Ya arkadaşlar doğru bilgisi olan olmayan herkes yorum yapıp insanları yanlış yönlendiriyo, ovulasyon testlerinde yumurtlama olsa bile her zman çift çizgiyi yakalayamamasının, ayrıca adet olan her bayan yumurtluyor demektir ki zaten adet kanaması çatlayıp salınan ve sperm tarafından döllenmeyen yumurtanın rahim duvarına yapışan kalıntılarının dışarı atılmasıdır.. Bu durum ( adet kanaması) da bir sonraki yumurtlamaya zmin hazırlamak içindir.. Hiç bir bilgisi olmayan lütfen saçma sapan yorum yazıp diğer bayanları yanlış yönlendirmesinler...ayrıca özellikle düzensiz adet gören bayanlar için üretilmiş bir üründür ovulasyon testleri, düzenli adet gören bayanlar ortalama hesap yapıp yumurtlama tarihlerini bulabilirler, ben de düzenli adet olmama rağmen ovulasyon testlerini kullananlardanım ve hamile kalmam da bu testlerin de faydasını gördüm...benim de çift çizgiyi yakalayamadığım aylar oldu tabii ki...kullanan arkadaşlar lütfen paniğe kapılmayın..yumurtluyorsunuz...herkesin de yorumuna inanmayın...cahili de yorum yazıyor, bileni de...