- 30 Ekim 2008
- 6.798
- 54
Üç muhteşem varlığın bir arada yaşaması ve hikayeleri biz insanlara ders olacak nitelikte.. Değil elalemin doğurduğunu bakıp temizleyip büyütmek kendi çocuklarını ben yaşamak istemiyorum diyerek boğazını kesip benimle o da ölsün arkamda kalmasın diye öldüren anneler var, anne ve babasını sokağa atanlara hiç sözüm yok şu varlıkları seyretseler hayatlarının dersini alacaklar ama.....
Muhteşem bir hikayeniz var emeğinize sağlık zaman ayırıp bizimle paylaşmışsınız a.s. çok teşekkür ediyorum... Dönüp dönüp okurum ben şimdi akşama kadar yazınızı...
çok doğru söylüyorsun kalliste
aslında biz insanların hayvanlardan öğreneceği o kadar çok şey var ki..
essmeraldacım, bir solukta okudum yazdıklarını, gözümde canlandı, babanın kömürü buluşu, monçiçinin onu bağrına basması, bir gün tanrı misafiri şeklinde ansızın evinizde biten tohum...
en azından o kadar yaşayabilirdiler diye düşünmekten, avunmaktan başka çare gelmiyor insanın elinden. ama doğrusu da bu aslında. bizim meleğimiz de gencecik ölmüştü, ama biz onu almasaydık, diğer 3 kardeşi gibi o aylarını bile göremeden o da ölecekti büyük ihtimalle...
haklısın canım.
demek ki onların da canı o kadar demiştik bizde