- Konu Sahibi leoparfirar
-
arkadaşım bunu bi doktora danışmalısın seni rahatsız ediyorsa, ama değer mi diye de düşünmek lazım o kadar zahmete. hayırlısı olsun inş...
dış dudaklarda mı benim gibiymiydi de ? tam iyileşme süreci ne kadar sürüyor ? gerçekten çok ihtiyacım var ebru hanımdan bir kaç kişi daha memnundu labioplasti konusunda ama dış dudaklarda düzelirmi diye merak ediyordum açıkasıCanim ben de senin gibiydim 10 ay once ameliyat oldum cok memnunum kesinlikle ameliyati oneririm...doktorum da bu isde bence uzman ...kesinlikle oneririm....ankarada ebru hanim...ameliyatdan sonra iyiki olmusum dedim.
dış dudaklarda mı benim gibiymiydi de ? tam iyileşme süreci ne kadar sürüyor ? gerçekten çok ihtiyacım var ebru hanımdan bir kaç kişi daha memnundu labioplasti konusunda ama dış dudaklarda düzelirmi diye merak ediyordum açıkası
Dis dudaklarinda tam olarak nasil bir goruntu var canim?
canım böyle dış dudaklarda mesela dış dudağı hafif dışa doğru uç kısımları kıvırmışın gibi sarkık duruyor böyle hafif uzun yani dümdüz değilde iç dudakların büyüklüğünden dolayı dışa kıvrılmış gibi duruyor . dışa doğru biraz açılıp iç dudağın uzunluğuna doğru uzamış gibi(
Canim ankaradaysan bence bi muayene ol...ebru hanimi oneririm...benim dis dudaklarimda snin tarif ettigin gibiydi ama asil ic dudaklar cok buyuk ve sarkikdi..ayni fil kulagi gibi...labioplasti sonrasi inan ic dudaklarda normal gorunume dondu...gercekten bebek gibi oldu..nasil oldu anlamadim herhalde fazla dokular cikinca biraz daha dokular yaklasti ondan...
canım cevap için teşekkür ederim. aslında görüntüden rahatsızım ama çok çok aşırı değil ama benim galiba o iç dudaklardan kaynaklanıyor olabilir sürekli enfeksiyon mantar vb oluyorum 2 senedir sürekli böyle
enfeksiyon iç dudakların büyüklüğünden kaynaklanıyor sanırım canım, bi kaç yerde daha okumuştum bunu. hay allah ya kadın olmak ne zormuş. biz erkeklere demiyoruz hiç seninki neden böyle diye, halbuki onlarda da farklı farklı.
evet canım ya kadın olmak zormuş erkekler hiç takmıyor maalesef . bende fark ettim iç dudaklardan kaynaklanıyor canım 2 senedir böyleyim birsürü ilaç kullandım ama yok fayda en sonunda labioplasti olacağım çare yok(
Canim ben de senin gibiydim 10 ay once ameliyat oldum cok memnunum kesinlikle ameliyati oneririm...doktorum da bu isde bence uzman ...kesinlikle oneririm....ankarada ebru hanim...ameliyatdan sonra iyiki olmusum dedim.
merhaba, bende küçük dudakların sarkıklığından ve koyu renginden şikayetçiyim. ameliyat olmak istiyorum ama güvenemiyorum. izmir de bildiğiniz bir yer var mı? ve en önemlisi de fiyatı nedir????
Buarada benim ic dudaklarim cok asiri buyukdu ve senin de dedigin gibi rengi koyuydu. Ameliyat siradinda koyu olan bolum de gitti. Simdi bebek gibi oldum...))
Buarada benim ic dudaklarim cok asiri buyukdu ve senin de dedigin gibi rengi koyuydu. Ameliyat siradinda koyu olan bolum de gitti. Simdi bebek gibi oldum...))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?