• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Laboquick gebelik testi idrar damlatmadan çizgi var

Gecikmenizin kaçıncı günü bir de belirtileriniz varmı? Bende yarın kan vereceğim umarım pozitif olur , hayırlı olsun bu arada
İnşallah olumlu sonuç alırsın 😇
Gecikmenin 4. Gününde pozitifi gördüm raglın ilk günü sonuç negatifti hatta 2. Günüde aynıydı belirtilerim baş ağırsı halsizlik böyle grip gibi hissediyodum bide benim adet dönemi göğüslerim şişerdi bunda şişmedi etrafı böyle sivilce gibi oldu

İlk 5 dkda çok hafif belirginleşiyor, hatta bugün 3 tane yaptım 2 si ilk idrarla 1 tanesi gün içinde. İlk idrarla yaptıklarım çok hafif silikte olsa çıktı ama gün içinde yaptığım negatif gibi
Daha yeni olduğu içindir o. Ama var gibi inşaAllah yaa. İşe yarasın bari şu testler🫣😁❤️

Gecikmenin 4. Gününde pozitifi gördüm raglın ilk günü sonuç negatifti hatta 2. Günüde aynıydı belirtilerim baş ağırsı halsizlik böyle grip gibi hissediyodum bide benim adet dönemi göğüslerim şişerdi bunda şişmedi etrafı böyle sivilce gibi oldu
Geç döllenmemi oldu acaba, yumurtlama gününüz ne zamandı biliyor musunuz 😊

Daha yeni olduğu içindir o. Ama var gibi inşaAllah yaa. İşe yarasın bari şu testler🫣😁❤️
İnşallah ❤️
benimde tam aksine göğslerim vs şişmezdi fakat adet gecikmesinin 3. Gün gecesi 4 e dönerken gece başladı aynı şişlikte devam ediyor ama açıma yok sadece hassas ve şiş

Back