• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Labioplasti oldum hayatım alt üst oldu

Ya kızlar şöyle bi durum da oluştu şiş olan kısımda uçları dikişli yerler aynı zamanda kanıyordu buz koydugumda falan gazlı beze de geliyor sürekli taze olarak kanardı şimdi o kısımlar siyah şekilde duruyor deriden gitmiyor duş alınca da gitmedi. Böyle olan var miydi nasıl gidecek onlar deriyle bütünleşmiş gibi
Senin anladığım kadarıyla içerde kan birikmiş ve akması gerekiyo, benimde öyle olmuştu. Doktora fotoğraf attım o da çağırdı hematom oluşmuş gel diye. Gittiğimde öncelikle o söylediğin deriyle bütünleşmiş gibi görünen kabuk bağlamış kanları cımbızla temizledi sonra içindeki kanlar gelsin diye sıktı. Kötü kanı boşaltmış oldu yani. Sana tavsiyem ordaki kabukları almaya çalış ki içerideki kan akabilsin. Kabuklari aldıktan sonra yavaş yavaş dayanabilicegin şekilde sık orayı. Banyoda iyice yumuşuyo orda yap derim. Tabii yine doktoruna sormayı da ihmal etme

Senin anladığım kadarıyla içerde kan birikmiş ve akması gerekiyo, benimde öyle olmuştu. Doktora fotoğraf attım o da çağırdı hematom oluşmuş gel diye. Gittiğimde öncelikle o söylediğin deriyle bütünleşmiş gibi görünen kabuk bağlamış kanları cımbızla temizledi sonra içindeki kanlar gelsin diye sıktı. Kötü kanı boşaltmış oldu yani. Sana tavsiyem ordaki kabukları almaya çalış ki içerideki kan akabilsin. Kabuklari aldıktan sonra yavaş yavaş dayanabilicegin şekilde sık orayı. Banyoda iyice yumuşuyo orda yap derim. Tabii yine doktoruna sormayı da ihmal etme
Ordaki şişlik baştan morluk halindeydi ben de araştırınca hematom olduğunu düşündüm. Ancak kontrole gittiğimde doktor bi şey yapmadı sıvı birikmesi var buz koy dedi sadece. Kanamasını sorduğumda da dikişler kanar dedi. Dediğin daha mantıklı ben de sanki orası kanadıkça şişliğin azaldığını hissettim ama kaç gündür kaldı öylece. Dediğini yapabilecegimi sanmıyorum cesaret edemem ben temizlerken yağ sürerken bile içim ürperiyor

O morluk olarak gördüğün yer kan işte. Kan birikmiş ve onu boşaltmadan rahat edemiceksin. Ben doktora giderken bırak oturmayı yürüyemiyodum bile, hematomu boşalttıktan sonra çok iyi hissettim yürümeye başladım ve kaykılarak çok rahat oturdum. O işlemi doktor yaparken çok korkuyosun savunmasız hissediyosun. Kendin yapmaya çalış bence. Şekil olarak ne durumdasın? Ben unutuyorum siteye girmeyi. Sen aklına bişey takıldıkca sor. Korkuyosan hızlı olsun istiyosan whtsptanda sorabilirsin fark etmez benim icin

O morluk olarak gördüğün yer kan işte. Kan birikmiş ve onu boşaltmadan rahat edemiceksin. Ben doktora giderken bırak oturmayı yürüyemiyodum bile, hematomu boşalttıktan sonra çok iyi hissettim yürümeye başladım ve kaykılarak çok rahat oturdum. O işlemi doktor yaparken çok korkuyosun savunmasız hissediyosun. Kendin yapmaya çalış bence. Şekil olarak ne durumdasın? Ben unutuyorum siteye girmeyi. Sen aklına bişey takıldıkca sor. Korkuyosan hızlı olsun istiyosan whtsptanda sorabilirsin fark etmez benim icin
Özel mesaj atmaya çalıştım ama atamadım siteyi de çok iyi bilmiyorum yeni olduğum için. Doktor bunu gördü de boşaltmadi ya yürümem penguen gibiydi zaten yeni yeni normal yürümeye çalışıyorum onda da çamaşır değince urperiyorum çok aşağıda bırakıyorum. Hematomun ucunda dikişler falan da olduğu için bi şey olursa diye korkarım ben yapabilir miyim bilmiyorum ucundaki siyahlık oluşmasaydı buzla baskı uyguladıkça kendisi az az gidiyor gibiydi

Meraba ozel mesaj atamiyorum size bir sey sormak istiyorum

Banada yardimci olur musun :(

Bende bu ameliyatı düşünüyorum .Nasıl ulaşabilirim siteyi kullanamıyorum çok iyi bilmiyorum yani

Back
X