laboquıck ovulasyon testi kullanan arkadaşlar!!!

Testi yaptımda bunu yorumlayabilecek olan var mı yumurtlama var mı demek oluyor bu
yok canım senin testte bir anormallik var pembelik her tarafa bulaşmış ama çiğzgiye baktığımız da da çok koyu değil o yüzden sanırım yumurtlamaya var daha iki çizgide aynı koyulukta olması lazım çünkü

Kızlar bende ovulasyon testini kullandm bu ay ilk defa ve 13 ve 14 agustosta koyu çift çizgiyi gördüm.12-13 ve 16sında ilişki oldu sizce tutturabildikmi :(

Tutabi
Kızlar bende ovulasyon testini kullandm bu ay ilk defa ve 13 ve 14 agustosta koyu çift çizgiyi gördüm.12-13 ve 16sında ilişki oldu sizce tutturabildikmi :KK43:
Tutabilir umutlu. Insallah. Adete birkac gun kala.veya adetgunu tekrar ovu. Testi yap cok.koyu 2. Çizgi çıkarsa tutmustur ins. Ben öyle öğrendim. Darısı isteyenlerin başına . Umarim stres yapmazsin. Seni ugrastiracak şeyler bul cok düşünme cnm.

Bu da dün akşam ki

Eklentiler

• 20140817_233947.jpg
    20140817_233947.jpg
    1,8 MB · Görüntüleme: 105
Bende bundan şüpheliyim adet günüm yaklaştıkça stres yapıyorum geçen ay öyle oldu birde 2 gün gecikti dha çok ümitlenmiştim.. Ama bşylr bulmaya çalşcam bu sefer kafa dağıtacak..ama bu ovulasyon testleri yanıltıcıda olabiliyormş çift çiZgi çıksada yumurta çatlamayabiliyormuş daha geç çatlayabiliyormuş fln bisürü ayrıntı var kafa karıştıran offf....

Ya arkadaşlar doğru bilgisi olan olmayan herkes yorum yapıp insanları yanlış yönlendiriyo, ovulasyon testlerinde yumurtlama olsa bile her zman çift çizgiyi yakalayamamasının, ayrıca adet olan her bayan yumurtluyor demektir ki zaten adet kanaması çatlayıp salınan ve sperm tarafından döllenmeyen yumurtanın rahim duvarına yapışan kalıntılarının dışarı atılmasıdır.. Bu durum ( adet kanaması) da bir sonraki yumurtlamaya zmin hazırlamak içindir.. Hiç bir bilgisi olmayan lütfen saçma sapan yorum yazıp diğer bayanları yanlış yönlendirmesinler...ayrıca özellikle düzensiz adet gören bayanlar için üretilmiş bir üründür ovulasyon testleri, düzenli adet gören bayanlar ortalama hesap yapıp yumurtlama tarihlerini bulabilirler, ben de düzenli adet olmama rağmen ovulasyon testlerini kullananlardanım ve hamile kalmam da bu testlerin de faydasını gördüm...benim de çift çizgiyi yakalayamadığım aylar oldu tabii ki...kullanan arkadaşlar lütfen paniğe kapılmayın..yumurtluyorsunuz...herkesin de yorumuna inanmayın...cahili de yorum yazıyor, bileni de...

Arkadaslar selam Yardımınız ihtiyacım var ...
son adet tarihim 16.10
Adet dongum 26 gün
normalde 28 ekim ovulasyon um ama bugun test yaptım T çizgisi c den koyu ve sağ Over de batma Var. ..

Sizce bugunmu yumurtladim.. akıntı vs var ayrıca ...

Bide dun ilişki oldu..
Aslında çocuk dusunmuyoruz birkaç ay daha ama teste göre durum ne olur sizce

Eklentiler

• 20141030_183901.jpg
    20141030_183901.jpg
    1,6 MB · Görüntüleme: 67
Back