Laboquick Gebelik Testi Silik Çizgi

Brfzr

Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2020
26
12
30
Merhaba hanımlar.
Laboquick ovulasyon testini kullandim ve yumurtlama günlerini değerlendirdim. Şimdi adetime 2 gün var yine aynı markanın gebelik testini yaptım 2. Çizgi silik çıktı. Acaba hamile olabilir miyim? O kadar çok istiyorum ki adet günümü bekleyemedim testi yaptım ve resmini ekledim. Buna benzer deneyimi olanlar paylaşabilir mi?
Rab isteyen herkese nasip eder inşallah..

Eklentiler

• 20200203_195722.jpg
    34,8 KB · Görüntüleme: 1.913
  • 20200203_195502.jpg
    31 KB · Görüntüleme: 1.639

ayni testi bende kullandim.Ovulasyon testini hediye gelen gebelik testinide dün adete 4 gun kala yaptim. Silik ikinci cizgi cikti ama seninki kdar net degil. Sonra erken gebelik testi aldim predictr early diye onda negatif cikti. Durum nedir acaba. Siz hamile misiniz

Merhabalar,
Bugün ultrasonda da doktor ile baktık 5 haftalik hamileyim. Rab dileyen herkese yaşatsın
Ve doktorum idrar testinin kan testinden daha güvenilir olabileceğini söyledi. Adet gününde tekrar tekrarla derim ben

bende bu durumdayım

Laboquick ovulasyon testinde yumurtlama nasıl gözükmüştü koyumuydu şuan bir yakınım deniyor imkan varsa yumurtlama testinizin resmini görebilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…