- 28 Ocak 2010
- 381
- 149
- 303
- Konu Sahibi SmthngSmthng
Benim 36 çıktı bhcg dr hamilesin gayet iyi artışı gözlemleyelim dedi :) Tebrik ederim hamilesiniz siz de.. İnşallah düzenli artar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım daha önce düşük yaptım o yüzden tedirginimBenim 36 çıktı bhcg dr hamilesin gayet iyi artışı gözlemleyelim dedi :) Tebrik ederim hamilesiniz siz de.. İnşallah düzenli artar
Yok hiç tedirgin olma. İnşallah sağ salim kucağına alırsın stres yapma gönlünü ferah tut.. 2 güne bir kan testini yaptır mutlakaİnşallah canım daha önce düşük yaptım o yüzden tedirginim
Güzel şeyler duyunca çok mutlu oluyorum teşekkürler ilginiz için :)Yok hiç tedirgin olma. İnşallah sağ salim kucağına alırsın stres yapma gönlünü ferah tut.. 2 güne bir kan testini yaptır mutlaka
ben dayanamayacağım sabahı beklemeden saat 10 da acile gidip kan vercem inşallah yükselmiştirYok hiç tedirgin olma. İnşallah sağ salim kucağına alırsın stres yapma gönlünü ferah tut.. 2 güne bir kan testini yaptır mutlaka
:) inşallaaaahhhTamam haberdar et beni de :) hayirli haberlerle gel insallah
beta hcg ile birlikte hangi sonuçları alabilirim gebelıkle alakalı pek bilgim yok burdan duyduğum kadarıyla tsh progesteron falan filan gerek var mı ?Tamam haberdar et beni de :) hayirli haberlerle gel insallah
Tsh hamilelikte oldukça önemli bir hormon ancak şu an için gerek yok. Gebelik kesinleşince zaten yapılır o testler. Acilde de biraz zor yaptırırsın bhcg.. Direk gidip hamilelik testi yaptırıcam deme.. Kasık ağrısından duramıyorum mide bulantım var falan de gebelik şüphesi var mı derler evet olabilir bilmiyorum gebe miyim dersin öyle bakarlarbeta hcg ile birlikte hangi sonuçları alabilirim gebelıkle alakalı pek bilgim yok burdan duyduğum kadarıyla tsh progesteron falan filan gerek var mı ?
burda sıkıntı olmuyor canım hemen yapıyorlar ayrıca düşük riskim var diyorum ya hemen yapıyorlarTsh hamilelikte oldukça önemli bir hormon ancak şu an için gerek yok. Gebelik kesinleşince zaten yapılır o testler. Acilde de biraz zor yaptırırsın bhcg.. Direk gidip hamilelik testi yaptırıcam deme.. Kasık ağrısından duramıyorum mide bulantım var falan de gebelik şüphesi var mı derler evet olabilir bilmiyorum gebe miyim dersin öyle bakarlar
Hımm tamam ozaman inşallah iyi haberlerle gelirsin :)burda sıkıntı olmuyor canım hemen yapıyorlar ayrıca düşük riskim var diyorum ya hemen yapıyorlar
teşekkürler canım bu arada sen ne zaman tahlil yaptırdınHımm tamam ozaman inşallah iyi haberlerle gelirsin :)
47ye düşmüş canımHımm tamam ozaman inşallah iyi haberlerle gelirsin :)
Moralini bozma.. daha once de mi ayni hastaneye yaptirmistin? Makineler farkli oldugu icin sonuclar yaniltici olabilir..47ye düşmüş canım
Aynı hastane canimMoralini bozma.. daha once de mi ayni hastaneye yaptirmistin? Makineler farkli oldugu icin sonuclar yaniltici olabilir..
Ozaman mutlaka dr a git.. dusuk tehlikesi olabilir.. ayaklarini havaya kaldirip yatman lazim.. ilac verir dr.. mutlaka git ihmal etmeAynı hastane canim
Düşük yapmisim canım zaten doğum kontrol hapı verdi 3ay korun dedi kist varmışOzaman mutlaka dr a git.. dusuk tehlikesi olabilir.. ayaklarini havaya kaldirip yatman lazim.. ilac verir dr.. mutlaka git ihmal etme
cok gecmis olsunDüşük yapmisim canım zaten doğum kontrol hapı verdi 3ay korun dedi kist varmış
Ayni kaderi paylasiyoruz.. benim de ilk degerim 36ydi bes gun sonra yani dun 41 oldu.. bugun de 31e dustu.. buyuk ihtimal kimyasal dedi.. adetim ne zaman gelir acabaDüşük yapmisim canım zaten doğum kontrol hapı verdi 3ay korun dedi kist varmış
Ayy canım ya ben doğum kontrol hapı kullanmaya başladım.galiba benimki o bitince gelir.ilk düsugumde HCG sıfıra düştükten 2hafta sonra adet olmuştum. Hayırlısı olsun canım ben oluruna bıraktım sen de öyle yapAyni kaderi paylasiyoruz.. benim de ilk degerim 36ydi bes gun sonra yani dun 41 oldu.. bugun de 31e dustu.. buyuk ihtimal kimyasal dedi.. adetim ne zaman gelir acaba