• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Labioplasti olmak isteyenler tek çatı altında bulusalim

Province

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
815
526
53
Arkadaşlar burda benim gibi pekçok olmak isteyen araştırma yapan kadın var.. hepimiz bir im yaptığımız araştırmaları bilgiler paylaşalım.. belki psikolojik olarak destek oluruz birbirimize ..cok fazla konu var bu başlık altında toplanalım

Şuan burcu aslan kardaş'a dusunuyorum ama arkadaşım pek memnun değil bi gidip konusmam lazım onda yaptığı şeyi yapmamasi konusunda güvenmem lazım :/ yoksa aylin karanlik. Biraz daha pahalı ondan ama olmuşken en iyisi olsun istiyo insan.. Siz?

Nasil bir sikayeti var ?? Bana forumdan biri özgür kartalı önerdi link attı o kadar detaylı ki herşey kafamda şu an o var

Arkadaşlar burda benim gibi pekçok olmak isteyen araştırma yapan kadın var.. hepimiz bir im yaptığımız araştırmaları bilgiler paylaşalım.. belki psikolojik olarak destek oluruz birbirimize ..cok fazla konu var bu başlık altında toplanalım

BU AMELİYATI HİÇ BİR ŞEKİLDE ÖNERMİYORUM. ÇOK PİŞMANIM TÜM CİNSEL İSTEK VE ZEVK HERŞEYİM BİTTİ İÇ DUDAKLARIN ALINMASI İLE BİRLİKTE TÜM ZEVK NOKTALARINIZDA GİDİYOR BUNU BİLİN. VE DOKTORLAR HİÇ BİR KONUDA SİZLERİ UYARMIYOR TEK DERTLERİ PARA...

Studenttt canım seni uzun zamandır forumda görüyorum, inşallah en yakın zaman da olma fırsatı bulursun

Ben aylin kurta olmak istiyorum kızlar. Ama gidip görüsmedim nasıl yaptığı hakkında bilgim yok. Hanife hanım klitorisin üstünde deriyi fazla mı alıyor nasıl yapıyor anlamadm ama genelde açıkta kaldığını yazanlar vardı. Yeni doktor önerilerine de açığım yaptıranlar yazsın lütfen

Tam da diğer tarafa yapmıştım yorumumu:)) insaallah sende bende bir an önce ameliyatı olur kurtuluruuzzzz

Back
X