Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Laboquick gebelik testi idrar damlatmadan çizgi var
İnşallah olumlu sonuç alırsın Gecikmenin 4. Gününde pozitifi gördüm raglın ilk günü sonuç negatifti hatta 2. Günüde aynıydı belirtilerim baş ağırsı halsizlik böyle grip gibi hissediyodum bide benim adet dönemi göğüslerim şişerdi bunda şişmedi etrafı böyle sivilce gibi oldu
İlk 5 dkda çok hafif belirginleşiyor, hatta bugün 3 tane yaptım 2 si ilk idrarla 1 tanesi gün içinde. İlk idrarla yaptıklarım çok hafif silikte olsa çıktı ama gün içinde yaptığım negatif gibi
İnşallah olumlu sonuç alırsın Gecikmenin 4. Gününde pozitifi gördüm raglın ilk günü sonuç negatifti hatta 2. Günüde aynıydı belirtilerim baş ağırsı halsizlik böyle grip gibi hissediyodum bide benim adet dönemi göğüslerim şişerdi bunda şişmedi etrafı böyle sivilce gibi oldu
benimde tam aksine göğslerim vs şişmezdi fakat adet gecikmesinin 3. Gün gecesi 4 e dönerken gece başladı aynı şişlikte devam ediyor ama açıma yok sadece hassas ve şiş
benimde tam aksine göğslerim vs şişmezdi fakat adet gecikmesinin 3. Gün gecesi 4 e dönerken gece başladı aynı şişlikte devam ediyor ama açıma yok sadece hassas ve şiş