Ben gördüm hiç öyle bi sorun yaşamadım hatta ekliyorum resimleriKızlar her marka testte ovulasyon pikini görüyorum ama bu ay laboquick aldım geçen sene de bi almıştım onda da şimdi de hiç pik olmuyor yahu ? Bu markada koyu çizgi görebilen var mı ?
Ben ilk defa kullandım pik görmedim umudum kırılmıştı ama hamile kalmışım o ay 13 haftalık gebeyim sıkıntı çıkıyormuş demekki testlerde yani testlere güven olmuyorKızlar her marka testte ovulasyon pikini görüyorum ama bu ay laboquick aldım geçen sene de bi almıştım onda da şimdi de hiç pik olmuyor yahu ? Bu markada koyu çizgi görebilen var mı ?
Yaaa çok şükür çok güzel hayırla sağlıkla kavuşun inşallahBen ilk defa kullandım pik görmedim umudum kırılmıştı ama hamile kalmışım o ay 13 haftalık gebeyim sıkıntı çıkıyormuş demekki testlerde yani testlere güven olmuyor
Evet canım aynı marka benimde ya tek çizgiydi yada ikinci çok az görünüyordu amin amin teşekkürler sizinde inşallah olsun bebişYaaa çok şükür çok güzel hayırla sağlıkla kavuşun inşallahaynı markaydı değil mi .. diğerleri az az koyulaşıyordu bu hep yoka yakın silik..
Evet ilk kullandığım ay hamileliğimi öğrendimÇok teşekkür ederim bir an umudumu yitirecektim yapmaya devam edeyim o haldemaşallah hamişsiniz sanırım bu testleri kullandığınız ay mı kaldınız ?
MaşallahhhhhhBende sizin gibi asla görmedim hatta 2 ay aldım hiç görmedim . Telefonumdaki sağlık uygulamasında gösterken yumurtlama günlerini değerlendirdim . 6 haftalık hamileyim canım . Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah hangi uygulama acabaBende sizin gibi asla görmedim hatta 2 ay aldım hiç görmedim . Telefonumdaki sağlık uygulamasında gösterken yumurtlama günlerini değerlendirdim . 6 haftalık hamileyim canım . Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Gecen ay 3. Fotograftakı gibi gördüm yumurtlamamı olmus gibi geldi bana ama gecen ay gördüm değerlendirdim bu markayla bu ay 22. Gunde hala pozıtıf gormeyince doktoruma danıştım muayene bugun gittim hatta teste görememe ragmen doktor sağ taraftakı yumurtalıkların gayet iyi olgunlasmıs dedi normal yaşantımız da 2 3 gunde bir birliktelik kuruyosanız mutlaka biri yumurtlamaya denk gelir hiç testlerle uğraşmayın ben guvenmıyorum da ciftlerime tavsiyede etmiyorum acıkcası dedi bu yüzden bıraktım buay olmuyor yumurtlama diye strese bosa girmişim meğerse yumurtluyormusum haberim yok
PKo var mı. Bende PKo var o yüzden yumurtam yeterli büyüklüğe gelmiyor gelişmiyor.o yüzden pozitifi göremediğimi düşünüyorum.masallah kaç mm olmuş yumurtanız.evet burda yumurtlama olup pozitif göremeyenler olduğunu okudum bende.herhangi bir sorununuz yoksa her ay düzenli adet oluyorsanız yumurtlama oluyordur büyük ihtimal.Gecen ay 3. Fotograftakı gibi gördüm yumurtlamamı olmus gibi geldi bana ama gecen ay gördüm değerlendirdim bu markayla bu ay 22. Gunde hala pozıtıf gormeyince doktoruma danıştım muayene bugun gittim hatta teste görememe ragmen doktor sağ taraftakı yumurtalıkların gayet iyi olgunlasmıs dedi normal yaşantımız da 2 3 gunde bir birliktelik kuruyosanız mutlaka biri yumurtlamaya denk gelir hiç testlerle uğraşmayın ben guvenmıyorum da ciftlerime tavsiyede etmiyorum acıkcası dedi bu yüzden bıraktım buay olmuyor yumurtlama diye strese bosa girmişim meğerse yumurtluyormusum haberim yok
Gostermez olur mu ben laboquick ile nokta atisi hamile kaldim tam net gosterdi hatta teste inanmadim doktora gittim ayni gun catlamis dediKızlar her marka testte ovulasyon pikini görüyorum ama bu ay laboquick aldım geçen sene de bi almıştım onda da şimdi de hiç pik olmuyor yahu ? Bu markada koyu çizgi görebilen var mı ?
