Labioplasti sonrasi cinsellik

Ağrılarınız tam olarak ne zaman geçti benim 7. Günüm inanılmaz ağrıyo ve batıyor umarım hemen geçer

İstanbulda Özgür Kartalı tavsiye ederim. Hiç ağrı olmadı. Ertesi gün ayaklandım. Sonuçtan memnunum.

Merhaba, Labioplasti ile ilgili çok mesaj geliyor, önerir misiniz diye..
Kendinizi sevin. Bu gerekli bir ameliyat değil. Tıbbi zorunluluk dışında asla bu işe girmeyin. Ben çok araştırmadan yaptırdım. Hata ettim. Kesinlikle estetik kaygılarla yaptırmayın. !!Psikolojik olarak rahatsız ediyor olabilir ama Emin olun önceki psikolojinizi ararsınız yolunda gitmezse..
İyileşme süreci , ağrı olayına girmiyorum. Dikişler 20 günde falan düşmüyor. Sürekli sızlama ve yabancılık hissi var. Simetrik değil. His kaybı ve kuruluk oluyor. Benden söylemesi. İyi bir tarafı yok mu? Bence yok. Yaptırmak için can atanlar 2 kere değil 2000 kere düşünsün derim.

İstanbulda ÖZgür Kartal ı öneririm. tüm korkularınızı kenara bırakın derim

Klitoris üstü deri aldırdıysanız süreci ve sonucu değerlendirdi misiniz.Ben de uyarılma olmadığı için orgazm olamıyorum.Gerçek sonuçları yaşayanlardan duymak çok iyimolacak
Teşekkürler

Şuan nasılsınız yapılan işlemlerden memnun kaldınız mı? Özelden konuşabilir miyiz?

Kime oldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…