• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Laboquick ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Damlats

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2020
689
330
103
32
gecen ay adete 1-2 gun kala t koyulasmisti ama adet oldum. Sanirim adete yakin l tekrar koyusabiliyormus bu normal ama suan adete 8-9 var son fotografta yukledim yine koyulasmis. Bugun adetin 21.gunu. 15 pikti 16-17 siliklesti 18 den sonra tamamen incecikti cizgi cok siliklesmisti. Bugun neden koyulasmis boyle dalgalanmalar olur mu normal midir.

Eklentiler

• E01CC23A-7783-46FF-A5E5-F23BCF5A5657.jpeg
    E01CC23A-7783-46FF-A5E5-F23BCF5A5657.jpeg
    67,3 KB · Görüntüleme: 267
  • DD6AAB31-9B5D-4DC9-8CE7-04AE5986D7FC.jpeg
    DD6AAB31-9B5D-4DC9-8CE7-04AE5986D7FC.jpeg
    64,7 KB · Görüntüleme: 512
Hamilelik varsa tekrar koyulaşma olabilir diye okumuştum buradaki yazılarda canım

Zaman zaman yükselip alçalıyor endişelenmeyin, bugün attığınız test peak değil zaten. 15. Gün olmuş.

Adete 1 2 gün kala olsa gebelik olabilir belki ama 8 gün var diyorsunuz imkansız

Bazı kadınlar aynı ayda 2 defa Ovulasyon geçirebiliyorlar ben sizin yerinizde olsam yarın Bi test daha yaparım. Belki de 2. Yumurtlama gelir.

Bazen lh yükselip düşüyor tekrar zaten çokta koyu değil testin daha erken takip et ama inşallah senin için Hayırlısı olsun 🤗

O zaman normal sikinti yok. Tesekkur ederim🙈
Rica ederim canım takibini yap 8 gün kalmış gittikçe koyulaşırsa hamilelik ihtimali var ama kesin demiyorum zaten belli olur adete yakın inşallah tutunmuştur bebeği 😍sana

gecen ay adete 1-2 gun kala t koyulasmisti ama adet oldum. Sanirim adete yakin l tekrar koyusabiliyormus bu normal ama suan adete 8-9 var son fotografta yukledim yine koyulasmis. Bugun adetin 21.gunu. 15 pikti 16-17 siliklesti 18 den sonra tamamen incecikti cizgi cok siliklesmisti. Bugun neden koyulasmis boyle dalgalanmalar olur mu normal midir.
Benim hic pik olmadi cunku yumurtlama olmuyodu hamile kaldiktan sonra ovu testim bu sekildeydi t cizgisi cden koyuydu hemen hergun denedim sonrasinda t cIzgsi cden once cikmaya basliyodu tabi adet gecmisti ama ovu testi de gebeligi gosterir

Benim hic pik olmadi cunku yumurtlama olmuyodu hamile kaldiktan sonra ovu testim bu sekildeydi t cizgisi cden koyuydu hemen hergun denedim sonrasinda t cIzgsi cden once cikmaya basliyodu tabi adet gecmisti ama ovu testi de gebeligi gosterir
Benim suan t cizgisi c den koyu degil ama baya koyu cikmis normalde bu zamanlar silik olurdu. Adete de daha var bakalim ins hayirlisi

Benim suan t cizgisi c den koyu degil ama baya koyu cikmis normalde bu zamanlar silik olurdu. Adete de daha var bakalim ins hayirlisi
Benim pik hic goremedim hep ayni koyuluktaydi pco vardi ama insallah hamilesindir🤲

Back