Geçmiş olsun canım kadın doğumcu mu yoksa plastik cerrah mi hangi hastane A AybarsasyArkadaşlar bugün 3. Günüm ve herşey çok güzel merak edenlere yardımcı olmak istiyorum ve doktorumu ısrarla tavsiye ediyorum...gerçekten mükemmel bir insan.. endişelenen arkadaşlar bana ulaşın detaylarını anlatabilirim...ekibi de kendisi gibi harika... Dr Ebru Ünal Adana
Kadın doğumlu arkadaşım teşekkür ederim... ama bu işi kesinlikle kadın doğum uzmanı yapmalı. .. önemli bir bölge hassas...kesinlikle doktorum mükemmel ve uzman...dikiş izi herhangi bir iz yok ağrı sizi yok...abartılacak rakamlar vermeye gerek yok...Son. teknoloji ve sistem donanımlı...tekrar olsa yine aynı doktoru seçerim...fiyat farkı korkunç. ..insan önce bir düşünüyor neden...ama gözüm kapalı tekrar güvenirim. ..
Kadın doğumlu arkadaşım teşekkür ederim... ama bu işi kesinlikle kadın doğum uzmanı yapmalı. .. önemli bir bölge hassas...kesinlikle doktorum mükemmel ve uzman...dikiş izi herhangi bir iz yok ağrı sizi yok...abartılacak rakamlar vermeye gerek yok...Son. teknoloji ve sistem donanımlı...tekrar olsa yine aynı doktoru seçerim...fiyat farkı korkunç. ..insan önce bir düşünüyor neden...ama gözüm kapalı tekrar güvenirim. ..
Ameliyat oldunuz mu acaba?Geçmiş olsun canım ben de ebru hanım düşünmüyor değilim fakat ben istanbul dayım bir sorun olursa gitmek gelmek zor
olur mu diye endişeleniyorum birde orda otel parası yol uçak bileti derken burdaki ile aynı fiyata gelir mi acaba
Sen adana mi oturuyorsun
Lokal /genel nasıl oldu hemen ayağa kalktınmi
Bilgilerine çok ihtiyacım var
Malesef canım henüz olmadımAmeliyat oldunuz mu acaba?
Hangi Dr. a olacaksınYok ben doktora karar verdimde para yok:)) biriktirdiğimde direk gidicem insaallah
Canım bence bu iş şans işi gibi birazda ve birazda çok abartmamak kaydıyla şöyle bir 6-7dr. Görüşlerini almak gerek zaten Dr.lar la konuşa konuşa hangisi işinin ehli ve hangi Dr gerçekten hastasına değer veriyorİnanır mısın hiç fiyatını kendisine sormadım..mail atmadım..muayene olmadım... 2013te 3000e yaptığı bi hastayla konusmustum üstünden 4 koca sene geçti eminim artmıştır tabiki ama 5000i geçik fiyat nedir ya moralim bozuldu şuancok kisi bu ameliyati olmak istiyo onları gördükçe fiyatı arttırıyolar kesicekleri 2 parça et servet istiyolar şaka gibi
Tatlım anlıyorum seni ozaman sana naçizane bir tavsiyemKafamda aylin kurt'u o kadar oturtmuştum ki ona olucam ona olucam diye.. Moralim bozuldu gece gecebaşka bi doktora da onun kadar güvenebilir miyim bilmiyorum çünkü gördüğüm bütün hastaları şiddetle öneriyo cok memnunlar. 2000e 3000e yapan doktorlar yok mu kesin var ama insan güvenemiyo ki ya kötü olursa ya cok kesilirse daha geri dönme şansı yok aglicam suan yaa çok doldum kimseyle de konuşamıyorum burdaki bir kac kişi hariç
Ben de senin gibiyim hemen hemen bekarım 30 lu yaşları çoktan geçmeme rağmen bir insanın ailesinden baska özel yaşantısı olamayacagini düşünen bir aileye sahibim şuan kredi çeksem bile yazlığa gitmelerini bekliyorum ameliyatı olmam içinPazarlık yapabilir miyim gercekten zor durumda olduğumu anlatabilir miyim emin değilim. Bu konuda kendimi cok iyi ifade etmem gerekiyosenin durum nasıl peki kac yaşındasın? Evli misin? Nerde oturuyosun? Durumunu bilen destek olan birileri var mı? :)