• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

labioplasy ameliyatı,,,

denizduygu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2008
5
0
86
39
K.K.T.C.
arkadaşlar uzun zamandır bu ameliyatı olmak istiyorum...ankarada mümtaz yücede ameliyat olan varsa bana yardımcı olabilirmi?mümtaz beyde memnun kaldınızmı?ameliyatı nerede yapıyor...muayenehanesindemi başka bir hastahanedemi?birde ilk gittiğinizde sizi nasıl karşılıyor...utanıyorum nasıl ben labioplasty ameliyatı olmak istiyorum diyecem....ama cesaret edip bu olaydan kurtulmak istiyorum...lütfen yardım edin....

denizduygu ben mail ile gorustum. dudak kucultmeye 750 vajina daraltmaya 500 alirim yazmis. bana ucuz geldigi icin tirstim. diger dr`lar 2000`e yapiyor mumtaz bey 500 enteresan yani. diyemiyorsun ki neden bu kadar ucuz...

Çarşamba günü Mümtaz hocaya gittim ve aynı gün ameliyat oldum.İyi ki de cesaret etmişim.Fiyatın ucuz olduğunun kendisi de farkında,750 TL talep etti.Eşiyle birlikte ameliyata giriyor,ikisi de samimi ve ilgiliydi.Bugün ağrı kesici almadım,kendimi iyi hissediyorum.Korkusu olan arkadaşlar yıllarca ertelemesin derim.

ARKADAŞLAR MERHABA BEN 21 YAŞINDAYIM 18 YAŞINDAN SONRA VÜCUDUMDA DEĞİŞMELER OLDU VE VAJİNAMDA RAHATSIZLIK DUYDUĞUM BİR SARKMA OLDU ARAŞTIRDIĞIMDA LABİOPLASTY AMELİYATINI GÖRDÜM GERÇEKTEN İHTİYACIM OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜM ÇÜNKÜ BU SADECE GÖRÜNTÜ İÇİN DEĞİL ADET OLDUĞUNDAKİ TEMİZLİK YA DA HERHANGİ BİR PANTOLON GİYDİĞİNDEKİ SIKIŞMADAN DOLAYIDA OLUYOR TABİ KİMSEYE AÇAMIYORSUN BU DURUMU EN SONUNDA BURADAN BULDUĞUM OKUDUĞUM ŞEYLERDEN YOLA ÇIKARAK MÜMTAZ YÜCE YE AMELİYAT OLMAYA KARAR VERDİM AYIRACAK PEK FAZLA BÜTÇEM DE YOKTU BU AMELİYATA Kİ OKUYORUM BEN PARA KAZANAN BİR İNSANDA DEĞİLDİM
KARAR VERDİM AMA ARAMAYA CESARET EDEMİYORDUM
yaz oluyor havuza denize gidemem diyip kışa atıyorum kış oluyor param yok diyorum yaza atıyorum bu ameliyatı olmaya korkuyorum ama gerçekten yazılanlar gibi neyi dert ettim bilemiyorum arkadaşlar şimdi beni iyi dinleyin ben A dan Z ye anlatacağım size
Mümtaz Yüce yi aradım kendisinden bilgi aldım bana yılların deneyimiyle cok bilgi verdi rahatlattı birde bakire olduğumu söyledim sonucunda zarar görmemesi lazım önemli birsey bakirelik
bana güven verdi ameliyat için gün aldım kurban bayramındada dinlenirim hazır okul tatilken dedim ve gidip ameliyatı olucam dedim (fiyatı yazmıyorum bence arayın görüşün kendisi para meraklısı bir insan değil indirim yaptı yani)
eşiyle birlikte ameliyata giriyor ikiside cok güler yüzlü GERCEKTEN
ameliyat kalcanıza yapılan ağrı kesici iğneyle başlıyor sonra ne kadar kesileceğini flan konuşuyorsunuz sonra dudaklara anestezi uyguluyor ve kesiyor sadece dudaklara anestezi uygularken ağrı duyuyorsunuz ve dikiyor ben cok kıpırdandım canım tatlıdır benim ağrımasa bile kendimi strese soktum ama hep güler yüzlü davrandı sonra oturdu konuştu ilgilendiler gerçekten insanı anlayışla karşılaması beni cok memnun etti ayağa kalktım yürüdüm bir sıkıntı yoktu sonra hafif sızlama oldu bi antibiyotik ve bi ağrı kesici yazdı eczaneden aldım bende
o günü atlatınca ertesi gün ağrı sızı kalmıyor sadece tuvalete gidince mümtaz beyin verdiği baticon ve pedler gazlı bezlerle pansuman yaptım sonra 4-5 güne birdaha cağırdı beni bazı dikişleri aldı iz yaparmış bu beni daha mutlu etti işini en güzeliyle yapıyor gerçekten
ben ilk neden ucuz flan dedim ama sonucunda para kolay kazanılmıyor boşuna 3-4 bin verenlere acıyorum yani bence ekonomik hem de cok ilgili mümtaz bey acaba neden böyle uygun flan dedim ben cok düşündüm ama siz duşunmeyin haftada 2-3 kişi sadece bunun için geliyormuş ben memnun kaldım ve yıllardır dert edindiğim şeyden kurtuldum ya varmı dahası neden daha önce olmadım yada iyiki olmuşum diye düşünürüm şimdi artık sormak istediğiniz varsa sorun bana ama fiyatta indirim yaptırdım yazmıcam arayın konuuşun bilgi alın benden cevap bekleyeceğinize korkmayın =) bircok kiişi eşiyle cinsel hayatının kötü olmasından dolayı bu ameliyattı olmuş yada ayrılmış sizde öyle olmayın =(:2::20:

