Labioplasti ve Vajinoplasti ve liposaction maceram

Bana da öyle demişti jinekolog iddialaştım senin ki piskolojik dedi beni bu cinsel isteksizlikle alakalı piskoloğa yönlendirdi. size göre geniş vajina nasıl oluyor dedi. Çok doğum yapmış yapısı bozulmuş vajina kaslarının işlevini kaybetmiş olması dedi yani onlara göre genişlik o yani anlıycağın

merhaba bugun labioplasti nin tam 1.haftası inanılmaz canım acıyor sürekli temizlediğim halde çok fazla dikişim var yarısı içerde kremliyemiyorum kaşıntı ayrı dkişlerin batmaso ayrı

Yalancı ve ahlaksızsınız.. Hiç mi Allah korkunuz yok bunları yazarken. Biz burda çözüm için uğraşan insanlarız. Reklam içerikli sahte profil gerçekten Allahtan korkun. Kaç para alıyorsunuz.

Merhaba öncelikle geçmiş olsun acaba bizi güncelleyebilir misiniz görüntüsünden memnun kaldınız mı? Ağrınız acınız artık yoktur diye düşünüyorum umarım

Yalancı ve ahlaksızsınız.. Hiç mi Allah korkunuz yok bunları yazarken. Biz burda çözüm için uğraşan insanlarız. Reklam içerikli sahte profil gerçekten Allahtan korkun. Kaç para alıyorsunuz.

Bu sitede çok şey gördümde 2. hesap açıp kendine reklam yaptı diye beddua edeni ilk kez görüyorum. Alıntıda mı hata yaptı anlamadım ki ?

Okadar uzun sürüyormu iyileşme20günü geçti çok endişeliyim.rektosrl sistosel rahim vajina daraltma ameliyatı oldum..düzelcekmiyim acaba çok endişeliyim.
Merhabalar bende 2. Dogumdan sonra sistosel oldum ameliyatbsureciniz nasil gectinsuan nasilsiniz acaba donus yaparsanz cok sevinirim.sistoseliniz hangi seviyedeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…