eğer ikinci çizgi 10 dakika içinde çıktıysa hamilesin tebrikler
kan versen net belli olur kafanda rahat olur hem . ilk gebeligin mi olucak5 dakika doldugunda cizgi olustu ama ben biraz daha bekledim bu fotografi da 8. Dakikada çektim.
Insallah öyledir cok tesekkur ederim
Haklısın. Bu hafta kan vermeye gitmeliyimm.kan versen net belli olur kafanda rahat olur hem . ilk gebeligin mi olucak
ayy canım daha çok yeniymis bu benim 3 üncü gebeligim ama testlerim hiç yanilmadi dilerim seninkide yanılmazHaklısın. Bu hafta kan vermeye gitmeliyimm.
Evet ilk gebeliğim, 5 aylık evliyim henüz :))
ayy canım daha çok yeniymis bu benim 3 üncü gebeligim ama testlerim hiç yanilmadi dilerim seninkide yanılmaz
benim haziranın sonunda doğumAmiiiin inşallah. 3. Gebelik ne mutlu sana :) sağlıkla kucağına al bebişinine kadar kaldi doguma
Çok sevindimbenim haziranın sonunda doğum
bende senin adına sevindim netleşince yazarsınÇok sevindim
bende senin adına sevindim netleşince yazarsın
Merhaba hanımlar.
Laboquick ovulasyon testini kullandim ve yumurtlama günlerini değerlendirdim. Şimdi adetime 2 gün var yine aynı markanın gebelik testini yaptım 2. Çizgi silik çıktı. Acaba hamile olabilir miyim? O kadar çok istiyorum ki adet günümü bekleyemedim testi yaptım ve resmini ekledim. Buna benzer deneyimi olanlar paylaşabilir mi?
Rab isteyen herkese nasip eder inşallah..
bende senin adına sevindim netleşince yazarsın
Merhabalar,ayni testi bende kullandim.Ovulasyon testini hediye gelen gebelik testinide dün adete 4 gun kala yaptim. Silik ikinci cizgi cikti ama seninki kdar net degil. Sonra erken gebelik testi aldim predictr early diye onda negatif cikti. Durum nedir acaba. Siz hamile misiniz
ayni testi bende kullandim.Ovulasyon testini hediye gelen gebelik testinide dün adete 4 gun kala yaptim. Silik ikinci cizgi cikti ama seninki kdar net degil. Sonra erken gebelik testi aldim predictr early diye onda negatif cikti. Durum nedir acaba. Siz hamile misiniz
Laboquick ovulasyon testinde yumurtlama nasıl gözükmüştü koyumuydu şuan bir yakınım deniyor imkan varsa yumurtlama testinizin resmini görebilir miyimMerhaba hanımlar.
Laboquick ovulasyon testini kullandim ve yumurtlama günlerini değerlendirdim. Şimdi adetime 2 gün var yine aynı markanın gebelik testini yaptım 2. Çizgi silik çıktı. Acaba hamile olabilir miyim? O kadar çok istiyorum ki adet günümü bekleyemedim testi yaptım ve resmini ekledim. Buna benzer deneyimi olanlar paylaşabilir mi?
Rab isteyen herkese nasip eder inşallah..