- 25 Mart 2014
- 2.291
- 393
- 198
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar kafamı kurcalayan bir soru var yaklaşık 3 aydır ovulasyon testi kullanıyorum ama şuana kadar hiç çift çizgiyi yakalayamadım?benim gibi yaşayan var mı? neden olabilir kendimden şüphe etmeye başladım...:26:
cevabın için teşekkürler arkadaşım hormon testim normal çıktı ama bu ay doktor klomen verdi kontrole gittiğimde ilk doktorum yumurtaların büyümemiş öteki ay iğne tedavisi yapalım dedi 3 gün sonra başka doktora gittim o da yumurtaların gelişiyor çatlatma iğnesi bu ay vermeyelim dedi napacağımı şaşırdım üstüne birde sürekli testte negatif görünce moralim alt üst olduMutlaka bir doktora görün bence, belki test bozuktur, belki siz günü yalnış hesaplıyorsunuzdur, eger herşey doğruysa, siz yumurtlamıyorsunuz demektir, hormonlarınıza baktırın mutlaka, inşallah hicbir sorun yoktur hersey yolundadır
cevabın için teşekkürler arkadaşım hormon testim normal çıktı ama bu ay doktor klomen verdi kontrole gittiğimde ilk doktorum yumurtaların büyümemiş öteki ay iğne tedavisi yapalım dedi 3 gün sonra başka doktora gittim o da yumurtaların gelişiyor çatlatma iğnesi bu ay vermeyelim dedi napacağımı şaşırdım üstüne birde sürekli testte negatif görünce moralim alt üst oldu![]()
Allah allah ya iki doktorda farklı söylemiş, hastanelerde dolaşmak can sıkıcı biliyorum, inşallah kolayca çözümü olur, ama sen yinede geciktirme, iğneyle yumurtalar daha kontrollü büyür, bu ay bisey olmazsa deneyebilirsin ,Allah güzel kapılar açsın, tez zamanda bekletmeden evlat versin Rabbim
tatlım zamanlarınımı tutturamıyorsun acaba ben adetin 8.günü yapmaya başladım benmki felaket düzensiz olmasına rağmen çıktı bişeyler hemde aynı markayı kullanıyoruz bak eliyorum...
Eki Görüntüle 1052253 Eki Görüntüle 1052254 Eki Görüntüle 1052255
arkadaşım yakaladım bu ay çok şükür geçen aylarda da aynı saatte ve şekilde yapıyordum bu ay nasıl olduysa çift çizgiyi gördüm klomen kullandım onun etkisi herhalde...
yumurtlama olmadığını testler hariç nasıl anlayabiliriz?
düzenli adet gören bir kadın her ay yumurtluyor anlamına gelir mi?
canım yeni yaptıysan sen de ekleyebilir misin resmini. ben de o markaya bu ay başladım daha bir şey göremedim
merhaba arkadaşlar kafamı kurcalayan bir soru var yaklaşık 3 aydır ovulasyon testi kullanıyorum ama şuana kadar hiç çift çizgiyi yakalayamadım?benim gibi yaşayan var mı? neden olabilir kendimden şüphe etmeye başladım...:26:
Canım benim çift çizgi olan 18. gün...yani öyle net iki çizgi aynı koyulukta falan çıkmadı..17-19. günler ilişki oldu şu anda hamileyim..
Eki Görüntüle 1055234
ayyy çok çok sevindim rabbim olmayanlarada versin inşallah.rabbim sana da sağlıkla kucağına almak nasip etsin.benimde çift çizgiyi yakaladığım 2 gün ilişki oldu ama daha sonrası olmadı.inşallah o 2 gün bebeğimi kucağıma almaya nasip eder.arkadaşım sana da çok çok çok sevindim bana umut oldun bu arada sende ya da eşinde sorun var mıydı ne zamandır uğraşıyordunuz?
Canım benim çift çizgi olan 18. gün...yani öyle net iki çizgi aynı koyulukta falan çıkmadı..17-19. günler ilişki oldu şu anda hamileyim..
Eki Görüntüle 1055234
sağol canım inşallah darısı bütün isteyenlerin başına..
biz 2 ay uğraştık ben doktora gidip bütün testlerimi yaptırmıştım..
öncesinde folik asite de başlamıştım..
bir sıkıntı yok dedi..
eşim hiç bir test falan yaptırmadı
bir süre deneyelim olmazsa yaptırırım dedi..
bir sorun varmıydı yokmuydu bilmiyorum..
ama sorunlara kafayı takma...
Allah ol dedikten sonra hiç bir şey engel olamaz..[/QUO
benimde hormon testim normal çıktı ama eşimde varikosel vardı ameliyat oldu sonuçlarımız şuan iyi bakalım rabbim ol dediği zaman olucak inşallah dualarını bekliyoruz canım
benmkilerde hiçbi zaman koyu çift çizgi olmuyo sen gibi
benimde böyleydi canım çok koyu değildi