• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

laboquick ultra hassas gebelik testi

Bu renki dun yukardaki
Benim 1 gün koyu çıktı bacim.
Oda regl 17.ci günüydu çok net hatırlıyorum..
ovulasyondan 9 gün sonrası sabah test yaptım baş dönmesi ve baş ağrısı belirtim oldu ve test yapmadan aksami eşim elini karnima koyup sanki hamilesin demesiyle şüphe düşüp 9.günün sabahi silik çıktı bak testleri paylaşiyim bilgi olsun.
ilk test 9.gun damla değer değmez belli belirsizdi.
Ikinci 10.gün 2 adet yapmıştım artık belliydi
:)
11.gun öğlen yapılmıştı ve aksami kan testi ile 60.73 çıkmıştı. .

benım dunku ovulasyon boyle ıdı ben 26 gunde 1 oluyorum adet duzenlıdır.bugun sılık cıktı cızgı

Cnm yeni mi bu LH?
Hemen hemen aynı da sen bitane daha yap
dun yapmıstım bunu bugun saat 9 30 gıbı yapabıldım evden dısarı cıkacaktım ıkıncısı sılık oldu dun saat 10 dan sonra yapmısstım oyle onerıyorlardı .. aksama bırdaha yaparım dıyorum .. bugun sılıklestı bırde dun belım cok agrıdı hakketten bugun oyle agrım olmadı bırde akıntım coktu ..

Bugunde ol garanti olsun ben öğle yaptım.
:)
Hadi bakalım inşallah sen ve jugo dan hamislik haberi alırım :KK66:
malesef ilk normal gebelik testi kalbim gibi bembeyaz bir sayfa oldu =) ama daha çok erken olduğunun farkındayım zaten şimdi pazartesi bidaa yapcam normal olandan eğer hafif bi çizgi yakalarsam erken gebelik testiyle pekiştircem =) kasık ağrılarım geçti gibi sadece ara ara sadece sağ tarafıma bi sancı giriyo geçiyo. göğüslerimdeki hassaslık devam ediyor ama adet belirtisi mi bebiş mi bilemiyorum =)

malesef ilk normal gebelik testi kalbim gibi bembeyaz bir sayfa oldu =) ama daha çok erken olduğunun farkındayım zaten şimdi pazartesi bidaa yapcam normal olandan eğer hafif bi çizgi yakalarsam erken gebelik testiyle pekiştircem =) kasık ağrılarım geçti gibi sadece ara ara sadece sağ tarafıma bi sancı giriyo geçiyo. göğüslerimdeki hassaslık devam ediyor ama adet belirtisi mi bebiş mi bilemiyorum =)

Inşallah bebistir canım :)
ben ilk kez ovulasyon test kullanmıştım ve ilk kullanisimda çok şükür tuttu.

bedne seninle aynı problemi yaşıyorum sat 26 ocak tam onbes gün oldu hala bişey yok dün kan testi yaptırdım negatif ilk defa böyle bi gecikmem oldu. muayene oldum herhangi problem yok stresten gecikmişsindir dedi adet söktürücü verdi ama kullansam mı bilemedim
canım ben çarşamba adet oldum tabi çok üzüldüm birazda stres yapıyordum gerçekten etkiliyor adeti ama söktürücü bana doktor verseydi hayatta kullanmazdm çünkü hamilelikte olabilir hem niye kullanayımki zaten kendiliğinden gelir bir sorun yoksa..bu forumdada çok okudum söktürücü gerek olmayınca kullanmayın diye..yani allah korusun bebek yeni yeni oluşuyo falansa düşebilir en iyisi adeti beklemek.

canım ben çarşamba adet oldum tabi çok üzüldüm birazda stres yapıyordum gerçekten etkiliyor adeti ama söktürücü bana doktor verseydi hayatta kullanmazdm çünkü hamilelikte olabilir hem niye kullanayımki zaten kendiliğinden gelir bir sorun yoksa..bu forumdada çok okudum söktürücü gerek olmayınca kullanmayın diye..yani allah korusun bebek yeni yeni oluşuyo falansa düşebilir en iyisi adeti beklemek.
senin için üzüldüm canım ama ne oluyo diye düşünmektense regl olmak da iyi bişey. testlerin negatif çıkıp da regl olmamak çok daha kötü. ben de bugün tekrar test yapıcam hayırlısı bakalım

