LABOQUICK aldım..BANA YARDIM EDİNNNNN....

papatyasevilir

Canım kendim♥️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
1.520
437
123
Kardeşler bacılar... 20 tane var.. reglim cmt akşamı bitti o akşam ve ertesi akşam çalıştık...şimdi daha yeni elime ullaştı ovulasyon testim...eee okudum 2 saat kadar sıvı alımını azaltıp yapmak yeterliymiş.18.30 dan beri sıvı almadım. 20:30 da ilk testimi yapacağım. HAYIRLI OLSUN...

yumurtlama döenmim inşallah çıkar bunu bari başarırırm...

hayirlisi olsun canim :) peki nerden ve kaca aldin ?

g.g...yordan aldım.20 adet+ 6 gebelik testi 19.90:))( 20 tl değil )

sen kullandın mı canım...ya bi tanem ben ilk kez ovulasyon testi kullanacağım...pek umudum da yok aslında ama(biliyorum kaç sene bekleyenler var Allah hepimizin gönlündeki nasip etsin ama ama ama ama..ben tez canlı biri olarak pes ettim edeeğim..eşim de aşırı aşırı istekli değil..hatta olmazsa olmaz hiç de olmayabilir kader diyor..:2::2::2: hayırlısı

kızlar ovulasyon testi adet biter bitmez kullanılmıyor kullanma kılavuzunda da yazıyor adetin kaçıncı gün başladığına göre ayarlanıyor boşuna fazladan çarçur etmeyin testleri....

kızlar ovulasyon testi adet biter bitmez kullanılmıyor kullanma kılavuzunda da yazıyor adetin kaçıncı gün başladığına göre ayarlanıyor boşuna fazladan çarçur etmeyin testleri....

Canim yumurtlama donemini kestiremeyen benim gibiler erken yumurtlama olma ihtimaline karşi hemen kullanmaya başlıyorlar. ..adetinin hemen ardindan hamile kalanlari da işitince.....

bend e aldım 45 liraya başka bir adresten. yanlız adetim yeni bitti. 7 gün sonra gelecek. sizce geç kalmış olurmuyum. nasıl kullanılacagı yazıyormu testte

Kızlar ben 4 gündür ovu testi yapıyorum, hep böyle silik çıkıyor. böyle çıkması normal mi? daha önce kullananlar sizde de koyu kırmızı olmadan önce böyle silik mi çıkıyordu?

Eklentiler

• $Untitled1.jpg
    24 KB · Görüntüleme: 67
Canim yumurtlama donemini kestiremeyen benim gibiler erken yumurtlama olma ihtimaline karşi hemen kullanmaya başlıyorlar. ..adetinin hemen ardindan hamile kalanlari da işitince.....

anladım canım bende uzun zaman kullanmıştım o testlerden umarım en kısa zamanda bebişlenirsiniz yineden bu ay kaçıncı günde yumurtladığını yaz sonra ki dönemde işine yarar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…