LABİOPLASTİ

Aybarsasy

Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2015
68
10
44
Arkadaşlar bugün 3. Günüm ve herşey çok güzel merak edenlere yardımcı olmak istiyorum ve doktorumu ısrarla tavsiye ediyorum...gerçekten mükemmel bir insan.. endişelenen arkadaşlar bana ulaşın detaylarını anlatabilirim...ekibi de kendisi gibi harika... Dr Ebru Ünal Adana

Geçmiş olsun canım kadın doğumcu mu yoksa plastik cerrah mi hangi hastane A Aybarsasy

Geçmiş olsun canım kadın doğumcu mu yoksa plastik cerrah mi hangi hastane A Aybarsasy
Kadın doğumlu arkadaşım teşekkür ederim... ama bu işi kesinlikle kadın doğum uzmanı yapmalı. .. önemli bir bölge hassas...kesinlikle doktorum mükemmel ve uzman...dikiş izi herhangi bir iz yok ağrı sizi yok...abartılacak rakamlar vermeye gerek yok...Son. teknoloji ve sistem donanımlı...tekrar olsa yine aynı doktoru seçerim...fiyat farkı korkunç. ..insan önce bir düşünüyor neden...ama gözüm kapalı tekrar güvenirim. ..

Geçmiş olsun canım ben de ebru hanım düşünmüyor değilim fakat ben istanbul dayım bir sorun olursa gitmek gelmek zor
olur mu diye endişeleniyorum birde orda otel parası yol uçak bileti derken burdaki ile aynı fiyata gelir mi acaba
Sen adana mi oturuyorsun
Lokal /genel nasıl oldu hemen ayağa kalktınmi
Bilgilerine çok ihtiyacım var

Ameliyat oldunuz mu acaba?

Fiyat olarak ne söylüyor canım ben diğer arkadaşlardan duyduğum kadarıyla 5.000 üzerinde fiyat gördüğüm için mail atmadım

İnanır mısın hiç fiyatını kendisine sormadım..mail atmadım..muayene olmadım... 2013te 3000e yaptığı bi hastayla konusmustum üstünden 4 koca sene geçti eminim artmıştır tabiki ama 5000i geçik fiyat nedir ya moralim bozuldu şuan cok kisi bu ameliyati olmak istiyo onları gördükçe fiyatı arttırıyolar kesicekleri 2 parça et servet istiyolar şaka gibi

Canım bence bu iş şans işi gibi birazda ve birazda çok abartmamak kaydıyla şöyle bir 6-7dr. Görüşlerini almak gerek zaten Dr.lar la konuşa konuşa hangisi işinin ehli ve hangi Dr gerçekten hastasına değer veriyor
anlayabiliyorsun
Ben ilk suleyman Eserdag a muayene olduğumda 7.500Tlan dedi klitoris +labioplasti bir de bende bartolin apsesi gibi bir şişlik vardı hepsine 31.marta kadar8.500 ama sana 7.500 yaparım dedi
Yağ dolgusu ise 8.000 gibi bir fiyat çıkardı nasıl kaçtım ordan hatırlamıyorum nasıl bir soka girdiysem
Sanırım öğrencisin bence acele etme hem Dr. Analizleri yaparsın hemde çalışırken daha rahat biriktirirsin ben de şuan para biriktirmeye çalışıyorum ama olacak gibi değil ben o parayı biriktirene kadar fiyat 2 ye katlanır dön baba dönelim yani başladığım yere geri dönerim Off çok zormuş bu işler gerçekten bizim gibi maaşlı çalışanlar için değilmiş onu anladım

Ya ben kendimi bildim bileli var bu derdim şuan 23 yaşındayım üniversite 4teyim bu yıl biticek insaallah ama önümüzdeki yazda düğün var ben ne zaman çalışmaya baslicam da para biriktiricem de ameliyati olucam da şeklinin oturmasını beklicem Allah aşkına herşey mi zenginlerin ayağında yaa.. Senelerdir kimseye de söyleyemiyorum.şuan tutuştum anneme söylemeye çalışıyorum ama estetik dersem anında reddedicek fiyatını duyunca zaten kıtır kıtır kesmeyi düşünücek:) gelde evlilikten soğuma yaa. Zaten 5 yıldır birlikteyiz erteleme şansım yok düğünü. Erkek arkadaşıma bu durumu asla söyleyemem kaldı ki daha anneme söylemeye utanan ben ona söylemek im kan sızz....

Kafamda aylin kurt'u o kadar oturtmuştum ki ona olucam ona olucam diye.. Moralim bozuldu gece gece başka bi doktora da onun kadar güvenebilir miyim bilmiyorum çünkü gördüğüm bütün hastaları şiddetle öneriyo cok memnunlar. 2000e 3000e yapan doktorlar yok mu kesin var ama insan güvenemiyo ki ya kötü olursa ya cok kesilirse daha geri dönme şansı yok aglicam suan yaa çok doldum kimseyle de konuşamıyorum burdaki bir kac kişi hariç

Tatlım anlıyorum seni ozaman sana naçizane bir tavsiyem
Dr.la git görüş önce durumundan bahset ailenle farklı frekanslarda olduğunu anlatan güzel bir konuşma yap

Pazarlık yapabilir miyim gercekten zor durumda olduğumu anlatabilir miyim emin değilim. Bu konuda kendimi cok iyi ifade etmem gerekiyo senin durum nasıl peki kac yaşındasın? Evli misin? Nerde oturuyosun? Durumunu bilen destek olan birileri var mı? :)

Hatta astroloji ile ilgili faydalı bir tavsiyem var ben uyguluyorum bu tarz ikna durumlarında çok faydasını görüyorum
Gezegen saatlerinden güneş saatlerini bul
o saatlerde randevuyu ayarla mümkünse konuşman güneş saatine denk gelsin faydasını göreceksin canım insaallah

Ben de senin gibiyim hemen hemen bekarım 30 lu yaşları çoktan geçmeme rağmen bir insanın ailesinden baska özel yaşantısı olamayacagini düşünen bir aileye sahibim şuan kredi çeksem bile yazlığa gitmelerini bekliyorum ameliyatı olmam için

Ya aslında beraber de gidebiliriz eğer istersen beraber hem bende fiyat almış Dr görmüş olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…