ya ben biliyorum eskiden beri deniyorum adetin ortasında bile yumurtladığımı bilirim.napayım bende sadece 8.gün ilişki oldu çizgiyi görünce oldu yani.bide dün 12siydi.o kadar.nasip kısmet ya uf canım sıkıldı :26:
hayır canım adete 10 gün varken baktırdım
eğerk iadet gününde 5 ten aşağıdaysa negatif.baktırdınmı bi daha ???
aynısı bende de oldu canım ya çift çizgiyi gördüğüm 2 gün oldu başka da ilişki olmadı.eğer nasibimizde varsa rabbim ol derse olur.senin adet tarihin ne zaman oluacaksın bu ay?benim ayın 16 sı gibi
yok canım baktırmadım 10 gün sonra hastalandım 2 gün sürdü ve bitti((( şimdi
moralini bozma.iki taraftada sorun yoksa yapmaya devam et testleri
ben ay sonu oluyorum 20 sinden sonra..bu ay 25 ine kadar olmam lazım.gerçi adete 10 gün kala doktora gtcem tüp bebeğe başlicaz.yani varsa o azmandan önce öğrenirim
inşallah iyi haberlerini verirsin canım tüp bebeğe başlamadan güzel haberi rabbim bize söylettirir.buradan haberleşelim bende 20 sine kadar beklicem bakalım adetim 4 5 gün geç gelebiliyor gelmezse doktor gel dedi bakalım ne dicek
Canım benim çift çizgi olan 18. gün...yani öyle net iki çizgi aynı koyulukta falan çıkmadı..17-19. günler ilişki oldu şu anda hamileyim..
Eki Görüntüle 1055234
canım bişy sorabilirmiyim senin regli döngün kaç günde bir oluyo bende 15. gündeyim hala silik hatta aşırı silik çizgi yani anlam veremiyorum artık
29-30 günde bir oluyodu canım 18 gün yumurtlama oldu işte..
yumurtlama olmadığını testler hariç nasıl anlayabiliriz?
düzenli adet gören bir kadın her ay yumurtluyor anlamına gelir mi?
Ay ne gusel benimde olsun yeterkide gec erken muhim degil ben tes yapmaya devam ederim yeterki koyulassin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
devam et bırakma canım bana doktor adetin 1. gününden itibaren say 10-12-14-16 günler ilişki olsun dedi ama benim yumurtlama 18de oldu..yani herkesin aynı değil..
Canimmm bilgine ihtiyacim var simdi ben dun ovulasyon testinde koyu cizgiyi yakaladim peki bu ne anlama geliyo yumurtam yola mi cikti yoksa catladi mi ?
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Koyu çizgiyi gördüğünde yumurtlama olmuş 24-36 saat içinde çatlıycak anlamına geliyormuş yani bugünü değerlendir..bende koyu Çizginin ertesi günü hamilr kaldım canım..
canım ben kullandıkça çöpe atıyorum kaldırmıyorum ama öteki ay inşallah tutturursam yayınlarım burada.çift çizgiyi yakalayamadığımız zaman acaba yumurtlama olmuyor anlamına mı geliyor ki? merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?