- 1 Nisan 2019
- 35
- 12
- 38
-
- Konu Sahibi ACE-UpdatedLastVersiyon
Öncelikle merhaba. Ben iki normal dogum sonrasında iri bebek olmasından dolayı çok yıprandığımi düşünüyorum deride incelme hissediyorum ve genişlik hem ucretleri merak ediyorum hem de plastik cerrahi seçiminden memnunmusunuz onu merak ediyorum ise yaradı mi ne kadar zamanda normal hayatınıza döndünüz yaşadığınız sıkıntılar neler oldu eşimle birlikte olmak istemiyorum artık bu problem oluyor benim açımdanburaya Labioplasti ve Vajinoplasti ve liposaction maceramı yazıcam. Eskiden bende netten araştırırdım. hatta ameliyat olduğum gün bile yorumları okuyordum. canımın acısı ne zaman geçer tahmini veya ne zaman iyileşirim diye. ancak iyileşen herkes yazmayı bırakmış. buraya yazıyorum benden sonraki kardeşlerime yol olsun
şubat ayında istanbul da Altan yücetaş a ameliyat oldum. Labioplasti ve Vajinoplasti ve liposaction içerikli. bende netten araştırıyordum. hatta ameliyata tek başıma gittim. ancan bunun daa sonrasında ne kadar yanlış olduğunu gördüm. keşke refakatçi alsaydım. sakın yalnız gitmeyin. Araştırırken en büyük problemim kadın doğum mu plastik cerrah mı konusu idi. ama burda bi çok revizyona mecbur kalan kişiyi görünce kadın doğumdan uzaklaştım. yani sonuçta insan vücudunun anotamisi aynı dedim. sonuçta kadın doğumcu da sabah akşam Labioplasti ve Vajinoplasti ameliyatı yapmıyor. en azından plastik cerrah bu ameliyattan daa çok yapmıştır. yok kadın doğumcu daa hakim falan filan muhabbetini de ele alırsak. Bu fikirler bana göre tabikisi . iyi niyetli olduğu sürece bana istediğiniz soruyu sorabilirsiniz elimden geldiği kadar cevaplarım.
yok fazla soru değil.:) eskiden bende insanlara sorardım. zoraki cvp alırdım :) zaten bu konuyu herkese destek olsun diye aktif tutmaya çalışıyorum. ben doktorumdan çok memnundum. istanbul da özel derindere hastanesinde op. dr. Altan yücetaş a oldum. benim ki kombin bi ameliyattı. vajinolapsi . labiolasti bel ve karın bölgemden yağ alındı. beni en çok zorlayan labiolasti oldu. belki o kadar zorlamazdı ama. liposaction korsesinden olsa gerek biraz zor oldu. eğer bi problem olduğunu düşünüyorsanız mutlaka yaptırın hiç beklemeyin. problemle yaşamak çok zor. ben kendimi bildim bileli bu problemi yaşıyordum. sex hayatım allahtan yoktu. heralde düzenli olsaydı bu travmayı atlatamazdım. cinsel biriktelik kurmamak içim extra dikkat ediyordum. ameliyat olduktan sonra pek canım acımadı. usul usul sızlamalar vardı. bel liposaction ağrısı zaten bütün acıları bastırıyor. daha çok acı gibi de değil değişik bi tutukluk kasılma. vajinolapsi bu yüzden hafif geldi. ilk işeme de çok korktum. hastanede iken sonda vardı çok rahattı. eve geldim. tek başımaydım. idrara çıkmamak için çok direndim. gündüz 11 gibi hastaneden çıktım. eve geldim akşam 7 ye kadar tuttum. ilk lavaboya oturduğumda korkudan 35 dakka beklemişimdir. yanacak ve ölücem diye hayal ediyordum. sonra kolayca yaptım şaşırdım ve çok sevindim. bana doktorum vajinal temizleme sıvısı vermişti ben onu kullanamadım. çünkü çok korkuyordum. batikon döktüm sürekli. herkes aynaya bakıp yok güzel oldu yok çirkin oldu diyor ben 5 hafta hiç bakmadım. bakamadım. ama sonradan baktığımda beğendim :) cinsel ilişkiye girmedim henüz. ama herkesin şikayet ettiği kuruluk yok . size tavsiyem bi hafta mutlaka işten izin alın.Öncelikle merhaba. Ben iki normal dogum sonrasında iri bebek olmasından dolayı çok yıprandığımi düşünüyorum deride incelme hissediyorum ve genişlik hem ucretleri merak ediyorum hem de plastik cerrahi seçiminden memnunmusunuz onu merak ediyorum ise yaradı mi ne kadar zamanda normal hayatınıza döndünüz yaşadığınız sıkıntılar neler oldu eşimle birlikte olmak istemiyorum artık bu problem oluyor benim açımdan
çok mu soru sordum
amelitı ne kadara oldunuz acabakonum görüntülenmeye devam ediyor o yüzden yazmaya devam edicem. hassasiyetim ufak düzeyde de olsa devam ediyor. sanırım 2.5 aylık oldum. operasyonu geçireli. labiolasti kısımlarında tatlı tatlı kaşıntı var sanırım dokular normale dönüyor. vajinal kısmın giriş kısmında hafif bi hassasiyet var. olayın büyüklüğünü düşünürsek bu çok normal. elimizi kesip dikiş atıldığında bile acısı iki ay sürüyor. eğer bu operasyonu oldu iseniz 2 ay sonra cinsel ilişki diye kendizii zorlamayın. ben hala iyileşmedim diye üzülmeyin. biraz zamana ihtiyaç var. sakin olun.
