Lady's calendar!!!

jarnana_21

anne olmak istiyorum
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2009
2.314
16
Arkadaşlar lady s calendar ovulasyon gününüzü muhtemel adet gününüzü kız veya erkek çocuğa hamile kalma günlerini ölçüm yapıyorsanız ateşinizin istatiklerini gösteren bir takvim ben kullanıyorum ayrıca advanced woman calendar da aynı şekilde yada istediğiniz bir takvimi bulup seçip beğenip indirebilirsiniz ben 1aydır kullanıyorum ateşimi ilişki günlerimi not ediyorum ve memnunum sizinle paylaşmak istedim bence her gebelik isteyen yada gebelikten korunmak isteyen kadın kullanmalı diye düşünüyorum...:enbuyukkk:

Jarnana çok teşekkür ederim ben de şimdi indirdim ama 30 günlük deneme sürümü çıktı a.s.

birşey değil arkadaşım ne demek..crack ını bulup indir istersen yıllarca kullanabilirsin o zaman:)

jarnana
şu advanced woman calender ın 2.9 olanını yüklemiştim ben.pek de anlamam bu işlerden..kız-erkek diye göstermiyo..hangi sürümünü yükliyim ben şimdi?seninkisi hangisi?
bide şu lady's calender gösteriyo mu kız-erkek?onu da yükliyim ewe gidince..şimdi işteyim...

sesomu ben ladys calender yükledim. 2.1 deneme sürümü, kız mı erkek mı gösteriyor.

sesomu ben ladys calender yükledim. 2.1 deneme sürümü, kız mı erkek mı gösteriyor.

arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz bi zahmet..
i-ilk olarak advanced woman calender'in kız-erkek gösterenini nerden yükleyebilirim?
2-lady's calender i yükledim galiba da orda 10/30/2008 tarihini gösteriyor ve başka bilgiler var,ben kendi bilgilerimi nasıl kaydetcem?
yoksa yüklemeyi beceremedimmi...

becerdim galiba...
ama hala advanced woman calender in kız-erkek bebek gösterenini bulamadım
:sinifsinif:

bianka yazmış sana gerekli cevapları canım nasıl olmadı ki hayret 10dk lık bi iş açıkçası...

advanced woman calendar ın 2.3 versiyonunu dene birde canım 2.9 göstermiyor evet umarım yardımcı olmuşumdur

sğolun arkadaşlar,sonradan hallettim :)) ama advanced woman calender ın kız erkek gösterenini bulamadım..
lady's calender da yumurtlama gününden öncesini KIZ sonrasını ERKEK olarak göstermiş genel olarak,o da mı öyle?

advanced woman calendar ın 2.3 versiyonunu dene birde canım 2.9 göstermiyor evet umarım yardımcı olmuşumdur

işyerinden doğru düzgün giremiyorum nete,bu cevabını görmemişim canım,eve gidince bide 2.3 e bakarım ozaman..:))
ÇOOOOOKKKKK teşekkür ederim...yılmadan cevap verdiniz bana :)))opuyorumnanaktan

ne demek canım niye yılalım sen yeterki mutlu ol 2.3 ü indir bence onu daha çok seveceksin hadi kolay gelsin

Evet genelde öyle, ona ben çok bakmıyorum açıkcası.

2.3 versiyonunu kullan o hem erkek ve kız bebeğe hamile kalma günlerinide gösteriyor ayrıca ayarlardan türkçe yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…