- 10 Haziran 2016
- 232
- 77
- 48
Benim özel sigortam yok maalesefBeylikdüzü medicana international da oldum. Anadolu hayat yatarsk yüzde 100 teminatlı sigortam vardı. Ve yalnızca 15 lira ödedim. Bu ameliyatımla birlikte meme operasyonu da geçirdim. Ona normal ücretini ödedim.
Ben sgknın da tüm genital estetikletini karşıladığını biliyorum. Çok emin değilim ama belki küçük bir kısmını ödersiniz falan. Ben beylikdüzü medicana peof dr necmettin kutluya oldum. Eğer doktor arsyışınız varsa tavsiye ederim size.Benim özel sigortam yok maalesef
Peki sgk bu hastanede karşılıyor mu ki
Hangi Dr.a oldunuz buarada
Çok teşekkürler bilgi paylaşımınız içinBen sgknın da tüm genital estetikletini karşıladığını biliyorum. Çok emin değilim ama belki küçük bir kısmını ödersiniz falan. Ben beylikdüzü medicana peof dr necmettin kutluya oldum. Eğer doktor arsyışınız varsa tavsiye ederim size.
http://www.estetikmagazin.com/sigorta-hastanelerinin-karsiladigi-estetik-ameliyatlar.html bakın böyle bir site buldum gerekli şeyler yazıyorBen sgknın da tüm genital estetikletini karşıladığını biliyorum. Çok emin değilim ama belki küçük bir kısmını ödersiniz falan. Ben beylikdüzü medicana peof dr necmettin kutluya oldum. Eğer doktor arsyışınız varsa tavsiye ederim size.
Hayır edilmedi müdahale. Doktorum etmeyeceğini söyledi, gerekli görseydi ederdi sanırım. Bugün henüz ikinci günü ve gayet memnunum görüntüsünden inanamıyorum hatta. Dokrorum bir de şu bilgiyi verdi bana: genelde kadın doğum uzmanlarına yaptırıyorlar bu amrliyatı ama onlar eski usul yapıyorlar, yeni sistemi estetik cerrahlar bilir, estetik cerrah işidir bu operasyon dedi. Ki ben de kadın doğum dokroruna olup memnun olmayan pek çok insanı okudum. Bu da aklınızda olsun. Bu bir estetik ameliyat ve bir estetik cerrah yapmalı diye düşünüyorum ben.Çok teşekkürler bilgi paylaşımınız için
Bunu araştıracagim peki klitorise müdahale edildi mi
Ben de sizinle aynı fikirdeyim. Bu sonuçta estetik bir operasyon.Hayır edilmedi müdahale. Doktorum etmeyeceğini söyledi, gerekli görseydi ederdi sanırım. Bugün henüz ikinci günü ve gayet memnunum görüntüsünden inanamıyorum hatta. Dokrorum bir de şu bilgiyi verdi bana: genelde kadın doğum uzmanlarına yaptırıyorlar bu amrliyatı ama onlar eski usul yapıyorlar, yeni sistemi estetik cerrahlar bilir, estetik cerrah işidir bu operasyon dedi. Ki ben de kadın doğum dokroruna olup memnun olmayan pek çok insanı okudum. Bu da aklınızda olsun. Bu bir estetik ameliyat ve bir estetik cerrah yapmalı diye düşünüyorum ben.
Yaaa beylikdüzü bana çok yakın cok sevindim şuan ama işte şekil nasıl olur klitorise mudahale ederse de senin kadar bizde memnun kalır mıyız.. Ufff cok üzülüyorum yaa hayırlısıyla bizde olsaydık şu ameliyatıBen de sizinle aynı fikirdeyim. Bu sonuçta estetik bir operasyon.
Tavsiyeleriniz için çok teşekkürler medicana ile iletişime geçeceğim mutlaka
Valla canım fiyat almakda fayda var Aylin Hanım a sabitlenmeyelim hemencecikYaaa beylikdüzü bana çok yakın cok sevindim şuan ama işte şekil nasıl olur klitorise mudahale ederse de senin kadar bizde memnun kalır mıyız.. Ufff cok üzülüyorum yaa hayırlısıyla bizde olsaydık şu ameliyatı
Bilmiyorum ben memnunum şimdilik. Doktorla detayları konuşmak lazım. Şöyle diyeyim, ben doktoruma labioplasti dedim, minik bir et beni vardı dış dudakta onu da almış sağolsun. Yani en iyisine zaten onlar karar veriyorlar. Umarım memnun kalırsınız ve gerçekten çok hafif bir operasyon hiç korkulacak bir tarafı yok. Çok hafif bir sızı var sadece hepsi bu.Yaaa beylikdüzü bana çok yakın cok sevindim şuan ama işte şekil nasıl olur klitorise mudahale ederse de senin kadar bizde memnun kalır mıyız.. Ufff cok üzülüyorum yaa hayırlısıyla bizde olsaydık şu ameliyatı
Ben beceremedim hep..tüp bebekle ilgiliİsmini birkaç kez duydum ama listeye eklememisim malesef ama sitenin arama kısmına Dr. İsmini yazın bütün yorumlar çıkıyor
Nickinizin altındaki büyütece tıklayıp sevtap yazın bu şekilde bir çok konu açılmışBen beceremedim hep..tüp bebekle ilgili
Merhaba canım teşekkür ederim bir faydam olması mutlu olmama yetiyorMerhaba canım, liste çok güzel olmuş emeğine sağlık.. Benim merak ettiğim şey Fatih Dağdelen'in fiyatı.. Bu fiyatı ne zaman almştın? ve labioplasti + yağ dolgusu icin mi? bir de anestezi kısmını pek anlayamadım.. Onun içinde mi ekstra bir ücret ödeniyor..
Rica ederim sen fatih beyi düşünüyorsun sanırımTesekkur ederim canim
Foruma bi türlü üye olamayan bir arkadaşım var :) o düşünüyor.. fatih bey i tercih sebebi ise popüler olması diyebiliriz :))Rica ederim sen fatih beyi düşünüyorsun sanırım
Nerede oldunuz acaba geçmiş olsun ben hacettebe de bir plastik cerrahlar görüştüm cerrah için de para vermenin gerekir demiştiArkadaşlar özel sağlık sigortanız karşılıyor bu ameliyatı ve hatta sgk da karşılıyor. Boşuna o kadar paralar vermeyin. Ben dün oldum ve öoo memnunum halimden
Sgk karşılamıyor devlet hastanesi estetik cerraha olursanız devlete 1100 lira oduyorsunuz genel anestezi isterseniz fiyat artıyor 1200-1400 gibiAaa bilmiyordum nerde ne kadar oldunuz acaba çok geçmiş olsun inşallah istediğiniz gibi olmuştur
Merhaba teşekkür ederim ilginiz için evet karsilamiyor bende İst.disi bir devlet hastanesine sormuştum hemen hemen sizin fiyatları söyledi lerSgk karşılamıyor devlet hastanesi estetik cerraha olursanız devlete 1100 lira oduyorsunuz genel anestezi isterseniz fiyat artıyor 1200-1400 gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?