canım mesaj yolu ile cvp verdim.amelitı ne kadara oldunuz acaba
Okadar uzun sürüyormu iyileşme12. haftadayım. iyileşmem tamamlanıyor gibi.
buraya Labioplasti ve Vajinoplasti ve liposaction maceramı yazıcam. Eskiden bende netten araştırırdım. hatta ameliyat olduğum gün bile yorumları okuyordum. canımın acısı ne zaman geçer tahmini veya ne zaman iyileşirim diye. ancak iyileşen herkes yazmayı bırakmış. buraya yazıyorum benden sonraki kardeşlerime yol olsun
şubat ayında istanbul da Altan yücetaş a ameliyat oldum. Labioplasti ve Vajinoplasti ve liposaction içerikli. bende netten araştırıyordum. hatta ameliyata tek başıma gittim. ancan bunun daa sonrasında ne kadar yanlış olduğunu gördüm. keşke refakatçi alsaydım. sakın yalnız gitmeyin. Araştırırken en büyük problemim kadın doğum mu plastik cerrah mı konusu idi. ama burda bi çok revizyona mecbur kalan kişiyi görünce kadın doğumdan uzaklaştım. yani sonuçta insan vücudunun anotamisi aynı dedim. sonuçta kadın doğumcu da sabah akşam Labioplasti ve Vajinoplasti ameliyatı yapmıyor. en azından plastik cerrah bu ameliyattan daa çok yapmıştır. yok kadın doğumcu daa hakim falan filan muhabbetini de ele alırsak. Bu fikirler bana göre tabikisi . iyi niyetli olduğu sürece bana istediğiniz soruyu sorabilirsiniz elimden geldiği kadar cevaplarım.
Merhaba güncel olarak sizi bulduğuma çok sevindim senelerdir bende olmak istiyorum ve sürekli araştırıp bırakıyorum araştırıp bırakıyorum hem maddi anlamda hemde kendimi hazır hissetme anlamında... siz toplu ameliyat olmussunuz ama ne kadardı labioplasti? Ben görüntüden hiç memnun değilim cinsellik yaşamıyorum bu yüzden çok iğreniyorum kendimden... bir de iyileşir miyim her şey daha mı kötü olur korkusu var doktor olarak Süleyman Esendağ düşünüyordum ancak çok pahalıkonum görüntülenmeye devam ediyor o yüzden yazmaya devam edicem. hassasiyetim ufak düzeyde de olsa devam ediyor. sanırım 2.5 aylık oldum. operasyonu geçireli. labiolasti kısımlarında tatlı tatlı kaşıntı var sanırım dokular normale dönüyor. vajinal kısmın giriş kısmında hafif bi hassasiyet var. olayın büyüklüğünü düşünürsek bu çok normal. elimizi kesip dikiş atıldığında bile acısı iki ay sürüyor. eğer bu operasyonu oldu iseniz 2 ay sonra cinsel ilişki diye kendizii zorlamayın. ben hala iyileşmedim diye üzülmeyin. biraz zamana ihtiyaç var. sakin olun.
Öncelikle merhaba. Ben iki normal dogum sonrasında iri bebek olmasından dolayı çok yıprandığımi düşünüyorum deride incelme hissediyorum ve genişlik hem ucretleri merak ediyorum hem de plastik cerrahi seçiminden memnunmusunuz onu merak ediyorum ise yaradı mi ne kadar zamanda normal hayatınıza döndünüz yaşadığınız sıkıntılar neler oldu eşimle birlikte olmak istemiyorum artık bu problem oluyor benim açımdan
çok mu soru sordum
Vajinoplasti ameliyati düşünüyorum sizin doktorunuz kimdi suan memnun musunuz doktor ismi hangi ilde olduğu ve jinekologmu belirtirseniz sevinirimarkadaşlar labiolastiyi soruyorsunuz 1 ay da dikişlerinizin düşmemesi çok normal benim bütün dikişlerin düşmesi 40 günü bulmuştu. bazı kişilerin cildi dikişi çabuk eritiyormuş. valla öyle diyorlar. ben hergün duş alıyordum. duş almak çok rahatlatıyordu. daa sonra baticon sürüyordum. ben uzun bi zaman iç çamaşırı giymedim. iç çamaşırı konusunda bi fikrim yok . sanırım ilk bi buçuk ay giymedim. baştan da dediğim gibi çok korkuyordum. size tavsiyemm dikişler düşmediyse sakin olun.strese girmeyin. şekli yamuk oldu falan filan demeyin. öle bişi yok 20 günde bütün dikişler düşüyo falan filan. azıcık sürüyor :)
Doktorunuz kimdi acaba çok merak ettim çok geçmiş olsun inşallah sorununuz geçicidirBen 4 bucuk ay once vajinoplasti oldum. Hissizlik var ve resmen iliskiden sogudum. Hissizlik yasayan var mi, varsa ne kadar sonra duzeldi.