- 25 Mayıs 2024
- 913
- 838
- 18
İnşallah dış gebelik değildir ve tekrar düşüşe geçer beta. Geçmiş olsunÇarşamba 210 du, dün 256 olmuş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah dış gebelik değildir ve tekrar düşüşe geçer beta. Geçmiş olsunÇarşamba 210 du, dün 256 olmuş
210 286 253 olarak devam ediyor, çok hızlı bir düşüş değil iğne yapılacak diye tahmin ediyorumİnşallah dış gebelik değildir ve tekrar düşüşe geçer beta. Geçmiş olsun![]()
İğne ne için? Kanamanız başlarsa daha hızlı düşer.210 286 253 olarak devam ediyor, çok hızlı bir düşüş değil iğne yapılacak diye tahmin ediyorum
Ani hareket etmemeye çalışın, ağır iş yapmayın, uzanın bi süre. Rabbim yardımcınız olsun210 286 253 olarak devam ediyor, çok hızlı bir düşüş değil iğne yapılacak diye tahmin ediyorum
İğneyi düşürme sürecini hızlandırmak ve dış gebelik riskini ortadan kaldırmak için kullanıyorlarmışİğne ne için? Kanamanız başlarsa daha hızlı düşer.
İğneyi düşürme sürecini hızlandırmak ve dış gebelik riskini ortadan kaldırmak için kullanıyorlarmış
Teşekkür ederim inşallahİnşallah size zarar vermeden gider, geçmiş olsun.
Merhabalar öncelikle cok geçmiş olsun benzer bi süreç yaşadım bir yıl önce beta değerim istenildiği şekilde yükselmedi önce dış gebelik denildi 2 güne bir kan verdim yükselme hep devam etti tüpte herhangi bişey göremediler en son 940 olmuştu beta kese göründü bu süreçte bir kaç doktor değiştirdim fakat sonrasında kanama başladı beta düşüşe geçti ve malesef kürtaj oldum beta sıfırlandığı icin iğneye gerek görmediler diyeceğim hiç korkmayın gebe kalabiliyorsunuz öyle düşünün ve değeriniz daha çok küçük sıkıntısız biter gider inşallah rabbim en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinİğneyi düşürme sürecini hızlandırmak ve dış gebelik riskini ortadan kaldırmak için kullanıyorlarmış
Bende gördüm şuan çok silik canım inşallah hamilesindir canımKızlar yardımcı olun lütfen regle 4 gün varken yapılan awox testler. Ikinci çizgi görüyorum sizde goruyormusunuz
Sağol cnm bu marka duydun mu güvenilir miBende gördüm şuan çok silik canım inşallah hamilesindir canım
Regl gününüz ne zamandıKızlar selam,
Laboquick’ten hamilelik testi yaptım, silik çizgi çıktı 1-2 dk içinde. Biri bu sabah biri akşamdan kalma. Reglim 3 gün gecikti, karın ağrım var olacakmışım gibi ama hiçbirşey yok. Gebelik olabilir mi? Bu testte bana hiç yalancı pozitiflik çıkmadı ama emin olamadım![]()
Bana soruyorsaniz bugünRegl gününüz ne zamandı
canım bende de vardı silik çizgi awox marka ama hamile değilim umarım senin vardır canım herkesin farklı oluyorSağol cnm bu marka duydun mu güvenilir mi
Çok mutlu oldum sizin adınıza çok güzel bir haber rabbim bizlerede nasip etsin inşallah canım sağlıkla kucağına al Allah’ın izniyleSelam Kızlar, merak edenlere haber olsun hem de benzer bir süreç yaşayanlara yol göstersinhamileyim, b hcg 210 çıktı. Kan testleri ile kontrol edeceğiz süreci şimdilik
isteyen herkese nasip olsun, dualarımdasınız
![]()
Laboquick markasıKızlar merhaba, benim testler de silik çıktı burada yazılanları görünce heyecanlandım pozitif mi sizce? Reglim 2 gün gecikti. İlk testi dün yaptım yaptıktan birkaç saat sonra hafif silik çizgi gördüm. bu sabah ikinci testi yaptım 2-3 dk içinde silik çıktı