- 2 Aralık 2021
- 107
- 22
- 18
- 35
Olur ederim eşimin haberi yok buarada oldugumdan inşallah anlamazGecmis olsun cok sevindim adina. Insallah ilk cinsellikte bir sorun yasamazsin haberdar et bizi
Nasıl haberi yok, geçmiş olsun bu aradaOlur ederim eşimin haberi yok buarada oldugumdan inşallah anlamaz
Sagol buaradaNasıl haberi yok, geçmiş olsun bu arada
Peki bu surecte ne yaptiniz,esiniz uzakta sanirimYok işte söylemedim özgüvensizlikten kapatıyordum hep bu sefer göstericem bakalım anlayacakmı bende merak içindeyim
Zor değil. Bence herkesin ağrı eşiğine göre değişiyor. Benimde ağrı eşiğim çok yüksek değildir mesela ama çok şükür kolay oldu.tamamen iyileşme sürecin 4 hafra ben 1 hafta sonra işe başladım düşün yani 8 saat masa başı çalışıyorumPeki Kac gun sonra iyilesti bide ne kadar surdu ameliyat hani zor bi surec mi
Çok sevindim senin adına. Baştan söylüyorum geçen yıllarına ağlıycaksın sonrasın da niye bunkadar geç kalmışım diye..Evet 3 ay sonra gelicem insallah. Kessin ameliyati olacam ertelemenin anlami yok cünkü. O özgüvenden bende istiyorum
Aa bakiyim bi ben esim sadece kadin doktor istiyo erkek olmazmis pimpirikli birazCanim benimde bilgim yok lakin instagr da gokce Erdogan var ankarada cok iyi bir hekim mis
Aaa habersiz nasil oldu ? Hic mi fark etmedi agrin sizin da mi olmadi valla tebrik ederim seniOlur ederim eşimin haberi yok buarada oldugumdan inşallah anlamaz
Ah insallah kurtulurum bu ic dudaklardan ne kadar sacma dimi bacak aranda uzun bisey var rahat giyinemiyorsun erkekler gibi sürekli ic camasirini düzeltme ihtiyaci hissediyosun bela oldu bu bana vallaÇok sevindim senin adına. Baştan söylüyorum geçen yıllarına ağlıycaksın sonrasın da niye bunkadar geç kalmışım diye..
Aynisi bende de vae cinsellikte hic rahat degilim hep utanma özgüvensizlik orgazm olmama gibi vs. seylerYok işte söylemedim özgüvensizlikten kapatıyordum hep bu sefer göstericem bakalım anlayacakmı bende merak içindeyim
Yag enjeksiyonu kalici mi ? Bende yaptircam daİç dudaklar küçültüldü dış dudaklara yağ enjeksiyonu
İnşallah sende kurtulursunAh insallah kurtulurum bu ic dudaklardan ne kadar sacma dimi bacak aranda uzun bisey var rahat giyinemiyorsun erkekler gibi sürekli ic camasirini düzeltme ihtiyaci hissediyosun bela oldu bu bana valla
Bnce kalıcı yag enj iyiki yaptırmıştı ondan cok memnunum içi boştu baya benımYag enjeksiyonu kalici mi ? Bende yaptircam da
Aynisi bende de vae cinsellikte hic rahat degilim hep utanma özgüvensizlik orgazm olmama gibi vs. seyler
Agrı sızı olmadı ya bılmıyorum kasıntıda yok suan dıkıs bıttıgı yerde serrlık var gecmıcek dedı bugun gıttım de.. Oyle yanıAaa habersiz nasil oldu ? Hic mi fark etmedi agrin sizin da mi olmadi valla tebrik ederim seni
Insallah canimİnşallah sende kurtulursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?