- 28 Mayıs 2019
- 9
- 2
- 34
-
- Konu Sahibi ACE-UpdatedLastVersiyon
Hangi jinekoloğa gittiniz acabaVajinoplasti jinekologun isi plastik cerrahlar ancak dis dudak ic dudak yani goruntu ile ilgili seyleri duzeltir. Ic kisim jinekologlara ait birsey
Bende olmak istiyorum ama gittigim bi jinekolog yeterince dar oldugumu ve bu ameliyatin gereksiz oldugunu soyledi aklimi karistirdi kisaca..
Bana da öyle demişti jinekologVajinoplasti jinekologun isi plastik cerrahlar ancak dis dudak ic dudak yani goruntu ile ilgili seyleri duzeltir. Ic kisim jinekologlara ait birsey
Bende olmak istiyorum ama gittigim bi jinekolog yeterince dar oldugumu ve bu ameliyatin gereksiz oldugunu soyledi aklimi karistirdi kisaca..
merhaba bugun labioplasti nin tam 1.haftası inanılmaz canım acıyor sürekli temizlediğim halde çok fazla dikişim var yarısı içerde kremliyemiyorum kaşıntı ayrı dkişlerin batmaso ayrıburaya Labioplasti ve Vajinoplasti ve liposaction maceramı yazıcam. Eskiden bende netten araştırırdım. hatta ameliyat olduğum gün bile yorumları okuyordum. canımın acısı ne zaman geçer tahmini veya ne zaman iyileşirim diye. ancak iyileşen herkes yazmayı bırakmış. buraya yazıyorum benden sonraki kardeşlerime yol olsun
şubat ayında istanbul da a ameliyat oldum. Labioplasti ve Vajinoplasti ve liposaction içerikli. bende netten araştırıyordum. hatta ameliyata tek başıma gittim. ancan bunun daa sonrasında ne kadar yanlış olduğunu gördüm. keşke refakatçi alsaydım. sakın yalnız gitmeyin. Araştırırken en büyük problemim kadın doğum mu plastik cerrah mı konusu idi. ama burda bi çok revizyona mecbur kalan kişiyi görünce kadın doğumdan uzaklaştım. yani sonuçta insan vücudunun anotamisi aynı dedim. sonuçta kadın doğumcu da sabah akşam Labioplasti ve Vajinoplasti ameliyatı yapmıyor. en azından plastik cerrah bu ameliyattan daa çok yapmıştır. yok kadın doğumcu daa hakim falan filan muhabbetini de ele alırsak. Bu fikirler bana göre tabikisi . iyi niyetli olduğu sürece bana istediğiniz soruyu sorabilirsiniz elimden geldiği kadar cevaplarım.
nezaman biter yardımmerhaba bugun labioplasti nin tam 1.haftası inanılmaz canım acıyor sürekli temizlediğim halde çok fazla dikişim var yarısı içerde kremliyemiyorum kaşıntı ayrı dkişlerin batmaso ayrı
buraya Labioplasti ve Vajinoplasti ve liposaction maceramı yazıcam. Eskiden bende netten araştırırdım. hatta ameliyat olduğum gün bile yorumları okuyordum. canımın acısı ne zaman geçer tahmini veya ne zaman iyileşirim diye. ancak iyileşen herkes yazmayı bırakmış. buraya yazıyorum benden sonraki kardeşlerime yol olsun
şubat ayında istanbul da a ameliyat oldum. Labioplasti ve Vajinoplasti ve liposaction içerikli. bende netten araştırıyordum. hatta ameliyata tek başıma gittim. ancan bunun daa sonrasında ne kadar yanlış olduğunu gördüm. keşke refakatçi alsaydım. sakın yalnız gitmeyin. Araştırırken en büyük problemim kadın doğum mu plastik cerrah mı konusu idi. ama burda bi çok revizyona mecbur kalan kişiyi görünce kadın doğumdan uzaklaştım. yani sonuçta insan vücudunun anotamisi aynı dedim. sonuçta kadın doğumcu da sabah akşam Labioplasti ve Vajinoplasti ameliyatı yapmıyor. en azından plastik cerrah bu ameliyattan daa çok yapmıştır. yok kadın doğumcu daa hakim falan filan muhabbetini de ele alırsak. Bu fikirler bana göre tabikisi . iyi niyetli olduğu sürece bana istediğiniz soruyu sorabilirsiniz elimden geldiği kadar cevaplarım.
buraya Labioplasti ve Vajinoplasti ve liposaction maceramı yazıcam. Eskiden bende netten araştırırdım. hatta ameliyat olduğum gün bile yorumları okuyordum. canımın acısı ne zaman geçer tahmini veya ne zaman iyileşirim diye. ancak iyileşen herkes yazmayı bırakmış. buraya yazıyorum benden sonraki kardeşlerime yol olsun
Yalancı ve ahlaksızsınız.. Hiç mi Allah korkunuz yok bunları yazarken. Biz burda çözüm için uğraşan insanlarız. Reklam içerikli sahte profil gerçekten Allahtan korkun. Kaç para alıyorsunuz.
Merhabalar bende 2. Dogumdan sonra sistosel oldum ameliyatbsureciniz nasil gectinsuan nasilsiniz acaba donus yaparsanz cok sevinirim.sistoseliniz hangi seviyedeydiOkadar uzun sürüyormu iyileşme20günü geçti çok endişeliyim.rektosrl sistosel rahim vajina daraltma ameliyatı oldum..düzelcekmiyim acaba çok endişeliyim.
Rektosel sistosel ameliyatı olmuşsunuz sıkıntılarınızdan kurtuldunuz nuOkadar uzun sürüyormu iyileşme20günü geçti çok endişeliyim.rektosrl sistosel rahim vajina daraltma ameliyatı oldum..düzelcekmiyim acaba çok endişeliyim.