Ağrılarınız tam olarak ne zaman geçtiHenüz 6.günümdeyim. Şişliklerim var, oyüzden çok dokunamıyorum. Hassasiyet problemi oluşacağını zannetmiyorum çünkü su vs. değdiğinde ağrım olmuyor ya da beni rahatsız etmiyor , duşa girmekten korkuyordum tazyikli su ağrı yapar diye belki ama aksine rahatladım. Ben 10.00 TL'ye yaptırdım ameliyatı fakat yeni yıla girdiğimiz için fiyatlarda artış olmuştur. Doktora mail atarsanız size fiyat konusunda bilgi verir ve öncesi sonrası birkaç vaka örneği de atmıştı bana. Bakire olduğum ve ameliyatım daha yeni olduğu için de ilişki konusunda bir şey diyemeyeceğim.Tecrübeli bir doktor olduğu için güveniyorum ve ilgiliydi bence. Ameliyattan sonra ilk tuvalete çıktığımda mesela kanamam biraz fazla oldu ve akşam iş dönüşü beni görmek için hastaneye geldi. Bir de benim cildim dikişlere reaksiyon gösterdi sanırım ve fazla şişti doktora yazdığımda muayenesine çağırdı ve rahatlamam için dikişlerin bazılarını 5.gün aldı. Çoğu doktor dikişleri almıyor. Belki bunlar küçük şeyler fakat ameliyat sonrası konforunuz için önemli bence. Dikişlerin alınması bile beni inanılmaz rahatlattı çünkü.Daha rahat hareket edebiliyorum şu an.