- 5 Şubat 2017
- 250
- 49
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hastaların düşüncesini önemseyen Dr. lar var aklımdaİstediğin bir doktor var mı peki? Gidip mutlaka ona olucam dediğin?
Yok canım ben fiyat olarak çok pahalı olduğu için uzaklastimSüleyman beyden neden uzaklaştınız ben ameliyatımı ona olcam bir şey mi gördünüz??
:))) valla canım ben de yazarken farkettim araştırmanın da şeyini cikartmisimBu nasıl araştırma inanamadıımmmm:) bütün estetikciler bu listede hepsinin hastasını bulup bir bir konuşmak lazım sonraa gidip muayene olup kafadaki bütün soru işaretlerini gidermek lazımmmmm cok zorrr.Ne zaman gidiyoruz aylin hanıma? :)
6ssms 12 Ekim 2014 te klitoris dahilBu nasıl araştırma inanamadıımmmm:) bütün estetikciler bu listede hepsinin hastasını bulup bir bir konuşmak lazım sonraa gidip muayene olup kafadaki bütün soru işaretlerini gidermek lazımmmmm cok zorrr.Ne zaman gidiyoruz aylin hanıma? :)
Sevtap hamdemir kılıç da ii diye duydum bir fikriniz var mı6ssms 12 Ekim 2014 te klitoris dahil
millen 4 Ekim 2014 klitoris gezdirerek dikilmis Aylin Karanlık Kurt
miiki Ordu Muruvvet bulut 31 Aralık 2014
1.000.tl
reberbotan 11 Ocak 2015 suleyman Eserdag 2.500tl
esmeralda72 Alper Tuncel 18 Ocak 2015 vajina yağ da aldirmis
su_06 28 Şubat 2015 suleyman Eserdag klitoris dahil
flicker to hope Ordu Hilal Kurul 11 Mayıs 2015
portakalanans 18 Ekim 2015 Serkan YILDIRIM
zeyzey87 25 Şubat 2016 oturup kalkamıyor hassasiyet var hiç memnun değil
Gözde erten Kılıç
catpowerr 18 Ağustos 2016 Hanife akinoglu 3.500Tl çok memnun
yarenguven Dr.Gozde Erten memnun
karabiber2 6 haziran 2016 Mümtaz yüce memnun
dratigan mart 2015 de olmuş Aylin Karanlık Kurt memnun
mutluistanbul 21 Şubat 2013 Yeşim Yerçok
soncare Şubat 2013 klitorisi ayaktayken disardaymis memnun değil
DR.SOR
Aybarsasy ebru Unal
bernii Temmuz 2016 2.400TL
DR.SORU
Lilanaa Şubat 2017 Ayşe Darama 1.500tl
adaselen Nisan 2016 Aykut Misirlioglu
fluber Sisli akın bey
esozz Pelin ilbeyi 2 temmuz 2016
Luvian Şubat 2017 Tuğrul Abacioglu
Mltmgnd Şubat 2017 Gözde erten Kılıç
2500.00TL
indebi 8 Mayıs 2015 Süleyman Eserdag
rainbowv 8 Mayıs 2015 Gözde erten Kılıç
Her hafta birine de ücretsiz ameliyat yapıyormuş 1.500 Tl klitorise dokunmuyor
grapes13 28 Nisan 2016
elissssss 6 subat 2013 Mümtaz yüce hiç memnun değil
asdfgh789 Tonguç iscen 12 kasim 2013
Klitorise müdahale edilmiş + labioplasti + yağ dolgusu yaptırmış
Ben bu araştırma işini abartmışım
en iyisi fazla kafa karıştırmamak
Canım muayene ücretsiz miymis bu ç. Tesi sınavlar var ama daha saatler belli değil
Eğer sabahtan olursa öğleden sonra uyar benim için
İsmini birkaç kez duydum ama listeye eklememisim malesef ama sitenin arama kısmına Dr. İsmini yazın bütün yorumlar çıkıyorSevtap hamdemir kılıç da ii diye duydum bir fikriniz var mı
Ben şok ben iptalllllll dedektif misin yaa sen super araştırmışsın bayildimmmm. Ben şuan sınavları atlattım cumartesi gidebiliriz.saatini sen belirleyebilirsin
Off ya ne iyi olur öyle birşey yapsa2018de de yaptırsan bu yılki fiyatları baz alarak yapma sözü alırız senin için. Tabii pazarlıkta yapalım ben burdan bi hastasiyla konusmustum mutlaka pazarlik yapın cok yardımcı oluyo demişti. Geçen yıl bi gaza gelmiştim muayene olmaya gidicektim aradım muayene ücretsiz demişti asistanı. Tek başıma gitmek istemedim ama ertelemistim yine:)
Arkadaşlar özel sağlık sigortanız karşılıyor bu ameliyatı ve hatta sgk da karşılıyor. Boşuna o kadar paralar vermeyin. Ben dün oldum ve öoo memnunum halimdenFiyat olarak ne söylüyor canım ben diğer arkadaşlardan duyduğum kadarıyla 5.000 üzerinde fiyat gördüğüm için mail atmadım
Aaa bilmiyordum nerde ne kadar oldunuz acaba çok geçmiş olsun inşallah istediğiniz gibi olmuşturArkadaşlar özel sağlık sigortanız karşılıyor bu ameliyatı ve hatta sgk da karşılıyor. Boşuna o kadar paralar vermeyin. Ben dün oldum ve öoo memnunum halimden
Beylikdüzü medicana international da oldum. Anadolu hayat yatarsk yüzde 100 teminatlı sigortam vardı. Ve yalnızca 15 lira ödedim. Bu ameliyatımla birlikte meme operasyonu da geçirdim. Ona normal ücretini ödedim.Aaa bilmiyordum nerde ne kadar oldunuz acaba çok geçmiş olsun inşallah istediğiniz gibi olmuştur