Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim :)Tebrikler Laboquick beni hiç yanıltmadı
Hamılesın canım hemen kan ver sağlık ocağınaMerhaba hanımlar.
Laboquick ovulasyon testini kullandim ve yumurtlama günlerini değerlendirdim. Şimdi adetime 2 gün var yine aynı markanın gebelik testini yaptım 2. Çizgi silik çıktı. Acaba hamile olabilir miyim? O kadar çok istiyorum ki adet günümü bekleyemedim testi yaptım ve resmini ekledim. Buna benzer deneyimi olanlar paylaşabilir mi?
Rab isteyen herkese nasip eder inşallah..
Toplu netten test aldım aynısını yarın bi denicem bakalım ne çıkacakKaç dakika sonra cikti. 5 ile 20 dakika arasi dogru diye biliyorum. Bence baska marka test alip onda da bi denemelisinn
Bende kullanıyorum benimkide koyu çıktı baya 3 gün sürdü koyuluğu sonra silikleşti yani çatlama olduLaboquick ovulasyon testinde yumurtlama nasıl gözükmüştü koyumuydu şuan bir yakınım deniyor imkan varsa yumurtlama testinizin resmini görebilir miyim
Peki nasıl yaptınız sadece yumurtlama günündemi takip ettiniz hangi saatlerde nasıl oluyor ac tok sıvı alımı diyorlarTebrikler Laboquick beni hiç yanıltmadı
Merhaba nasıl ve hangi saatlerde yaptınız anlatırmısınızAmiin. Çok teşekkür ederimm
Merhaba nasıl ve hangi saatlerde yaptınız anlatırmısınız
Anladım çok teşekkülerHergün saat 18.00 de yaptım, aynı saatte istikrarlı uygulamanın önemli olduğunu biliyorum
eğer ikinci çizgi 10 dakika içinde çıktıysa hamilesin tebrikler
Merhaba hanımlar ben de baygınlıklarım adet gecikmem iştahım ve bir buçuk hafta önceki çok az kanama sebebi ile test yaptım sonuç ikinci çizgi çok hafif bi şekilde kırmızı ve dağınık kırmızı sizce gebelik varmı adetim normalde 6 sıydı fakat adetim de gecikti ve yüzüm inanılmaz sivilce dolduMerhaba hanımlar.
Laboquick ovulasyon testini kullandim ve yumurtlama günlerini değerlendirdim. Şimdi adetime 2 gün var yine aynı markanın gebelik testini yaptım 2. Çizgi silik çıktı. Acaba hamile olabilir miyim? O kadar çok istiyorum ki adet günümü bekleyemedim testi yaptım ve resmini ekledim. Buna benzer deneyimi olanlar paylaşabilir mi?
Rab isteyen herkese nasip eder inşallah..