Laboquick Gebelik Testi Silik Çizgi

İğneyi düşürme sürecini hızlandırmak ve dış gebelik riskini ortadan kaldırmak için kullanıyorlarmış
Merhabalar öncelikle cok geçmiş olsun benzer bi süreç yaşadım bir yıl önce beta değerim istenildiği şekilde yükselmedi önce dış gebelik denildi 2 güne bir kan verdim yükselme hep devam etti tüpte herhangi bişey göremediler en son 940 olmuştu beta kese göründü bu süreçte bir kaç doktor değiştirdim fakat sonrasında kanama başladı beta düşüşe geçti ve malesef kürtaj oldum beta sıfırlandığı icin iğneye gerek görmediler diyeceğim hiç korkmayın gebe kalabiliyorsunuz öyle düşünün ve değeriniz daha çok küçük sıkıntısız biter gider inşallah rabbim en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin 🌸

Kızlar yardımcı olun lütfen regle 4 gün varken yapılan awox testler. Ikinci çizgi görüyorum sizde goruyormusunuz

Eklentiler

• 1000100681.webp
    1000100681.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 132
Kızlar selam,

Laboquick’ten hamilelik testi yaptım, silik çizgi çıktı 1-2 dk içinde. Biri bu sabah biri akşamdan kalma. Reglim 3 gün gecikti, karın ağrım var olacakmışım gibi ama hiçbirşey yok. Gebelik olabilir mi? Bu testte bana hiç yalancı pozitiflik çıkmadı ama emin olamadım :(
Regl gününüz ne zamandı

Selam Kızlar, merak edenlere haber olsun hem de benzer bir süreç yaşayanlara yol göstersin 🥰 hamileyim, b hcg 210 çıktı. Kan testleri ile kontrol edeceğiz süreci şimdilik 🌸 isteyen herkese nasip olsun, dualarımdasınız 🙏🏼
Çok mutlu oldum sizin adınıza çok güzel bir haber rabbim bizlerede nasip etsin inşallah canım sağlıkla kucağına al Allah’ın izniyle ❤️✨

Kızlar merhaba, benim testler de silik çıktı burada yazılanları görünce heyecanlandım pozitif mi sizce? Reglim 2 gün gecikti. İlk testi dün yaptım yaptıktan birkaç saat sonra hafif silik çizgi gördüm. bu sabah ikinci testi yaptım 2-3 dk içinde silik çıktı

Eklentiler

• IMG_8126.webp
    IMG_8126.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 8
Kızlar merhaba, benim testler de silik çıktı burada yazılanları görünce heyecanlandım pozitif mi sizce? Reglim 2 gün gecikti. İlk testi dün yaptım yaptıktan birkaç saat sonra hafif silik çizgi gördüm. bu sabah ikinci testi yaptım 2-3 dk içinde silik çıktı
Laboquick markası

Back
X