ama bazi filmleri dedigin gibi zor rölüm de dahil yuz kere izlese yine izler son ses.
Birde bizim yatak odasinda da var tv.Adam resmen uyuyamiyor tv sesi olmadan.
Kaç kere yataktan kovdum kac kere ben cekip gittim Allah bilir.Yinede çözüm bulamadim..takip edeyim konuyu belki ise yarar fikirler cikar)

Hiç sanmıyorum, ben spora başlarım ancak o da başlar benle göbeği bitişik bazı konularda ve aslında bu da ayrı dert ya, benim gütmelerim... Neyse...
Eskiden taekwondo maceram var ve aslında bu düşündüğümüz bir şey, açıklayayım: Oğlan biraz daha büyüyünce 3ümüz bir savunma sporuna (Muay Thai-Jujitsu tarzı bakıyoruz da işte çocuğa da uyacak bir şey olacak) sıfırdan başlayalım ailecek dedik. Ondan sonra artık bilmiyorum ne olacak... Daha beter olmayız inşallah; düşünüyorum kum torbamız tavanda dalmışlar baba oğul, öbür yanda ucu bıçaklı mınçıkalarla cacığa hıyar doğruyorlar başıma birken iki oluyorlar filan iyice her yanımız şiddet olmuş tövbe yarabbim... Güzel düşüneyim yine ben.

Saçma sapan artı abartı... Tadında bırak işte, biraz izle bırak yok. Bir de ses iyice gümbür gümbür (Belki de benim hassasiyetimden daha bi fazla hissediyorum bilmiyorum). Hoparlörün kablosunu kesmiştim, geri bağladı. Tamir de eder zaten iş çıksın ona bayılır... Lanet gibi üzerimde.
Çocuğu bahane edeceğim, küçük küçük, gün gün beynini kemireceğim, arada bayılmalar geliverecek "Sesten stresten galiba" filan ayaklarına nazik hastalıklar filan uyduracağım artık başka türlü olmayacak gibi. Birkaç fikir geldi, üzerine düşündüm de, bi de bunları deneyeyim ben.

Tüm gün mü bunları izliyor
Benim eşim de şuanda tv de netten hız kurallarına uymayan aracların kaza görüntülerini izliyor
Sese hassasiyetin varsa daha cok takılabilirsin ben de aynı durumdayım çünkü

Sen cocugu öne sürerek vazgeçir bence
Ne bileyim uykusunda sıçrıyor şiddet içeren cümleler kuruyor falan de
Eğer okul yasında ise öğretmeni söyledi falan de
Bilemedm ki

Bilmiyorum öyle midir ki? Aynı evi paylaşarak tanıdığım iki erkek... Düşünüyorum babam da bi çeşit, eşim de bi çeşit... Kandırıyorlar mı bizi acaba, o romantik filmlerle, aslında öyle erkekler yok mudur? Var mıdır? Bir hayale mi inandık? Erkekle teknoloji bir araya gelmemeli midir? Teknoloji faydalı mıdır, zararlı mıdır? ...

Okurken cok eglendim ve guldum.
Kiymet bilmiyor esin ..oturup seninle sohbet edecegine neler izliyor bak sen..

Umarim en kisa zamanda akli basina gelir.
En buyuk derdiniz bu olsun.

Bazı konularda bilmez evet, ben de bazı konularda onun kıymetini bilmem ödeşiriz.
Biz evin içinde sohbet edemiyoruz, denedik olmuyor
Sıkıntı geliyor. Ben Ankara diyorum o kçn kara diyor.
Ya biz arkadaştık, arkadaşken niye böyle değildi, konuşurduk o zaman diyorum ama bazen düşünüyorum, hep ben konuşurmuşum yav da diyorum. Aklı başına gelsin ya benimki gitmeden temelli.

Amin diyeyim...

Erkeklerin geneli boyle galiba enazindan cogu diyelim.
Bizdede arabada teyibin son sesini birden acma olayi vardi insanin kulaklarini patlatircasina. 4 yildir boyleydi gecenlerde teyibe kizarak biraz hizli vurmusum bozul simdi hic acamiyo.

Benimleyken vaktinin çoğu bunlarla geçiyor diyebilirim. Hani ilgisizlik gibi bir şey değil, kendince ilgilenir zaten takılır, şakalar espriler, hal hatır sormalar vb. tamamen bir kopukluk olduğunu söylersem haksızlık ederim (Kulaklığı takmadığı sürece elbette). Derdim işte ısrarla bu sesleri, hassasiyetim olduğunu bile bile zerre kale almadan evin içine, benim alanıma yayması. Artık bi taşma gibi oldu bende de, düşün ki güne uyanıyorsun boğazından lokma geçmemiş su içmeye girmişsin mutfağa sakin, çayı demleyeceksin. Gelmiş "Günaydın" sonra biraz yardım derken, patlama, silah, çığlık sesleri. Sabah sabah...