Hayır yok saglıksal hiç bir problemim yok asla hiç bir sekılde gostermiyor demiyorum dediğim gibi gecen ay gördüm hatta ovulasyonda en iyi markalardan biri bu dıye bunu özellıkle aldım ama bu ay göstermedi doktorda acıkcası tavsiye etmeyince yapmaktan vazgectim zaten söyle ben bazen 21 gun bazem 40 gun bazem 30 kusur günlerde adet görüyordum bu yüzden kestiremediğim için baslamıstım sonra bu ay böyle sekteye ugrayınca bosa kendimi strese soktugumu fark ettim zaten düzenli bir birliktelik bu testleri yapıyoruz diye kuruyoruz ilişki hepimiz gun asırıya dıkkat ediyoruz ha yumurtlamada 3 gun ust uste olmus ha bi gun arsyla olmus diye düşündüm mantıklı geldi doktorun ıknasına ıkna olasım varmısPKo var mı. Bende PKo var o yüzden yumurtam yeterli büyüklüğe gelmiyor gelişmiyor.o yüzden pozitifi göremediğimi düşünüyorum.masallah kaç mm olmuş yumurtanız.evet burda yumurtlama olup pozitif göremeyenler olduğunu okudum bende.herhangi bir sorununuz yoksa her ay düzenli adet oluyorsanız yumurtlama oluyordur büyük ihtimal.
Anladım canım 3 güne bir ilişki ile tutma ihtimali yüksek hatta 2 güne bı daha garanti gibi.evet testler strese sokuyor yakalamayinca hele daha kotu.insallah pozitif sonuç alırsın.zaten ne zaman kafaya takmasak ozaman oluyor rahat olmak daha iyiHayır yok saglıksal hiç bir problemim yok asla hiç bir sekılde gostermiyor demiyorum dediğim gibi gecen ay gördüm hatta ovulasyonda en iyi markalardan biri bu dıye bunu özellıkle aldım ama bu ay göstermedi doktorda acıkcası tavsiye etmeyince yapmaktan vazgectim zaten söyle ben bazen 21 gun bazem 40 gun bazem 30 kusur günlerde adet görüyordum bu yüzden kestiremediğim için baslamıstım sonra bu ay böyle sekteye ugrayınca bosa kendimi strese soktugumu fark ettim zaten düzenli bir birliktelik bu testleri yapıyoruz diye kuruyoruz ilişki hepimiz gun asırıya dıkkat ediyoruz ha yumurtlamada 3 gun ust uste olmus ha bi gun arsyla olmus diye düşündüm mantıklı geldi doktorun ıknasına ıkna olasım varmıso yüzden vazgectim ne kadar artı olarak cogu kısıde ıse yarasada hiç bir test yüzde yüz dogruyu göstermiyor bence birazda nasip kısmet sansa da denk geliyor gibi geliyor sonucta bi yerde allah ol dedıkten sınra hiç yumurtlama istersen yşne olcaksa olur diye düşünüyorum ben ılk ay kendım isteyip sonra bırakmsk istemiştim sonra eşimim isteği üzerine bu ayda tekrar deniyim demiştim oda biz strese girince pişman oldu vazgectik bu testler gebelık testi nasıl buraya gebelok testi somucunu attığında insanlar kan ver garantı olsun diyip kesım hamilesin diyemiyorsa bu testlerde aynı mantık bence mesela ben idrar tutup yapınca sılık görüyordum 20 dk oncemtuvsleti cıkıp 20 dk sonra tedti yapımca koyuluk goruyordum asla yüzde yüzü yok boş stres sadece
Valla tutar tutmaz bilemem esımde bende ne kadar saglıklısın deselerde içimiz rahat etmedi test istedik suanda adeti bekliyorum hormon testi ve hsg cektiricem suanda kafam rahat nasıl olsa bişey olsa da cıkar diye düşünüyorum ama testleri bıraktım yapmıcam ondan emınımAnladım canım 3 güne bir ilişki ile tutma ihtimali yüksek hatta 2 güne bı daha garanti gibi.evet testler strese sokuyor yakalamayinca hele daha kotu.insallah pozitif sonuç alırsın.zaten ne zaman kafaya takmasak ozaman oluyor rahat olmak daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?