benmkilerde hiçbi zaman koyu çift çizgi olmuyo sen gibi
evet canım 18. günde işte çizgi inceydi ama diğer günlerden daha belirgindi zaten yumurtlama belirtilerimde vardı...
ben 12. günden itibaren yaptım..onlarda hayalet gibiydi çizgiler belli belirsizdi..
en net 18. gündü işte..
amin inşallahh
ben bu ay ümitlensem mi anlamadım çift çizgiyi 2 kere gördüm o 2 gün haricinde bişey olmadı acaba tutarmı ki?
keşke devam etseydin canım bir iki kere daha olsaydı yani..
ama kısmet nasip 1 kereyle de tutar..
sen yine de çok ümitlenme hayal kırıklığı yaşama...
ev taşıma işlerimiz var ondan fırsat olmadı bu ay da ümitlenmiyorum zaten ama inşallah öteki ay daha düzenli olucak.hayal kırıklığı yaşamamak içinde beklemiyorum pek fazla desem yeridir.
en hayırlı zamanda olsun canım..
inan kafana takmadığın ay oluyo..
ben hamile kaldığım ay adetimin gelmesini bekliyodum bir sürü planım vardı saçlarımı boyatıcaktım 20liğimi çektiricektim..
hiç birini yapamadım
ayyy ne de güzel olmuş beklemediğin anda gelmesi ben de senin gibiyim saçlarımı boyatcam kaç aydır ha bugün ha yarın derken hep erteledim.haftaya dedim artık boyatcam adetim gelsin içimde umut yok çünkü...bu arada hangi şehirdesiniz
karadenizdeyim canım ben
hadi bakalım inşallah yeni bir başlangıç yap sende...
yenilen tazelen bi
merhaba kızlar şuanda kimse yok burda görüyorum ama yazmak istedim uzun zamandırda forum da biryerlerde yazmıyorum bende ovulasyon testi aldım geçtiğimiz ay kullandım çift çizgiyide yakaladım hattam baya da koyu idi ama çok fazla değerlendirebildiğimi söyleyemem önemli günlerde sadece bir kere birliktelik olabildi sonra bir araya gelemedik eşimle o günden sonra (hastalığıma 9 gün varken) kan tahlili yaptırdım 1,50 çıktı belki yükselir dedim ama yükselmedi hastalandım nitekim ben size şunu danışmak istiyorum eğer yanlış bilmiyorsam 0-1 arası negatif 1'den sonra 5'e kadar gebelik oluşabilir hastalık geçiçtiğinde de bu değerin çok yükselmiş olması gerekir yanlışmı biliyorum? yani değer daha hastalanmadan 1'in üstünde ise döllenme olmuş ama gebelikten bahsedilemez diye biliyorum yanlış mı????? lütfen cevaplarsanız ve bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim
amin inşallahh
canım bugünde tekrarladım testi maalesef baya silikleşmiş.anlarmısın bilmiyorum ama testlerim bak böyle..8. gün yumurtladım ben biliyorum daha öncede böyleydi yani adet bitiminde yumurtluyorum8.gün ilişki oldu ve 11.gün yazan testin aynısı 12.gün oldu.yanlış yaptım sanırım :26:
canım bugünde tekrarladım testi maalesef baya silikleşmiş.anlarmısın bilmiyorum ama testlerim bak böyle..8. gün yumurtladım ben biliyorum daha öncede böyleydi yani adet bitiminde yumurtluyorum8.gün ilişki oldu ve 11.gün yazan testin aynısı 12.gün oldu.yanlış yaptım sanırım :26:
Eki Görüntüle 1055786 Eki Görüntüle 1055787 Eki Görüntüle 1055788 Eki Görüntüle 1055789
evet canım 8. gün olmuş gibi görünüyor..o günleri değerlendir bundan sonra yani 8-10-12-14 mutlaka kaçırma...
bir de testi yapmadan 2 saat öncesinden bırak sıvı alımını..
ben hergün saat 15.00 de yapıyodum..13.00 den sonra hiç bir şey içmiyordum..
tatlım biliyorum 1 senedir kullanıyorum testi zaten :) 8.gün ve 12.gün oldu ilişki.yani eğerki nasibimdeyse tam zamanında olmuş.hayırlısı bakalım nolcak :)
canım yanlış biliyosun gebelik var demek için umut var demek için en az 5 çıkması gerekir.heleki adet günü baktırdıysan 5 in altındaysa allah bilir ama mümkün değil.
senin baya erken yumurtlama olmuş o zaman benim adetin 17. 18.günü olmuştu...nerede yanlış yaptın benonu anlamadım
hadi hayırlısı mutlaka haber ver alıntılayıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?