Ümran Özer/Kadın Hastalıkları ve Doğum doktoruHangi dr cnm?
doktor bana suyla yıkamamamı söyledi, sarı su diye bir şey verdi eczane hazırlıyor. pamuk yardımıyla temizliyorum üzerine batikon sürüyorum. işlem gören bölgenin genişliğine, işlem türüne göre acı değişiyor sanırım. dediğim gibi ben batmalar, anlık yanmalar hariç bi acı çekmedimben de dün oldum bu operasyonu, oturamıyorum ve tuvalet sonrası suyla yıkarken cok yanıyor. batikonla temizliyorum sonra sen nasıl temizliyosun?
aynen 3. günümdeyim benim de wc dışında bi ağrım acım olmadı:) bide oturmadan yatıyorum birazda korku var ondan sanırımdoktor bana suyla yıkamamamı söyledi, sarı su diye bir şey verdi eczane hazırlıyor. pamuk yardımıyla temizliyorum üzerine batikon sürüyorum. işlem gören bölgenin genişliğine, işlem türüne göre acı değişiyor sanırım. dediğim gibi ben batmalar, anlık yanmalar hariç bi acı çekmedim
hiç korkma canım ilk gün dikişlerin etkisiyle acıyor ama yatarak dinlen bacaklarını kapalı tut ki şişmesin . Doktorum bacaklarını açıp yatma dedi şişliğe neden oluyormuş , buz jeli de ağrıyı azaltıyor:)Bugun funda yazıcı erolda oldum bır saat sonra acımaya basladı hadı hayrlısı
Ben suan bakınca büyük bir et görüyorum ordahiç korkma canım ilk gün dikişlerin etkisiyle acıyor ama yatarak dinlen bacaklarını kapalı tut ki şişmesin . Doktorum bacaklarını açıp yatma dedi şişliğe neden oluyormuş , buz jeli de ağrıyı azaltıyor:)
kızlar geçmiş olsun hepimize. kesilen taraf şişiyor ve büyük et parçası gibi görünüyor, 1. haftadan sonra şişlikler inmeye başlıyor. zaten şeklin tamamen oturması 1-2 ay sürüyor hiç sıkma canınıBen suan bakınca büyük bir et görüyorum ordaşişlik mi bu yoksa basarısız mi oldu anlamadım hiç.
oturmana kalkmana birde yatışına dikkat ettiğin sürece zaten bir acı olmuyor, psikolojik olarak çekiyoruz en çok acıyıaynen 3. günümdeyim benim de wc dışında bi ağrım acım olmadı:) bide oturmadan yatıyorum birazda korku var ondan sanırım
çok teşekkür ederiimoturmana kalkmana birde yatışına dikkat ettiğin sürece zaten bir acı olmuyor, psikolojik olarak çekiyoruz en çok acıyıwc sorunun da 2 3 güne düzelir diye tahmin ediyorum daha yeniymiş çünkü. çookk geçmiş olsun
Umarım oyle olur tatlım ilk gunum bugun azcık kanamalar oluyor gunluk paylaşım yapmaya calısacagm. Hepımız umarım en kısa surede rahatlarızkızlar geçmiş olsun hepimize. kesilen taraf şişiyor ve büyük et parçası gibi görünüyor, 1. haftadan sonra şişlikler inmeye başlıyor. zaten şeklin tamamen oturması 1-2 ay sürüyor hiç sıkma canını
evet evet görünürde çok az kaldıçok teşekkür ederiimdikişlerin düşmeye başladı mı?
ilk 1 hafta azalarak kanamam olmuştu benim de normal yani canımUmarım oyle olur tatlım ilk gunum bugun azcık kanamalar oluyor gunluk paylaşım yapmaya calısacagm. Hepımız umarım en kısa surede rahatlarız
ilk kez duyuyorum eskiye döndüğünüMerhaba ben bu ameliyatı 6 yıl önce olmuştum ilk zamanlar da memnundum ama sonra yine eskiye döndü gibinasıl oldu anlamadım ikinci kes olan var mı acaba yardımcı olabilir mi
evet evet çok normal, ben de ilk günlerde şekilsizliğinden şikayet ettim hep, parça parça dikişler duruyordu. iç dudaklar şiştiği için dıştan da şiş gözüküyordu şekilsizdi yani epeyce. ben de ağrı kesiciyi sayılı içtim ama antibiyotiğinizi aksatmayın önemli. zaten tamamen şeklin oturması 2 ay, ama 10 günden sonra şişlik inmeye başlıyorBıldiğim kadaryla tekrarlayan birsey degil demişti doktorum. Benım bugun ıkıncı gunum agrım azaldı kanama azcık azcık devam edıyor hala. Otururken de skıntı yasıorm oyuzden yatmayı terch edıorm. Ama şiş görünüyor dıs dudaklar degıl baya iç dudaklar. Şiş ve buyuk. Dıkıslerde cok şekilsiz sanki. Morarma falan olmadı bende arnıka yazmıstı doktor ama kullanmadım henuz. Sadece antıbıyotık kullanıyrm ıkı tane agrı kesıcı bıle ıcmedım ilk gun dısında. Ama bu gorunum benı cok korkutuyor. Eskısınden daha anormal ve buyuk. Özellıkle klıtorıs. Dısarı dogru cıkık. Küçülcegıne buyudu sankı. Umarım sadece ödemdir. Bunun dısında dıkıslerı bu sekılde dengesız duran varmıydi basta merak edıyorum? Sonradan dusunce o garıp goruntu degsıyor normale donuyor mu?