Labioplasti

leoparfirar

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2012
44
0
16
Nevşehir
kızlar labioplasti ameliyatına ihtiyacım var çok moralim bozuk çok kötü bi görüntü var ya baktıkça düşündükçe moralim çok bozuluyor. bazen alışveriş sitelerinde iç çamaşırlarına bakıyorum orada ki kızlar bile dikkatimi çekiyor hiç bi kötü görüntü yok o kadar kusursuz duruyor ki kendi kendime benim neden böyle değil diyorum ( ayrıca benim sadece iç dudaklar sorun değil dış dudaklarda böyle düz değil hafif kıvrımlı ve o büyük iç dudağın kenarından dışına doğru hafif uzun labioplasti olsam o dış kısım ne olacak benim gibi görüntüsü olupta ameliyat olup o dış kısımda düzelen var mı çok moralim bozuk çok aslında resim koyacaktım netten bulup ama yasak diye koymuyorum yani sadece sorun iç dudak değillll ((

arkadaşım bunu bi doktora danışmalısın seni rahatsız ediyorsa, ama değer mi diye de düşünmek lazım o kadar zahmete. hayırlısı olsun inş...

Canim ben de senin gibiydim 10 ay once ameliyat oldum cok memnunum kesinlikle ameliyati oneririm...doktorum da bu isde bence uzman ...kesinlikle oneririm....ankarada ebru hanim...ameliyatdan sonra iyiki olmusum dedim.

arkadaşım bunu bi doktora danışmalısın seni rahatsız ediyorsa, ama değer mi diye de düşünmek lazım o kadar zahmete. hayırlısı olsun inş...

canım cevap için teşekkür ederim. aslında görüntüden rahatsızım ama çok çok aşırı değil ama benim galiba o iç dudaklardan kaynaklanıyor olabilir sürekli enfeksiyon mantar vb oluyorum 2 senedir sürekli böyle

Canim ben de senin gibiydim 10 ay once ameliyat oldum cok memnunum kesinlikle ameliyati oneririm...doktorum da bu isde bence uzman ...kesinlikle oneririm....ankarada ebru hanim...ameliyatdan sonra iyiki olmusum dedim.
dış dudaklarda mı benim gibiymiydi de ? tam iyileşme süreci ne kadar sürüyor ? gerçekten çok ihtiyacım var ebru hanımdan bir kaç kişi daha memnundu labioplasti konusunda ama dış dudaklarda düzelirmi diye merak ediyordum açıkası

Dis dudaklarinda tam olarak nasil bir goruntu var canim?

Dis dudaklarinda tam olarak nasil bir goruntu var canim?

canım böyle dış dudaklarda mesela dış dudağı hafif dışa doğru uç kısımları kıvırmışın gibi sarkık duruyor böyle hafif uzun yani dümdüz değilde iç dudakların büyüklüğünden dolayı dışa kıvrılmış gibi duruyor . dışa doğru biraz açılıp iç dudağın uzunluğuna doğru uzamış gibi (

Canim ankaradaysan bence bi muayene ol...ebru hanimi oneririm...benim dis dudaklarimda snin tarif ettigin gibiydi ama asil ic dudaklar cok buyuk ve sarkikdi..ayni fil kulagi gibi...labioplasti sonrasi inan ic dudaklarda normal gorunume dondu...gercekten bebek gibi oldu..nasil oldu anlamadim herhalde fazla dokular cikinca biraz daha dokular yaklasti ondan...

canım çok teşekkür ederim ebru hanıma gideceğim sana güvenipp çok teşekkür ederim içim rahatladı gerçekten inşallah bende kurtulurum. peki tam olarak ne kadar sürede tam iyileşti

enfeksiyon iç dudakların büyüklüğünden kaynaklanıyor sanırım canım, bi kaç yerde daha okumuştum bunu. hay allah ya kadın olmak ne zormuş. biz erkeklere demiyoruz hiç seninki neden böyle diye, halbuki onlarda da farklı farklı.

evet canım ya kadın olmak zormuş erkekler hiç takmıyor maalesef . bende fark ettim iç dudaklardan kaynaklanıyor canım 2 senedir böyleyim birsürü ilaç kullandım ama yok fayda en sonunda labioplasti olacağım çare yok (

hayırlısı olsun canım çare varsa kullanmak gerek elbette.

Son düzenleme:

merhaba, bende küçük dudakların sarkıklığından ve koyu renginden şikayetçiyim. ameliyat olmak istiyorum ama güvenemiyorum. izmir de bildiğiniz bir yer var mı? ve en önemlisi de fiyatı nedir????

merhaba, bende küçük dudakların sarkıklığından ve koyu renginden şikayetçiyim. ameliyat olmak istiyorum ama güvenemiyorum. izmir de bildiğiniz bir yer var mı? ve en önemlisi de fiyatı nedir????

Maalesef izmirde tanidigim doktor yok. Ben ankaradayim ancak ablam almanyadan kalkti geldi bu ameliyat icin. Once o oldu baktim cok memnun kaldi sonra ben de oldum. Bizim doktorumuz bayan ankarada ebru zulfikaroglu iyi bir doktor. Benim yaptirali onbir ay oldu ama sanki anadan dogma boyleymis gibiyim cok ama cok rahatladim eger aklinda boyle bir ameliyat varsa oneririm canim.

Buarada benim ic dudaklarim cok asiri buyukdu ve senin de dedigin gibi rengi koyuydu. Ameliyat siradinda koyu olan bolum de gitti. Simdi bebek gibi oldum...))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…