Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl oldunuz? Düzelme var mı?Evet cift taraflı oldm
aynı vudeolari gösterdi. Ameliyat sonrası hasta resimleri De gösterdi ama benm ki hiç gösterdiği gbi olmadi. Ertesi gün ise gdersn dedi ama oturamayirm bile yani ne desem bilmiyorm sizlere umarm sizn iyi gecer
Bugün 12. Günüm ağrım azaldı ama halen tam oturamıyorum. Dün iş çıkışı 20 dk yürüdüm ve iç dudaklarm eve geldgm de sismisti. Ama görüntü güzel çıkan bişey yok tek çizgi halinde. Dikiş yerleri hariç fena değil sadece sağ tarafta iç dudak ile dış dudak arasında çıktınti var. Doktor o geçer bi kaç aya araya kaynar dedi ama o moralimi bozuyor
Estetik işlemler sonrası ilk 3 gün, ağlamalar sızlamalar,nereden yaptırdımlar,rahat mı battılar ,pişmanlıklar normaldir ama 4. Günde acaba neremi yaptırsam diye düşünmeye başlıyorsun Aklıma tek takılan Özgür Bey’in süreci uzun sanırım...10 gün uzun bir agrı sızı süreci,çok kesiyor demek ki...Çok şükür canm şeklinden memnun olunca gerisi unutuluyor. İlk başta pismanm dedm.ama iyiki olmuşum diyorm şu an:*
Benim de çok düşük, ama bence kesi fazlalıgından bunlar...O ertesi gün işe gittimlere inanmıyorum ben...bıcak yarası sonucta,bir burun ameliyatı ya da meme ameliyatı gibi değil sanırım,o ameliyatlarda kesiler küçük...Neyse sonucunuz iyi olur,değer inşallah...Sonucta hala bu işi en iyi hangi doktor yapar bir muamma forumda..Özgür beye olup ertesi gün işi gittim diyen bayanla konustm kliniğinde muaneye gelmişti. Benm acı eşiğim çok düşük herhalde ondan kendisi de dedi. İğne hap bana etki etmiyor o derece