• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

laboquick ultra hassas gebelik testi

bugün sabah yaptığım normal gebelik testinde hayalet gibi çok silik çizgi çıktı bugün bat günüm ama gelen giden yok henüz. eşim bekleyelim yarın sabah bir daha tekrarla eğer koyulaşırsa pzt kan vermeye gideriz dedi. bi kez predictorle silik çizgi görüp kanda negatifi gördüğümüz için eşim umutlanıp üzülmemi istemiyor ama ben hissediyorum ya gerçekten bu ay var sanki ya! umarım yarın çizgi daha da koyulaşır =)
ayy o predictor rezalet bir gebelik testi canım. bak bende de olmuştu, hamile olmadığıma emin olduğum bir ay, sırf güvenim olmadığından bu teste (forumda yerden yere vuruyolardı), hani başka bi zaman umut bağlayıp hayal kırıklığı yaşayacağıma şimdi bakayım da çöpe atayım diye yaptım ben. aa bi baktım 2. çizgi var. eminim de olmadığına. ama bir umut düştü içime tabii:) acaba falan derken de adet oldum:) o yüzden adı bilinmeyen ucuz testlerle yaptığında çok da yanılma payı olmuyor :KK9:hadi hayırlısı senin için de:KK73:

bu testi kullanan, memnun olan, olumlu olumsuz düşünceleri olan kim varsa paylaşım yapabilir mi? predictor erken gebelik testinden ağzım yandı bu testi sipariş verdim netten ama doğruluğu hakkında yorumlarınızı bekliyorum

Konuyu azıcık hortlatıyorum:) Ben de bu testi merak ediyorum şimdi gebesin, bu testin hassasiyeti hakkında bir fikir edinmişsindir sanırım? Cevabını merakla bekliyorum.

Konuyu azıcık hortlatıyorum:) Ben de bu testi merak ediyorum şimdi gebesin, bu testin hassasiyeti hakkında bir fikir edinmişsindir sanırım? Cevabını merakla bekliyorum.
canim ben hassas gebelik testini kullandiim ay yaklasik bi haftalik bi gecikmeyle adet olmustum ondan sonraki ay laboquick in normal gebelik testiyle coooook silik cizgiyle ogrenmistim gebe oldugumu. sonra bata 3 gun kala yine 3tl lik eczaneden baska bi test almistim o daha da koyulasmisti resimleri de paylasirim, en son digital testle netlesmisti. kisacasi bence hassas gebelik testi yerine 2-3 tl lik eczaneden alinan testlerle ogrenmek daha dogru gibi. hassas olanlar cok yaniltio cnk tavsiye etmem.

Eklentiler

• 20150420_194959.jpg
    20150420_194959.jpg
    73 KB · Görüntüleme: 861
  • 20150422_083258.jpg
    20150422_083258.jpg
    43,8 KB · Görüntüleme: 836
  • 20150423_153322.jpg
    20150423_153322.jpg
    112,9 KB · Görüntüleme: 669
canim ben hassas gebelik testini kullandiim ay yaklasik bi haftalik bi gecikmeyle adet olmustum ondan sonraki ay laboquick in normal gebelik testiyle coooook silik cizgiyle ogrenmistim gebe oldugumu. sonra bata 3 gun kala yine 3tl lik eczaneden baska bi test almistim o daha da koyulasmisti resimleri de paylasirim, en son digital testle netlesmisti. kisacasi bence hassas gebelik testi yerine 2-3 tl lik eczaneden alinan testlerle ogrenmek daha dogru gibi. hassas olanlar cok yaniltio cnk tavsiye etmem.

Cevabın için sağol canım. Ben de almaktan vazgeçtim. Onun yerine beta da yaptırsam aynı ücreti veririm gerek yok gibi.

Yok canım daha 2 hafra var. yumurtlama yeni bitti:KK45: Ben 5 gün önceden yapmaya başlarım. Sipariş vereceğim önümüzdeki hafta.
anladim canim siparis verceksen normal olanlardan ver bi de bulabiliosan digital al en godru bilgiyi o verio bence. gerci ben digital olani birazcikda kesinlestigi icn esimde rahat rahat anlasin die almistim. ama genellikle en iyi sonuclar ondan alinio.

tatlım merhaba inş sağ salim bebeğini kucağına alırsın...Ya benimde laboquick strip testle adete 7 gün kala ve bugün seninki gibi çok dikkatli bakıldığında görülen bir hayalet çizgim var...Çok umutlanmak istemiyorum ama inş güvenilirdir bu testler, pazara kadar bekleyip tekrar test yapıcam bakalım.

tatlım merhaba inş sağ salim bebeğini kucağına alırsın...Ya benimde laboquick strip testle adete 7 gün kala ve bugün seninki gibi çok dikkatli bakıldığında görülen bir hayalet çizgim var...Çok umutlanmak istemiyorum ama inş güvenilirdir bu testler, pazara kadar bekleyip tekrar test yapıcam bakalım.
oncelikle guzel dileklerin icin tesekkur ederim :) . resim ekleyebilio musun? burdan yorum yapabiliris belki?

Eki Görüntüle 1687218 Adetime 7 ve 6gün kala yaptım, alttan ışık tutunca görünüyor baya...ama pazara kadar yapmıcam bidaha beklicem...iki günde aynı böyle çıktı canım
ay benim ilk testimde aynen boyleydi canim ya :) 2 gun sonra koyulasmisti. insalla seninde oyle olur ay cok heyecanlandim :)

ay benim ilk testimde aynen boyleydi canim ya :) 2 gun sonra koyulasmisti. insalla seninde oyle olur ay cok heyecanlandim :)
Canım hayırlısı olsun diyorum hepşimdi umutlanmıcam olursa sevinirim bakalım...benim bir düşüğüm var çünkü temkinli yaklaşıyorum oyüzden sağlıklıysa gelsin diyorum canım ... bir daha test yapınca sana haber ederim :)

Canım hayırlısı olsun diyorum hepşimdi umutlanmıcam olursa sevinirim bakalım...benim bir düşüğüm var çünkü temkinli yaklaşıyorum oyüzden sağlıklıysa gelsin diyorum canım ... bir daha test yapınca sana haber ederim :)
canim senin daha adete var 2 gune bi tekrarlayarak bhcg oraninin artisini testlerin koyulastigini gorerek teyit edebilirsin. benim tavsiyem adet gununu de 2 gun gecirip oyle doktora gitmen olur zaten. hayirlisi olsun insalla!

canim senin daha adete var 2 gune bi tekrarlayarak bhcg oraninin artisini testlerin koyulastigini gorerek teyit edebilirsin. benim tavsiyem adet gununu de 2 gun gecirip oyle doktora gitmen olur zaten. hayirlisi olsun insalla!
Tamam canım zaten onu beklicem bende doğruysa inş. Yarın da yaparım olmadı tatlım bakayım duruma göre

Benim adete on gün var dün hcg 50.16 çıktı yarın sabah tekrar kan vercem doktor kesin bir şey söyleyemem dedi 50 az mi ki ya laboquick gebelik testi yaptım sabah tek çizgi çıktı. Hiç sevinemiyorum :(

Back