Merhaba genital beyazlatma işleminden yeterli sonucu alabildiniz mi?Çok sinir bozucu geçmiş olsun ben bu doktor konusundan çok çekiniyorum ben birde biraz agresif ve kindarım yani şunları bana yapsa değişik davranırdım.Söylenmek nedir öyle egolu insanlardan oldum olası kacarım genital beyazlatma yaptırdım bende Esra Çabuk Cömert e aslında bu bi nevi lapioplastiye hazırlık oldu yani cesaretlendim bakalım yaptırmak istiyorum umarım memnunsunuzdur boşuna bukadar sinirlenmemişsinizdir.İşlem kadar ilgilenmekte önemli hele ben gibi meraklı bir hastası olursa uyarı için teşekkürler araştırmalarımda Ebru Hanımlada karşılaşmıştım iyi ki gitmemişim orda işlemi unutur sinirimden delirirdim iyi katlanmışsınız.
Ne kadar ücret verdiniz acaba?Gecmis olsun cok uzuldum . Simdi nasilsiniz sonuctan memnunmusunuz peki bende 2 gun once operasyon gecidim hafif agrili geciyor. Ankara da hera klinik suleyman bey e oldum .isinde profesyonel oldugu kadar da samimi ; guvenilir gercek bir beyfendi.
Hatirladigim kadariyla doktora dava actı. Ilk duruşma görülmüş. Fatura kesmediği için birkaç gün is yeri kapatılmıştı. Fotograf paylasmisti S Suaylin dava surecini merak ediyorum ben de.Gecmis olsun cok uzuldum . Simdi nasilsiniz sonuctan memnunmusunuz peki bende 2 gun once operasyon gecidim hafif agrili geciyor. Ankara da hera klinik suleyman bey e oldum .isinde profesyonel oldugu kadar da samimi ; guvenilir gercek bir beyfendi.
Dava sureci nasil gidiyorÇok memnunum. Baştan belliydi sonuç. Size de geçmiş olsun. Herkesin çok şahane olsun :)
Yukarı yazdım sevgili lotus. Uzun sürüyo ama yolunda her şey.Dava sureci nasil gidiyor
Lutfen forumu birakma. Bu haberi gormek isterim.Arkadaşlar dava sürecim pandemi nedeniyle uzadı ne yazık ki. Ancak her şey yolunda gidiyor. Bilirkişi raporu alındı vs. Mahkemeye sunuldu. Bu kadar her şey net ve deliller ortadayken sonuç sürpriz olmayacak gibi. Adalete güveniyorum.
Forumu bıraksam dahi arkadaşım sonucu mutlaka yazar buraya. Hoşçakalın.
3 gün içinde sonuç nasıl inanılmaz güzel oluyor ödem yara bere içindeyken anlamıyorum..bi kere bunu demeniz için en az 1ay geçmesi gerekiyor..boydan boya dikişten ve ödemden başka bişi yok..Ama para helal olsun gercekten sonuc inanilmaz
Aldım 3 seans sürüyor genelde.Tonda koyulaşma veya eski haline dönme gibi bişey olmadı üstüne labioblasti yaptırdım her ikisinden de memnun kaldım.Merhaba genital beyazlatma işleminden yeterli sonucu alabildiniz mi?
Peki renkteki açılma yeterli düzeyde oldu mu? Kendi ten renginize ulaştı mı ya da pembemsi mi oldu?Aldım 3 seans sürüyor genelde.Tonda koyulaşma veya eski haline dönme gibi bişey olmadı üstüne labioblasti yaptırdım her ikisinden de memnun kaldım.
Hepsi pahalı. Ama ben 6bin ödedim onlar da aynı fiyatı verdiler. 1500 liraya da yapan var a biz burdaki yorumları okuyup gidiyoruz ve keşke herkes dürüst yorum yapsa. Çoğu reklam maaalsef
şimdi nasılsınız?Sen benimkinin ilk günlerdeki halini görseydin eminim sukrederdin:) bende hematom oluştu, şişlikler inicek diye bekledim günlerce hiç bir değişiklik olmadı. Doktora söyledim çok acı çekiyorum uyuyamiyorum aglamaktan cok yoruldum diye o da fotoğraf atmamı istedi ve gönderdiğimdeki tepkisi 'persembe gel' oldu şok oldum ve dehset korktum ters bisey var diye. Haliyle terslikte vardı tabi can cekistim resmen o gün. Hematomu bosaltmak için önce dikiş yerleri kabuk bağlamıştı onları aldı çığlık çığlığa. Sonra bir dikisi gevsetti canımdan can gitti sonra benim elleyemediğim yarayı doktor sıka sıka pis kanları boşalttı. Acısını düşündüm şimdi nasıl tarif etsem diye ama tarif edebilicek kelimeyi bulamadım sen düşün:) o işlemden sonra yavaş yavaş düzelmeye başladı. 4 gün sonra tam 1 ay olucak ve hala sislikler var iç dudaklarda. Umarım senin sürecin benimki kadar zor olmaz...
kaç gün sonra labioplasti yaptiniz? ben labioplasti oldum korkuyorum beyazlatma yapmaya tahriş olur diyeAldım 3 seans sürüyor genelde.Tonda koyulaşma veya eski haline dönme gibi bişey olmadı üstüne labioblasti yaptırdım her ikisinden de memnun kaldım.
valla benim de 2 hafta oldu labio plati ameliyatım. inanılmaz mutsuzum keşke yaptırmasaydım. çok acı çekiyorum şuan gerçekten. vajina girişi kısmında da işlem var ve enfekte oldu sanırım o kadar iyi bakmama rağmen. hasasiyet aşırı dokunamıyorum acıyor. pazartesi tekrar gidicem. başıma iş açtım gerçektenHayır klitorise de müdahale etti. Kabus gibiydi kadin yaa. Ayna istemeye korktum. Dövecekti neredeyse. Hart hurt dikti organımı. Umarım estetik olmuştur. Yoksa uğraşıcam hakkımı aricam. Kuzenim hakim. Az önce danıştım. Bir ay beklicez bakalim. Manevi tazminat bile açabilirim. Vergi kaçakçılığı da yapiyo zaten. Nerden tutsa elinde kalir. Buarada 6 bin ödedim. O kadar sarkik ve kötü plmamasina rağmen
Geçmiş olsun bunları okuyunca korkuyorum ne durumdasınız ?valla benim de 2 hafta oldu labio plati ameliyatım. inanılmaz mutsuzum keşke yaptırmasaydım. çok acı çekiyorum şuan gerçekten. vajina girişi kısmında da işlem var ve enfekte oldu sanırım o kadar iyi bakmama rağmen. hasasiyet aşırı dokunamıyorum acıyor. pazartesi tekrar gidicem. başıma iş açtım gerçektengece dahi rahat yatamıyorum. ben böyle olacağına bilesem asla yaptırmazdım. şekli güzel ama acım bitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?