Merhaba, ben henüz bu operasyonu olmuş biri olarak hemen yaşadıklarımı anlatmak istedim. Doktor hanimcigim da benden bir şeyler bekliyormuş, hayal kırıklığı olmasın madem dedim ve kk ya üye olup bir yerden başlamak istedim. Fazla ayrıntıya girmemeye çalışacağım :) Muayene öncesi ve işlem esnasında adeta yılan gibi soktu. Bilgi vermedi. Soru sormama musaade etmedi. Islem yaparken uyuşmasını beklemedi. Uyuşmamış dedim. Aldırış etmedi. 3 kere aynı şeyi söyledim sonra kafamı kaldırıp baktigimda kafanı indir diye azarladi ve duymadiniz sandim o nedenle kafami kaldirdim dedim aciyo diyebilirsin dedi

Sabir benim işim. 13 yıllık ogretmenim. Daha bir öğrencimi böyle azarlamadım. La havle çektim. Işlem bitti odasına geçtim. Hala hıncını alamadi ayni seyleri tekrarliyo. 2. Ameliyatim dedim. Soru sormamız normal değil mi diye sordum. hasta bilgilendirme diye bir şey var sonucta. Yok kadına alttan aldıkça coştu. Özür bile diledim. Bilgisiziz mazur gorün uzman sizsiniz diyorum. (Böyle durumlarda alttan alırım) hooop konuyu başka yerlere götürüyor. Takıldı kadın. Tabi ben artık yeter dedim. Egonuz tavan yapmış. Merhamet ve anlayış da bellki yok. Reçetemi aldım ben ödeme yaparken odasindan bağırdı. Hakaret edemezsin diyo bana. Egoyu hakaret saymış :)) psikologa git falan dedi
:)) kendisine maruz kaldığım için gideceğim sanırım. ömrümde böyle bir insan görmedim. Hele ki böyle dr hiç görmedim. Allah yardımcısı olsun.. ego kötü bir şey. ha sonra dedi ki hakkimi helal etmiyorum, arkamdam soyluyo. Parami almış, sinirlerimi germiş. Dur bakalım ben helal edecek miyim?? Hele sonucu göreyim, memnun kalmazsam ondan sonra başlar mücadelem. Fatura bile kesilmiyo buradan maliyeye duyurulur :)) Ha bi de işlemi yaptıktan sonra Lazerle beyazlatma yapiyor musunuz diye sordum. Tek gülümsediği bölüm o bölümdü. Benim işlem görmüş, kabak gibi şişmiş bölgeme tamam desem para için lazer yapacak. Böyle bir mantik olabilir mi. Hayret yaa. Bi de beni ilk ameliyat eden dr u küçümsüyor. Adam asimetriyi düzeltti. 10 yıl önceydi zaten diyorum. Memnuniyetsizligim, adamdan şikayetim yok sonuçta. Ameliyat esnasinda, reçete yazarken de böyle ameliyat olmaz diye söylendi durdu. Başkalarını ezerek kendini yüceltmeye psikolojide ne deniyordu :)) bilmem ama meslektaşini küçümsemesi de tuhaftı yani. Burada zaten anladım ne için çalıştığını. Insan sevgisi, insan sağlığı 2. planda bile değil. Sadece para, para. Para da benim için önemli değildi. Bilgi verse, sorulari yanitlasa, kontrole gel haberleşelim deseydi bunu bekledim. Pazarlık bile yapmadım. Kredi çekmiştim öncesinde. Sonra ne dediyse ödedim. Eksi sözlükte bile bu dr hakkında deneyim yaşayıp paylaşanlar var ama kızlar ben onlari görmezsen geldim. Sonuç önemli diye gittim. Guvenmek istedim kadın ben ilâhım beni sorgulama dedi resmen yaa. Bakalim sonuç nasıl olacak şaka gibi insanmış :)) guler mısın ağlar mısın durumu.
Dr. Ilhami Pektaş ne güzel söylemiş;
En iyi problem çözeni, en yüksek puanı alanı doktor yaptık, ama içinde insan sevgisi var mı diye hiç bakmadık.
En iyi ezber yapanı hukukçu yaptık, ama kalbinde hak ve adalet ve merhamet duygusu var mı diye hiç sormadık.
En iyi matematik bileni mühendis yaptık, ama içinde helal haram kaygısı ve kul hakkı korkusu var mı diye görmedik.
Allah iyilerle karşılaştırsın diyorum ve Allaha havale ediyorum.