senin için üzüldüm canım ama ne oluyo diye düşünmektense regl olmak da iyi bişey. testlerin negatif çıkıp da regl olmamak çok daha kötü. ben de bugün tekrar test yapıcam hayırlısı bakalım
ne güzel bak adet olmamışsın daha ben 13.günümde oldum,biliyorum beklemek çok kötü insanı strese sokuyor ama bak benimde bir önce kan testinde 0.26 gibi bir sonuç çıkmıştı ve bir gün sonrada adetim geldi...mesela 3 ve üstü çıksa ve ben adet olmasam ozaman herhalde hamileyim diye düşnecektm..inşallah senin pozitif çıkar.ben bu ay ateş ölçme yöntemini kullanacağım ve akıntımı takip edeceğim hemde telefonuma yumurtlama takibi programı yükledim birde adet takvimi bunların yardımı olacağına inanıyorum sanada tavsiye ederim canım.bebişlerimiz en kısa zamanda gelir inşallah

ne güzel bak adet olmamışsın daha ben 13.günümde oldum,biliyorum beklemek çok kötü insanı strese sokuyor ama bak benimde bir önce kan testinde 0.26 gibi bir sonuç çıkmıştı ve bir gün sonrada adetim geldi...mesela 3 ve üstü çıksa ve ben adet olmasam ozaman herhalde hamileyim diye düşnecektm..inşallah senin pozitif çıkar.ben bu ay ateş ölçme yöntemini kullanacağım ve akıntımı takip edeceğim hemde telefonuma yumurtlama takibi programı yükledim birde adet takvimi bunların yardımı olacağına inanıyorum sanada tavsiye ederim canım.bebişlerimiz en kısa zamanda gelir inşallah
inşallah canım ama bende regl olucam hissediyorum bir an önce olsam heryerim şişti çünkü. inşallah birlikte olur bebişlerimiz

Inşallah bebistir canım :)
ben ilk kez ovulasyon test kullanmıştım ve ilk kullanisimda çok şükür tuttu.
bugün sabah yaptığım normal gebelik testinde hayalet gibi çok silik çizgi çıktı bugün bat günüm ama gelen giden yok henüz. eşim bekleyelim yarın sabah bir daha tekrarla eğer koyulaşırsa pzt kan vermeye gideriz dedi. bi kez predictorle silik çizgi görüp kanda negatifi gördüğümüz için eşim umutlanıp üzülmemi istemiyor ama ben hissediyorum ya gerçekten bu ay var sanki ya! umarım yarın çizgi daha da koyulaşır =)

bugün sabah yaptığım normal gebelik testinde hayalet gibi çok silik çizgi çıktı bugün bat günüm ama gelen giden yok henüz. eşim bekleyelim yarın sabah bir daha tekrarla eğer koyulaşırsa pzt kan vermeye gideriz dedi. bi kez predictorle silik çizgi görüp kanda negatifi gördüğümüz için eşim umutlanıp üzülmemi istemiyor ama ben hissediyorum ya gerçekten bu ay var sanki ya! umarım yarın çizgi daha da koyulaşır =)

Ay canım inşallah ya bendede ilk hayalet gibi çıkmıştı ama belli oluyordu :)
Foto atma Şansın varsa at bakayım

akşam eve gidince atarım olmadı yarın sabah ki inşallah daha net olur da onu atarım sabah =) çok heyecanlandım artık heyecandan mı psikolojik mi bilmiyorum ama bugün gerçekten çok fena midem bulanıyo heyecandan olduğunu düşünüyorum =)

Ay canım inşallah ya bendede ilk hayalet gibi çıkmıştı ama belli oluyordu :)
Foto atma Şansın varsa at bakayım
akşam eve gidince atarım olmadı yarın sabah ki inşallah daha net olur da onu atarım sabah =) çok heyecanlandım artık heyecandan mı psikolojik mi bilmiyorum ama bugün gerçekten çok fena midem bulanıyo heyecandan olduğunu düşünüyorum =)

Ay canım benim inşallah ya emin ol hafiften koyulasiyor benimde t çizgisi silik çıktı renksizdi ilk 5 dkda aglamistim.
Sabah pembe ince çizgi çıktı ve ertesi sabah dahada netti :)

Back