• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

LABOQUICK aldım..BANA YARDIM EDİNNNNN....

anladım canım bende uzun zaman kullanmıştım o testlerden umarım en kısa zamanda bebişlenirsiniz yineden bu ay kaçıncı günde yumurtladığını yaz sonra ki dönemde işine yarar....

Bi gorsem şu yumurtladigim gunu beynime kaziyacagim zaten :))) aydan aya degismez degil mi yumurtlama tarihlerim.bu ay mesela 8.gunde yumurtladysam bundan sonrada 8. Gunde yumurtluyorum demektir. O halde butestleri 1 ay kullanip yumurtlama donemi bulunca bırakılacak?

Bi gorsem şu yumurtladigim gunu beynime kaziyacagim zaten :))) aydan aya degismez degil mi yumurtlama tarihlerim.bu ay mesela 8.gunde yumurtladysam bundan sonrada 8. Gunde yumurtluyorum demektir. O halde butestleri 1 ay kullanip yumurtlama donemi bulunca bırakılacak?

ben kullandığım zaman öyle yapmıştım genelde 20. günü buluyordu adetten sonra,diğer aylarda 3 gün önce 3 gün sonra arası denedim ama ben gebe kalamamıştım eşimin doktora gitmesi lazımmış yani boşuna stres sıkıntı yaşamışız....

Ben gitti gidiyor dan aldım o markayı aldığıma alacağıma pişman oldum :47: Bunalıma girdim sayesinde doktora gittim kontrol oldum da rahatladım bir daha da almam tövbe:50:

Aynen canım çalışıyordum zaten işten eve gelip yapıyordum ama silik çizgi birinde silikten daha koyuydu ama çizginin yeri kaymıştı nasıl testse bende ertesi günü bir daha yapıyım dedim ama yok bu sefer ben onu yaptıkça daha çok strese girdim yok yok sinir oldum direk doktordan randevu alıp kontrole gittim

Tabii ki hayır canım.. Her zaman aynı gün yumurtlamayabiliyorsun, riske atma derim..Mesela benim bu ay stresten taa 26. gün çatladı. Dolayısıyla adetim de gecikti. Liboquick güzel bi marka, çift çizgi görene kadar devam..:))

Aynen canım çalışıyordum zaten işten eve gelip yapıyordum ama silik çizgi birinde silikten daha koyuydu ama çizginin yeri kaymıştı nasıl testse bende ertesi günü bir daha yapıyım dedim ama yok bu sefer ben onu yaptıkça daha çok strese girdim yok yok sinir oldum direk doktordan randevu alıp kontrole gittim

canımbu arada 1 günn arayla dünya evine girmişiz :)))) hamiş misin yoksa :49::49::49::49::49:

Tabii ki hayır canım.. Her zaman aynı gün yumurtlamayabiliyorsun, riske atma derim..Mesela benim bu ay stresten taa 26. gün çatladı. Dolayısıyla adetim de gecikti. Liboquick güzel bi marka, çift çizgi görene kadar devam..:))

Labquick iyi fiyorsaniz ki ben de bir kullanan yorumu ariyordum bu ay alicam insallah. Umarim ise yarar

Laboquick kullanmış biri olarak, yumurtlama testlerini de, gebelik testlerini de kesinlikle öneririm. İnternette çok uygun bir fiyata topluca her ikisini de alabiliyorsunuz hem... Çorlu'da oturanınız varsa elimde var, verebilirim kendisine. Bu hamileliğimde testleri kullanarak hamile kalmayı amaçlayıp almıştım onları. Beklenmedik bi hamilelik olunca elimde kaldılar :31:

Back