gizemlikız merhaba bize iyileşmeden sonraki durumuda yazarmısın.benimde maddi açıdan imkanım pek iyi değil ama mümtaz beyinde diğer doktorlara göre çok uygun olması gözümü korkutuyor.ayrıca dikişlerin kendiliğinden eriyen dikişler değilmiydi.neden tekrar dikiş aldırmak için gittin.ameliyattan sonra bidaha gitmek mecburimi.cevabını bekliyorum canım

yeniden dikiş aldırmaya gittim çünkü kendiliğinden eriyen dikiş bile olsa iz yapabiliyor yada ödem oluşturabiliyormuş mesela bir tarafımda hiç sislik yoktu dikişleri cekti hafif iltihap olmuş onlarıda temizledi ne kadar iyi bakarsan bak sonucunda içinde biraz iltihap olabilirmiş hem sonucunda o kadar ugraşıyor mümtaz bey neden bide dikiş için ekstra uğraşsınki değilmi kontrol amaçlı yani ameliyat bitti herkes yoluna demiyor diğer tarafında birazcık sisliği var orasıda geçsin ağrım sızım kalmadı cok şükür birazcık şişliğim var o da geçince sorun olmayacak

Yıllarca bekledim.. Ve yarın büyük gün. Şans dileyinn lütfen. Gün gün gelişmeleri paylaşacağım sizlerle

Bende Mümtaz Bey'de ameliyatımı oldum. Eşi de kendi de iyi insanlar çok araştırma yaptım çok da çekinerek utanarak gittim tamamen iyileşince tam olarak anlatırım.

merhaba ben gecen ay mümtaz beye ameliyat oldum. cok cok menunum ..cok güler yüzlü ve işini iyi yapan biri kesinlikle tavsiye ederim..

arkadaşlar mümtaz yüce ve eşi iyi insanlar davranışları vs ben ameliyatı oldum fakat hiç memnun değilim muntazam bir kesimde olmadı estetik olarak da güzel durmuyor dikiş izleri de belli tavsiye etmiyorum

Olalım mıı olmayalım mı bende bugün mümtaz beyle konustum ama 1500tl istiyor... Forumda çok memnunum iyiki oldum diyende vaar sakın olmaın diyende son durumunuzu paylaşırmısınız ?

Canım ben ameliyat olduğum sıralar funda diye bi arkadaş bu doktorla görüşmüştü ve memnun kalmamıştı benim hatırladığım...Sonra ebru hanıma olmuştu... Benim bu doktorla bildiğim bu kadar...galiba kızın yara iyleşmesi sıkıntılıymış ama fazla ilgilenmeyip geçiştirmiş... Öyle bişeydi o da güvenemeyince ebru hanma olmuştu....

