• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Laboquick Ovulasyon Testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

mavisss21

Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2021
164
66
18
Kızlar bu ay ovulasyon takibi yapacağım laboquick marka aldım daha önce bu markayı kullanan var mı aranızda nelere dikkat etmem gerekiyor önerilerinizi bekliyorum canlar 🥰

Ben kullandım 2 saatte sıvı alımını bırakın ve fazla idrar damlatmayın 1 damla fazla olsa renk kayıyordu bende 🤷🏻‍♀️

Kızlar bu ay ovulasyon takibi yapacağım laboquick marka aldım daha önce bu markayı kullanan var mı aranızda nelere dikkat etmem gerekiyor önerilerinizi bekliyorum canlar 🥰
Sıvı alımını 2 saat önce kesmen lazım canım oruçluyken iftardan önce yaparsın ilk idrarla olmaması lazım ve hergün aynı saatte yapmaya çalış inşallah hayırlı haberler alırsın 🥰

Ay inşallah 2 gündür iftardan önce veya saat 4 gibi yapıyorum silik bir çizgi çıkıyor ve hafif kasık ağrım var yaklaşmış mıdır yumurtlama günü 🙈

Sıvı alımını 2 saat önce kesmen lazım canım oruçluyken iftardan önce yaparsın ilk idrarla olmaması lazım ve hergün aynı saatte yapmaya çalış inşallah hayırlı haberler alırsın 🥰
İnstagramda bir gebenin günlüğü diye sayfa var orayı takip edebilirsin test takibi yapıyor ebru hanım hem de çok iyi ve anlayışlı bir insan kafana birşey takıldığı zamanda sorabilirsin ona ☺️

İnstagramda bir gebenin günlüğü diye sayfa var orayı takip edebilirsin test takibi yapıyor ebru hanım hem de çok iyi ve anlayışlı bir insan kafana birşey takıldığı zamanda sorabilirsin ona ☺️
Evet takip ediyorum o sayfayı canım ama testlerimi ondan alamadım dezenfekte işlemleri varmış depolarında ben de günü kaçırmamak için bu markayı sipariş ettim farklı bir yerden aldığım için takibini yapar mı bilemedim ☺️

Ay inşallah 2 gündür iftardan önce veya saat 4 gibi yapıyorum silik bir çizgi çıkıyor ve hafif kasık ağrım var yaklaşmış mıdır yumurtlama günü 🙈
O belli olmuyor arada lh hormonu yükselip düşebiliyormuş ama mutlaka t çizgisi c kadar koyu veya c den daha koyu olana kadar devam et çift çizgiden sonraki günde test yap çizgi silikleştiyse çatlamış oluyor ☺️

O belli olmuyor arada lh hormonu yükselip düşebiliyormuş ama mutlaka t çizgisi c kadar koyu veya c den daha koyu olana kadar devam et çift çizgiden sonraki günde test yap çizgi silikleştiyse çatlamış oluyor ☺️
Dün öğlen yaptığım test ,dün akşam yaptığım test ve bugün yaptığım test bu şekilde.Dün öğlen yaptığım daha koyuydu bugün soluk çıktı akşamüstü yaptığım daha da soluktu anlayamadım.Lütfen yardımcı olur musunuz? 27 nisan ilk adet günümdü 30 nisanda bitti.Düzenli adetim okuyor

Eklentiler

• E3511304-415E-47D1-822F-BBCB343B7BBD.jpeg
    E3511304-415E-47D1-822F-BBCB343B7BBD.jpeg
    154,9 KB · Görüntüleme: 222
  • 7E796DC5-3126-41A0-BE3A-FD6470E0BB75.jpeg
    7E796DC5-3126-41A0-BE3A-FD6470E0BB75.jpeg
    73,6 KB · Görüntüleme: 100
  • 2903F3E6-E9A7-455F-801B-437BDDADE501.jpeg
    2903F3E6-E9A7-455F-801B-437BDDADE501.jpeg
    131,7 KB · Görüntüleme: 90
  • 9143CBD6-F8F8-4C4C-B88E-A1521BB49E04.jpeg
    9143CBD6-F8F8-4C4C-B88E-A1521BB49E04.jpeg
    93,3 KB · Görüntüleme: 94
Dün öğlen yaptığım test ,dün akşam yaptığım test ve bugün yaptığım test bu şekilde.Dün öğlen yaptığım daha koyuydu bugün soluk çıktı akşamüstü yaptığım daha da soluktu anlayamadım.Lütfen yardımcı olur musunuz? 27 nisan ilk adet günümdü 30 nisanda bitti.Düzenli adetim okuyor
Evet ama hala yumurtlama olmamış sanırım yumurtlama olması için T çizgisinin de C kadar veya daha koyu olması lazımmış

3 mayısta koyulaşma olmuş ama henüz yumurtlama olmamış arada koyulaşıp silikleşme olabiliyor

Back