Gitmeyin kesinlikle bence Süleyman Eserdağa gidin :)Öncelikle geçmiş olsun hocam. Kendisinden öok güler yüzlü, kibar ve alçak gönüllü bir hanımefendi olarak bahsedilmişti. Bu yüzden ben de ona gitmeyi tercih etmiştim. Eğer gerçekten böyleyse biz de gitmeyelim. İlim insanın cehlini alsa da eşeklik baki kalıyormuş dedikleri doğru.
suleyman eserdag cok pahaliGitmeyin kesinlikle bence Süleyman Eserdağa gidin :)
Ben kendisinde farklı bi operasyon geçirdim ama Allah razı olsun beni tedavi etti. Aldığı parada helal olsun gerçekten çok başarılısuleyman eserdag cok pahali
suleyman beyden memnun olmayan duymadim kendisiyle konusmadim fiyatlari burdan duyuyorum. Benim gonlum goguslerimi yapan Guncel Ozturkten yanaydi ama vajina disina uygulanan estetiklerin tumu 3000 euroBen kendisinde farklı bi operasyon geçirdim ama Allah razı olsun beni tedavi etti. Aldığı parada helal olsun gerçekten çok başarılı
Kesinlikle katılıyorumGitmeyin kesinlikle bence Süleyman Eserdağa gidin :)
Hayır klitorise de müdahale etti. Kabus gibiydi kadin yaa. Ayna istemeye lorktum. Dövecekti neredeyse. Hart hurt dikti organımı. Umarım estetik olmuştur. Yoksa uğraşıcam hakkımı aricam. Kuzenim hakim. Az önce danıştım. Bur ay beklicez bakalim. Manevi tazminat bile açabilirim. Vergi kaçakçılığı da yapiyo zaten.gecmis olsun insallah sonuctan memnun kalirsiniz da bu kadar afra tafrayi bosa cekmemis olursunuz. ne kadar ucret odediniz acaba sadece ic dudaklar mi kuculdu
Hepsi pahalı. Ama ben 6bin ödedim onlar da aynı fiyatı verdiler. 1500 liraya da yapan var a biz burdaki yorumları okuyup gidiyoruz ve keşke herkes dürüst yorum yapsa. Çoğu reklam maaalsefsuleyman eserdag cok pahali
sadece labioplasti icin 6000 tl cok degil mi yaHepsi pahalı. Ama ben 6bin ödedim onlar da aynı fiyatı verdiler. 1500 liraya da yapan var a biz burdaki yorumları okuyup gidiyoruz ve keşke herkes dürüst yorum yapsa. Çoğu reklam maaalsef
gecmis olsun insallah sonuctan memnun kalirsiniz da bu kadar afra tafrayi bosa cekmemis olursunuz. ne kadar ucret odediniz acaba sadece ic dudaklar mi kuculdu
Çok şiş canım çok. Buz koydum ama temas edince canım daha bi yandiiiBol bol buz koy ağrı kesici iç. Bende ilk günler kafayı yiyodum buz rahatlatıyodu ne buluyosam ağrı kesici içiyodum elden başka bişey gelmiyo maalesef. Aynayla baktın mı peki çok çok fazla mı şişmiş?
Pahalı canım. Yüzümüz gülsün diye gözden çıkarıyoruz. Aldıkları para ne kadar helal bilemiyorum.sadece labioplasti icin 6000 tl cok degil mi ya(
Jel şeklinde olan buzlardan dimi? 2 reçeteye sar öyle koy ve mutlaka koy.. Bende canım yanıyo diye çok koymadım iyice davul olmuştuÇok şiş canım çok. Buz koydum ama temas edince canım daha bi yandiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?