laboquıck ovulasyon testi kullanan arkadaşlar!!!

ya ben biliyorum eskiden beri deniyorum adetin ortasında bile yumurtladığımı bilirim.napayım bende sadece 8.gün ilişki oldu çizgiyi görünce oldu yani.bide dün 12siydi.o kadar.nasip kısmet ya uf canım sıkıldı :26:

aynısı bende de oldu canım ya çift çizgiyi gördüğüm 2 gün oldu başka da ilişki olmadı.eğer nasibimizde varsa rabbim ol derse olur.senin adet tarihin ne zaman oluacaksın bu ay?benim ayın 16 sı gibi

aynısı bende de oldu canım ya çift çizgiyi gördüğüm 2 gün oldu başka da ilişki olmadı.eğer nasibimizde varsa rabbim ol derse olur.senin adet tarihin ne zaman oluacaksın bu ay?benim ayın 16 sı gibi

ben ay sonu oluyorum 20 sinden sonra..bu ay 25 ine kadar olmam lazım.gerçi adete 10 gün kala doktora gtcem tüp bebeğe başlicaz.yani varsa o azmandan önce öğrenirim :1:

ben ay sonu oluyorum 20 sinden sonra..bu ay 25 ine kadar olmam lazım.gerçi adete 10 gün kala doktora gtcem tüp bebeğe başlicaz.yani varsa o azmandan önce öğrenirim :1:

inşallah iyi haberlerini verirsin canım tüp bebeğe başlamadan güzel haberi rabbim bize söylettirir.buradan haberleşelim bende 20 sine kadar beklicem bakalım adetim 4 5 gün geç gelebiliyor gelmezse doktor gel dedi bakalım ne dicek

inşallah iyi haberlerini verirsin canım tüp bebeğe başlamadan güzel haberi rabbim bize söylettirir.buradan haberleşelim bende 20 sine kadar beklicem bakalım adetim 4 5 gün geç gelebiliyor gelmezse doktor gel dedi bakalım ne dicek

muhakkak haberleşelim :54:

canım bişy sorabilirmiyim senin regli döngün kaç günde bir oluyo bende 15. gündeyim hala silik hatta aşırı silik çizgi yani anlam veremiyorum artık :(

29-30 günde bir oluyodu canım 18 gün yumurtlama oldu işte..

29-30 günde bir oluyodu canım 18 gün yumurtlama oldu işte..

Ay ne gusel benimde olsun yeterkide gec erken muhim degil ben tes yapmaya devam ederim yeterki koyulassin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yumurtlama olmadığını testler hariç nasıl anlayabiliriz?

düzenli adet gören bir kadın her ay yumurtluyor anlamına gelir mi?

Bu testler haricinde adetliyken yapılan kan tahliliyle öğrenebiliriz. Her ay düzenli adet görmek,ovulasyon oluyor anlamına gelmez..

Ay ne gusel benimde olsun yeterkide gec erken muhim degil ben tes yapmaya devam ederim yeterki koyulassin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

devam et bırakma canım bana doktor adetin 1. gününden itibaren say 10-12-14-16 günler ilişki olsun dedi ama benim yumurtlama 18de oldu..yani herkesin aynı değil..

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Kizlar bilgineze ihtiyacim var simdi ben dun ovulasyon testinde koyu cizgiyi yakaladim peki bu ne anlama geliyo yumurtam yola mi cikti yoksa catladi mi ?

Son düzenleme:
devam et bırakma canım bana doktor adetin 1. gününden itibaren say 10-12-14-16 günler ilişki olsun dedi ama benim yumurtlama 18de oldu..yani herkesin aynı değil..

Canimmm bilgine ihtiyacim var simdi ben dun ovulasyon testinde koyu cizgiyi yakaladim peki bu ne anlama geliyo yumurtam yola mi cikti yoksa catladi mi ?

Canimmm bilgine ihtiyacim var simdi ben dun ovulasyon testinde koyu cizgiyi yakaladim peki bu ne anlama geliyo yumurtam yola mi cikti yoksa catladi mi ?

Koyu çizgiyi gördüğünde yumurtlama olmuş 24-36 saat içinde çatlıycak anlamına geliyormuş yani bugünü değerlendir..bende koyu Çizginin ertesi günü hamilr kaldım canım..

Koyu çizgiyi gördüğünde yumurtlama olmuş 24-36 saat içinde çatlıycak anlamına geliyormuş yani bugünü değerlendir..bende koyu Çizginin ertesi günü hamilr kaldım canım..

Tatlim cok sagol dunde koyuydu bugunde koyu ama sabahlari hep calistim bi daha yarin aksam calisirim herhalde

canım ben kullandıkça çöpe atıyorum kaldırmıyorum ama öteki ay inşallah tutturursam yayınlarım burada.çift çizgiyi yakalayamadığımız zaman acaba yumurtlama olmuyor anlamına mı geliyor ki? merak ettim

tamam canım sağol:16::16::16::16:

arkadaşlar sizlere haber vermek istedim bu ay ovulasyonda çift çizgiyi yakalamıştım adet gecikmesinden sonra kanda hamile olduğum çıktı gerçi değerim düşük çıktı ama isteyen herkese nasip etsin rabbim.

Testi yaptımda bunu yorumlayabilecek olan var mı yumurtlama var mı demek oluyor bu

Eklentiler

• 20140817_014431.jpg
    20140817_014431.jpg
    22 KB · Görüntüleme: 115
Back