Arkadaşlar ameliyatı 4 ay önce oldum yaram falan kalmadı sonuç berbat benden demesi mümtaz yüceye asla gitmeyin kesimi güzel değil dikiş estetik dedi alakası yok bence en güzeli bu ameliyatı olan memnun olan kişiden doktorunu öğrenin artık şanmıdır aynı doktora ameliyat olupta burada ballı ballı anlatyrlar yoksa üye olup doktorun kendisi kendisinimi övüyor bilemiyeceğim yada adamın bana garezi oldu çok kıskandı görüntümü çirkinleştirmek için uğraştı

Arkadaşlar ameliyatı 4 ay önce oldum yaram falan kalmadı sonuç berbat benden demesi mümtaz yüceye asla gitmeyin kesimi güzel değil dikiş estetik dedi alakası yok bence en güzeli bu ameliyatı olan memnun olan kişiden doktorunu öğrenin artık şanmıdır aynı doktora ameliyat olupta burada ballı ballı anlatyrlar yoksa üye olup doktorun kendisi kendisinimi övüyor bilemiyeceğim yada adamın bana garezi oldu çok kıskandı görüntümü çirkinleştirmek için uğraştı

eliss tamamen katılıyorum sana reklam amaçlı yazan o kadar fazlaki, senin durumuna çok üzüldüm sen iyice bi araştır eminim yapılacak bişeyler vardır bu sitede okumuştum, bu ameliyatı yaptıran bi arkadaş vardı doktor küçük dudakları tamamen almış ve kendisi tekrar ameliyat olup bu sorundan kurtulmuştu...doktoru tamamen alınan bölgeyi tekrar yapmıştı...sen fare kemirmiş gibi gözküyor demişsin görüntü vvvvvvvv bu şekilde girintili çıkıntılımı duruyo sende arkadaşım..

tatlım bende mümtaz yüceye olmayı planlıyodum yaaa :( çok uygun dediler 750 istiyomuş çokta memnunuz felan yazınca bende o olsun dedim ama senn yorumu okuyunca çok fena şüpheye düştüm :( sırf bu konuda bilgi alayım die üye oldum siteye bayağı bilgi edindim ve mümtaz yücede karar kılmıştım ama sen böyle deyince kafam karıştı.. sen kaça oldun ameliyatı bide şuan durumun nasıl bir düzelme varmı ?

Son düzenleme:
bacılar ben mayısın son haftası ankaraya mümtaz yüceye labioplasti olmak için gidiyorum... kendisiyle telefondan görüştüm sitedeki bütün yorumları okudum beğenen var beğenmeyen.. beğenmeyenlere sordum nedenini tık yok... zaten benim sadece sağ dudağım onarılacak sol taraf normal.. ameliyatı olduktan sonra izlenimlermi durumumu merak eden olursa diye paylaşıcam :) bide benim sadece tek dudağım onarılacak diye sadece 600 lira istedi.. bende biraz duygu sömürüsü yaptım tabi :P öğrenciyim ben felan diye :P inşallah güzel haberlerle dönerim bacılar :)

sitede kişilerin neden olmak istemedikleri yazıyor zaten. biraz araştırırsan bulursun. senin için hayırlısı olsun. bende olumsuz tecrübesi olanlardanım ve 2. doktorumu arıyorum. dikiş işleri belli boğum boğum, kesim düzgün değil, klitoris dışarıda yani olmaması gereken ne varsa oldu ve pişmanım.

sitede kişilerin neden olmak istemedikleri yazıyor zaten. biraz araştırırsan bulursun. senin için hayırlısı olsun. bende olumsuz tecrübesi olanlardanım ve 2. doktorumu arıyorum. dikiş işleri belli boğum boğum, kesim düzgün değil, klitoris dışarıda yani olmaması gereken ne varsa oldu ve pişmanım.

bacım ben sadece sol dudağı sağ dudakla eşitlemek istiyorum hani en azından diğerine bakarak yaparsa kesimde ayarı tutturabilir bide eriyen dikiş kullanmadıysa boğum boğum iz kalıyor ben eriyen dikiş kullanmasını istiycem gerekirse bi 100 lira fazla veririm eriyen dikiş kullanmasını isterim ozaman iz kalmaz bide kesimi biraz kötü olsa bile en azından bu sarkıklıktan kurtulmam bile bana yeter... diğer doktorlar 3 binden başlıyo mümkün değil veremem ki okadar parayı :(

bacım ben sadece sol dudağı sağ dudakla eşitlemek istiyorum hani en azından diğerine bakarak yaparsa kesimde ayarı tutturabilir bide eriyen dikiş kullanmadıysa boğum boğum iz kalıyor ben eriyen dikiş kullanmasını istiycem gerekirse bi 100 lira fazla veririm eriyen dikiş kullanmasını isterim ozaman iz kalmaz bide kesimi biraz kötü olsa bile en azından bu sarkıklıktan kurtulmam bile bana yeter... diğer doktorlar 3 binden başlıyo mümkün değil veremem ki okadar parayı :(

Bence o kadar hafife alma canım sonuçda bu sağlğın ve psikolojin için yaptırıyorsun bence iyce düşün...

Back
X