Ben anlamıyorum o nasıl dayanıyor buna, "Sadist misin nesin?" de dedim yani, yaz yaz bitiremem üzerine ekler ekler giderim öyle bezdim... Öyle yapacağım işte artık yalan ve numaralar kaldı bir tek...

Umarım değişir canım benim

Oyun bağımlılığı olsa olsa bende olurdu ama olmadı yani, stage dövüş oyunlarını severim ben stratejiden çok ve bir çeşit rahatlama yöntemi olarak senelerce de kullanmışımdır. Ama işte bi ayarı bi sınırı olur ya, o sınırı erkekler geçmeye daha mı meyilli oluyor ben anlamıyorum. Eşim de strateji oyunları sever, klan vb. bakardı da birinde liseliler iyi harcadılar kale kule köy bırakmadılar, oynamaz oldu sonra. Ama çok bir fark yok gibi, tabi dizilere dalıp bizi itmez bir köşeye ama bazen havaya konuştuğumu hissediyorum, uyarılarım kale alınmayınca. Çocuk için ekstra dikkatli, oradan oyuna getirebilirsem öyle olacak gibi hayırlısı diyeyim.

İnşallah seninkine de bi bıkkınlıklar gelir, oynayacağında sıkıntılara kalır da pc başından çekilir.

Ben de edineyim mi dersin Astoria?
Dizi, video, araba, aksiyon, macera, patlama, taramalı tüfekler filan... İnsan bıkmaz mı hep aynı şeyleri izlemekten?

Benim eşim ilk evlendiğimiz zaman öyleydi hani benim sinir olduğum nokta cicim aylarında bu durumu yaşıyor oluşumdu. Eşim eve gelir 30 dk hoş sohbet ettikten sonra itina ve özenle kurduğum masamın tam göbeğine o lanet laptop u koyardı.

İnanılmaz sinir olurdum her Allah in günü o laptop ve dizileri filmleri yüzünden kavga ederdik. Çok beddua ettim o bilgisayara Allah ta kabul etti cillop gibi tıkır tıkır çalışan yepyeni laptop bir sabah ansızın kalk krizi geçirip vefat etti

O gün bu gündür 3 defa tamire verdi format attırdı yetkili servisine kadar gönderdi ama dikiş tutturamadi zavallım eşimse benim yüzümden biliyor bedduam tutuyor korkudan yenisini almaya sizde gizliden o telefona bilgisayara virüs yollayın yada benim gibi sağlam bi beddua edin ya tutarsa misali :)

Genelde dövüşü profesyonel spora dökenlerin şiddet eğilimi azalıyor.
Hatta maruz kaldıkça bıkkınlık geliyor.
Kendisi ne diyor? Neden vazgeçmek/değiştirmek istemez?

Öyle demez de şöyle der bazen "Ben senin abuk gubuk videolar izlemene bi şey diyom mu? Deli dülü müziklerine ses ediyom mu?" ... Normal ses seviyesinde açılan piyano-gitar seslerini bir iki disko disko şarkıyı, kalaşnikof ve bomba sesleriyle eş değer tutuyor da kendisi. "Karıya kıza mı bakıyom" tarzı bir savunma getiremez çünkü o sulara girerse sağlam çıkamayacağını bilir. "Ben elin heriflerine hep bakıyom zaten, ohh nasıl bakıyom biliyon mu?" dan girip "Ömrüm çürüdüğğ"den çıkarım, oksijenini keserim adamın.

Edin bence bulabilirsen, benim baya ufkumu açan bir kitap oldu.

Bu da kötüymüş ya, çocuk ve bu konu bir arada inatlaşsaydık bilmiyorum cinnete gelebilirdim...
Ben çocuğu iyice bahane etmeyi, gerekirse aklıma hep gelip, hiçbir zaman tercih etmediğim oyunlu yalanlı hinli hainlikli planlardan birini uygulamayı düşünüyorum. Biraz psikolojim bozulmuş gibi, bayılır gibi bi şeyler yapayım diyorum. Bunu düşünmek de biraz utandırıcı ama ne bileyim, kabul etmek istemiyorum bu sesleri çünkü eziyet oluyor bana, çözmek için hainliklere gireceğim gibi... :/

Amin.
Konuşmalı-bağırmalı olmuyor bizde, 1-2 aya eski haline geri dönüyor, bumerang gibi. :/

Bu sorunu konularak halledemeyecepine yüzde yüz eminim.bu tarz durumlarda anca gözünü karartıp o an neti kapatın modemi atın çöpe öyle sert bi tepki gösterin ki korksun biraz yoksa yok çocuk etkilenir yok üzülüyorum çare değil kocanıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…