- 18 Kasım 2013
- 1.520
- 437
- 123
- Konu Sahibi papatyasevilir
-
hayirlisi olsun canim :) peki nerden ve kaca aldin ?
hayirlisi olsun canim :) peki nerden ve kaca aldin ?
aaa cok uygunmus :) jac gunde geliyor peki? Bende ilk defa kullanicam buarada 4 yillik oldum bende .denemek istiyorum su kitleri
aaa cok uygunmus :) jac gunde geliyor peki? Bende ilk defa kullanicam buarada 4 yillik oldum bende .denemek istiyorum su kitleri
bende ismarlayayim o zaman :)
oldu oldu bu simdi :)))))) sanada yarasin insaaalllahhhhj
sivi tuketme yetermis idrarin gelincede yaparsin :) acik hopla zipla gelir belki
sivi tuketme yetermis idrarin gelincede yaparsin :) acik hopla zipla gelir belki
vallah sekercmim ben o kadar alistim ki bu duruma :) dedim ya 4 yildir bekliyorum. Eskiden aglardim kendimi kapatirdim gunlerce esime hayati zindan ederdin artik guluyorum herseye sanirim balatalari iyice siyirdim
kızlar ovulasyon testi adet biter bitmez kullanılmıyor kullanma kılavuzunda da yazıyor adetin kaçıncı gün başladığına göre ayarlanıyor boşuna fazladan çarçur etmeyin testleri....
Canim yumurtlama donemini kestiremeyen benim gibiler erken yumurtlama olma ihtimaline karşi hemen kullanmaya başlıyorlar. ..adetinin hemen ardindan hamile kalanlari da işitince.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?