Ladys Box'tan bedava numune paketi.

şu an muneye mesaj attım .
trkaky
adı grileşti nedenki?
ah yaa sorularımızın cevabını yetkili ağızdan alacaktık.
biraz bekleyelim bakalım.

kızlar
bu tür yetkililerin siteye üye olmaları reklam sayılıyormuş ve üyelikleri yasakmış,bu sebeple Admin olaya el koymuş,.
onun için engellenmiş.
keşke merak ettiklerimizi ondan duyabilseydik senağlama
şimdi tek yapmamız gereken kutularımızı beklemek...

hmm saol hayatım bizim icin urastınn bu kadar saatkaydirigubbakcemile5

bende mail atmıştım onlara buranın adresini vermiştim arkadaşlarımın kafasına takılan şeyler oluyor lütfen sitemize uğrayıp bizleri aydınlatın diye.
onun için gelmiş.ama bilmiyordumki yasak olduğunu:çok üzgünüm:
neyse artık başka forumları takipteyim oraya yazarlar bizlerde öğreniriz...
inşallah kutularımız yakın zamanda gelir :1closedeyes:

ben üyeliğimi dondurdum boşver iş açılır bide başıma uğraşamam

Kızlaaar az Önce bİr baŞka forumdan bİr kıza maİl gelmİŞ
aynen ŞÖyle korkmayın....

oh be içime su serpildi yoksa ben arkadaslarıma ne dicektim :sm_cool: ama yinede bu olaylar siteden soğumamı sağladı duruma göre üyeliğimi iptal edebilirim

SÖZLEŞMEDE GEÇEN BAZI MADDELERE DİKKAT!!!!!!

Lady's Box, üyelerini önceden bildirme kaydı ile Üyelere Tanıtım Kutusu gönderim hizmeti dışında, sistemine ekleyeceği ek hizmetler karşılığında, üyelerden ücret talep etme hakkını elinde tutar.

9-) Lady's Box üyelerine gönderdiği Lady's Box Kutusunun içerisindeki ürün, tester, indirim çekleri v.b promosyonların kullanımından oluşacak olası herhangi bir zarardan sorumlu değildir .

10-) Lady's Box Üyelik Sözleşmesini ve Kullanım Şartlarını değiştirme hakkını saklı tutar ve istediği zaman değiştirebilir .

11-) Kullanım Şartları ile ilgili ihtilaflarda İstanbul Merkez Adliyesi Mahkemeleri ve İstanbul İcra Daireleri yetkili kılınmıştır.

sözlesmenin 8.maddesiyle ilgili firmanın acıklaması vardı gecmiş sayfalarda,birde ilk kutu ücretsiz olarak gelicek ondan sonra eğer gpara isterlerse kutuyu almayız olur biter

Sayın Üyemiz,
Sayın Üyemiz,
Markalarla şuan için görüşme halindeyiz. Üyelerimizin memnun kalacağı bir kutu oluşturmaya çalışıyoruz.

Gösterdiğiniz ilgi ve sabır için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
Ladysbox.com

kızlar cevap olarak bu geldi bana size?

buda çok yeni bir bilgilendirme.
daha az önce yazıldı.

kızlar dün akşam attığım maile az önce cevap geldi tam olarak sorularımın cevabını alamasamda aynen kopyalıyorum...

Sayın Üyemiz,
Kutunun içeriğinde kesinlikle cinsel içerikli ürün veya kaynaklara yer verilmemektedir. Günlük hayatta tükettiğiniz ürünler yer alacaktır.Ayrıca sistemimize 18 yaş altı üye kabul etmemizinde sebebi cinsel içerikli ürünlere yer verilmemesidir.

Üyelerimizden hiç bir şekilde ücret talep edilmemektedir. Kargo ücretide tarafımızdan ödenmektedir.
Saygılarımızla
Ladysbox.com

şimdi baska bi siteden okudum,bayanların günlük hayatta kullandığı ürünlerden olacakmış numuneler,fakat henüz firmalarla anlasamamışlar daha bekliycez anlasılankafamçokkarıştı

kızlar.. lady box ın sitesine girdim..Referansların içinde FB.klübü..Koç üniv.var..incelemek isteyen sitede we love to create yazısını tıklayıp görebilirler..

Ayrıca adres tel de var..0216 550 26 29.. henüz aramadım..

Son düzenleme:
Sayın Üyemiz,
Üyeliğiniz ve tüm bilgileriniz silinmiştir.

Gösteriğiniz ilgi için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
Ladysbox.com

üyeliğimi sildirdim kızlar

hanımlar..tel.la aradım Veli Güzel diye yetkili bir beyle görüştüm..Endişe edecek birşey olmadığını..ürünler piyasadaki tanınmış ürünler..Cinsel içerikli veya kimyasal, tanınmamış hiçbir ürünün olmadığını belirtti..kutu gönderimi ekim ayını bulur dedi..

Çok saol canım ya içim rahatladı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…