Gebeliğe Hazırlık Laboquick gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

crosword

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2009
1.107
329
648
Bikaç saat sonra ikinci çizgi çıkıyo surekli.bana baska bu tarz yanılmaları /yanıltmaları olmayan test önersinde bulunabilecek olan var mı

Bikaç saat sonra ikinci çizgi çıkıyo surekli.bana baska bu tarz yanılmaları /yanıltmaları olmayan test önersinde bulunabilecek olan var mı
Ben laboquik ultra erken gebelik testi kullandım hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım

Ben laboquik ultra erken gebelik testi kullandım hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım
Benimki normal gebelik testi yapıyorum tek çizgi aradan iki saat geçiyor hayalet çizgi çıkıyor eşime denettim onda çıkmadı bende çıkıyor onuda anlamadım testte sorun olsa başkası Yapınca da çıkar offfff kafam çok karışık

Bende su ile denedim olmadı ama kendi idrarımda cıkıyo.gebe değilim ama böyle olunca hep bi kuşku oluyo.baska marka denemek istiyorum o yuzden

Bende aynı markayı kullanıyorum yaklaşık bi buçuk yıldır bi kez silik çizgi gördüm onda da kimyasal gebelik oldu. Kist olma durumunda da beta hcg yükseliyomuş ya ona baktırdınız mı hiç? Hassas bi test beni değerim 7yken silik çizgi çıkmıştı

Silik çizgi hemenmi çıkmıştı bir kaç saat sonramı ben daha öncede kullandım bu markayı hiç olmamıştı çünkü

Silik çizgi hemenmi çıkmıştı bir kaç saat sonramı ben daha öncede kullandım bu markayı hiç olmamıştı çünkü
10 dakika içinde çıkmıştı ama öyle hemen yapar yapmaz değil. Bi kaç saat sonra çıkanı hiç görmedm laboquickte

4 saat sonra da benim testimde cizgi cikti laboquick testte.adetime 2 gun varken yapmistim

Eklentiler

• 20190324_154002.jpg
    54,4 KB · Görüntüleme: 210
Bendede öyle oldu kimyasal oldu o. O testte eğer yoksa 5 gün bile bekletsen çıkmıyor benim için çok güvenilir. P ile başlayan bitane erken gebelik testi var onun yanilmasi azdı unuttum adını
Prodictor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…