• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

laboquick ultra hassas gebelik testi

Benim 36 çıktı bhcg dr hamilesin gayet iyi artışı gözlemleyelim dedi :) Tebrik ederim hamilesiniz siz de.. İnşallah düzenli artar

beta hcg ile birlikte hangi sonuçları alabilirim gebelıkle alakalı pek bilgim yok burdan duyduğum kadarıyla tsh progesteron falan filan gerek var mı ?
Tsh hamilelikte oldukça önemli bir hormon ancak şu an için gerek yok. Gebelik kesinleşince zaten yapılır o testler. Acilde de biraz zor yaptırırsın bhcg.. Direk gidip hamilelik testi yaptırıcam deme.. Kasık ağrısından duramıyorum mide bulantım var falan de gebelik şüphesi var mı derler evet olabilir bilmiyorum gebe miyim dersin öyle bakarlar

Tsh hamilelikte oldukça önemli bir hormon ancak şu an için gerek yok. Gebelik kesinleşince zaten yapılır o testler. Acilde de biraz zor yaptırırsın bhcg.. Direk gidip hamilelik testi yaptırıcam deme.. Kasık ağrısından duramıyorum mide bulantım var falan de gebelik şüphesi var mı derler evet olabilir bilmiyorum gebe miyim dersin öyle bakarlar
burda sıkıntı olmuyor canım hemen yapıyorlar ayrıca düşük riskim var diyorum ya hemen yapıyorlar

Ayni kaderi paylasiyoruz.. benim de ilk degerim 36ydi bes gun sonra yani dun 41 oldu.. bugun de 31e dustu.. buyuk ihtimal kimyasal dedi.. adetim ne zaman gelir acaba :KK43:
Ayy canım ya ben doğum kontrol hapı kullanmaya başladım.galiba benimki o bitince gelir.ilk düsugumde HCG sıfıra düştükten 2hafta sonra adet olmuştum. Hayırlısı olsun canım ben oluruna bıraktım sen de öyle yap

Back