- 29 Ekim 2019
- 289
- 254
- 53
- Konu Sahibi Muallimehanimmm
-
Cevabiniz icin cok teselkurrederim bugun yaptigimi yukleyememisim bugun ki hepsinden koyu c deki cizgi hafif kalmis resmen o derece koyu sasirdom bende zannedersem bugun peki z hangi gunleri degerlendiriosunuz ben smdi bugun pik desem en koyu gordugum gun bugun yarin mi degerlendirmeliyim ?
Cizgi silinmiyor arkadasim hala 17.gune geldik koyu nedir nasil olur anlayamadim bende degerlendirmeye calisiyorim tamda tasinma ve tadilat surecindeym cok zor oluyo :)birde asiri derecede kasikta batma agrim varGünaydınn canım ☺ Çift çizgiyi gördüğün günden itibaren değerlendirmek gerekiyor gün aşırı veya her gün çift çizgi olduğu gün , daha doğrusu ikisinde koyu kırmızı olduğu gün yumurta oluşmuş oluyor. Çizgi silinmeye başladığı zaman da yumurta çatlamış oluyor
Smdi gordum kuzum senin 11.gun patlama olmus resmen direkt o gun ovulasyon yasanmiss hic aksatmadan devam 4 5 gun daha :)Eki Görüntüle 2553601 canım bu da benim testlerim 10 undan itibaren değerlendirmeye başladım
Kuzum adetine kaç gün var yumurtlama uzun sürmüş seninCizgi silinmiyor arkadasim hala 17.gune geldik koyu nedir nasil olur anlayamadim bende degerlendirmeye calisiyorim tamda tasinma ve tadilat surecindeym cok zor oluyo :)birde asiri derecede kasikta batma agrim varbu 17.gun
Aslında çift çizgiyi yakaladıktan sonra akışına bırakmak lazım kendimizi şartladıgımızdada olmayabilirKuzum adetine kaç gün var yumurtlama uzun sürmüş senin
Smdi gordum kuzum senin 11.gun patlama olmus resmen direkt o gun ovulasyon yasanmiss hic aksatmadan devam 4 5 gun daha :)
Kolay gelsin canım bu arada , bu telaşe de olur gibi geliyor bana bebişCizgi silinmiyor arkadasim hala 17.gune geldik koyu nedir nasil olur anlayamadim bende degerlendirmeye calisiyorim tamda tasinma ve tadilat surecindeym cok zor oluyo :)birde asiri derecede kasikta batma agrim varbu 17.gun
Ben kullandım canım. Gayet de iyi işliyor memnun kaldim. Ben gebeligimi bile o testle öğrendim. Yalniz alırken testlerin son kullanma tarihlerine dikkat et canım. Yoksa yanlış sonuçlar alirsin
Amin insallahAllah selametle kucağına almayı nasip etsindarısı isteyen herkese nasip olsun anne olmayı
8 gun kaldi arkadasimKuzum adetine kaç gün var yumurtlama uzun sürmüş senin ☺
Ben 2 yillik evliyim cnm yasim 30 senin. Bir de tup bebek yapmstm martta tutmadiAynen canım öyle oldu değerlendirmeye çalışıyoruz gün aşırı ama bakalım hayırlısı ☺Yaş kaç bu arada , ne kadarlık evlisin kuzum ☺
Üzülme rabbim zamanını bekliyordur benim de yaş 28 olacak , inşallah bu ay olur güzel haberler veririz birbirimizeBen 2 yillik evliyim cnm yasim 30 senin. Bir de tup bebek yapmstm martta tutmadi
Insallah bitanem ama iste once.bana yumurta yetersizligi dendi simdi bennsanki iyi gibiyim cok acele ettik tup bebek icin arastiramadim sacmasapan endometriozis ameliyati oldum ama.endometriozis kistim yokmus. Yani cok bosa ugrasildi. Marttan beri ugrasiyoruz. Ama yumurtam yetmezse testlerde kipkirmizi gormezdim yani bariz yumurtlamalar gozukuyo esimde sperm testi yaptirdi iki yerde sonuc super bahceci tup bebekte cok kotu cikti anlayamadik haftaya yeni test yaptircak . Bakalim ne olcakÜzülme rabbim zamanını bekliyordur benim de yaş 28 olacak , inşallah bu ay olur güzel haberler veririz birbirimize ☺
işte biz kadınlar çok sabırsızız hemen bitmiş şeyler olsun istiyoruz , her şeyde bir hayır vardır benim kuzenime senin bebeğin olmaz dediler şimdi bebeği kucağında , bunun gibi bir çok örnek var asla umudunu yitirme . Olmayan kisti doktorlar nasıl ameliyat etti ona da anlam veremedim vallahi güvenilir bir doktor bul kuzumInsallah bitanem ama iste once.bana yumurta yetersizligi dendi simdi bennsanki iyi gibiyim cok acele ettik tup bebek icin arastiramadim sacmasapan endometriozis ameliyati oldum ama.endometriozis kistim yokmus. Yani cok bosa ugrasildi. Marttan beri ugrasiyoruz. Ama yumurtam yetmezse testlerde kipkirmizi gormezdim yani bariz yumurtlamalar gozukuyo esimde sperm testi yaptirdi iki yerde sonuc super bahceci tup bebekte cok kotu cikti anlayamadik haftaya yeni test yaptircak . Bakalim ne olcak
Gözün aydın canım hamıle olabılırsın çünkü hıc bır sey yoksa sılık dahi cıkmıyor ama benımkıde cok sılıkti hatta telefonun flaşıyla anca gorebılıyordum gottıkce koyulastı su an hamıleyım 4. Haftalık ama sen yıne de bı kac farklı markadanda bak bı kac gun sonraSelam kizlar herkese guzel haftasonlari.
Ben dun dayanamayip predictor erken gebelik testi yaptim adetime 6 gun falan var. Cok cok cok acik bi cizgi ama gerckten telle cekince resmini gozukmeyecek kdr az bilemedim bende betahcg baktirdim kanda cikmadi 0.1 negatifmis sonuc. Dun aksam predictoru tekrar ettim ama su icmistim bol bembeyazdi sonuc yeri dedim herhalde sbaah yaptigim test yanlisti bugun az once predictor tekrar yaptim pembe bi cizgi cikti ama vok hafif yarisi yok kafayi yemek uzereyim tam okey olmadi diyorum sabahki testte cizgi var. Ama asiri silik yarisina kdr pembe rengi gorebiliyorum. Yorumlarinizi bekliyorum arkdslar testi yuklemek istiyorum ama buyuk boy resim diyo yukleyebilirsem bi sonraki mesajimda yukleyecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?