Laboquick gebelik testi??

ahsennayaz

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2023
693
332
23
Kızlar reglime 3 gün var akşam Laboquick kaset test yaptım ilk 2 dakika içinde silik çizgi çıktı dayanamadım bi tane daha yaptım o da silik çıktı ama saatler sonra her iki testimde dalgalanma oldu. Anlamadım ben şimdi negatif mi sonucun niye böyle oldu görsel atacağım bilgisi olan bana yardımcı olursa sevinirim
IMG_0298.webp

Eklentiler

• IMG_0300.webp
    IMG_0300.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 86
  • IMG_0299.webp
    IMG_0299.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 80
İdrar fazla kacirmissinix ama test bozuk değil demi birşey görünmüyor ama canım ya sabah ilk idrarla yap bakalım

İdrar fazla kacirmissinix ama test bozuk değil demi birşey görünmüyor ama canım ya sabah ilk idrarla yap bakalım
İlk yaptığım da silik çıkıyor aradan zaman geçince böyle dalgalanma oluyor. Fotoğraflarda silik çıktığı da var sonradan olan dalgalanmayı da attım

Marka önemli çogu markada pozitif görüp negatif sonuç alanlar var maalesef en iyisi pazartesi kan verin inşaallah vardır istiyorsaniz

Sabah ill idrarla tekrar dene o an bi foto cek tekrar ve imkanin varsa nobetci eczaneden faekli marka al umarım bebis vardir gönlunuze gore olur 🌸🌸🌸🌸

Kızlar reglime 3 gün var akşam Laboquick kaset test yaptım ilk 2 dakika içinde silik çizgi çıktı dayanamadım bi tane daha yaptım o da silik çıktı ama saatler sonra her iki testimde dalgalanma oldu. Anlamadım ben şimdi negatif mi sonucun niye böyle oldu görsel atacağım bilgisi olan bana yardımcı olursa sevinirim Eki Görüntüle 3575628
Bende de laboquick testlerim adetime 4-5 gün kala böyle silik çıkarmıştı ama dalgalanma olmuyordu sonrasında . Belki idrar çok damlattığınız için dağılmıştır yoksa yanıltacağını sanmıyorum 😊

Bende de laboquick testlerim adetime 4-5 gün kala böyle silik çıkarmıştı ama dalgalanma olmuyordu sonrasında . Belki idrar çok damlattığınız için dağılmıştır yoksa yanıltacağını sanmıyorum 😊
Silik halini sizde gördünüz mü 🥹 inşallah pozitiftir 🤲🏻🌹

Back
X