• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Labioplasti oldum hayatım alt üst oldu

Benim doktorum sakın batikon kullanma dedi
Aaa niye öyle dedi ki bana başlangıçta sadece yıkama jeli kullan dedi ama ben direkt yara kısma kullanamadım onu korktum kenarlara arkaya uygulayabildim diye burdan okuduklarım doğrultusunda batikon aldım kullandım doktora söyledim kullan farketmez dedi. Eua da gulard da başta vermemişti bana ama gazlı bez koyup üstüne buz koyunca bez yaraya yapıştı çıkarırken iyice canım yandı diye doktoru aradım o zamanda dedi eua da gulard al onu döküp koy gazlı bezi diye

Bana batikon falan kullanma sakın dikisleri kurutuyor sertlik yapar dedi sadece furacin diye bir krem bir ağrı kesici birde antibiyotik verdi onları kullanıyorum. Batikonu önermiyor

Bana batikon falan kullanma sakın dikisleri kurutuyor sertlik yapar dedi sadece furacin diye bir krem bir ağrı kesici birde antibiyotik verdi onları kullanıyorum. Batikonu önermiyor
Antibiyotik bi ağrı kesici ilk hafta kullandım. Sarı kantaron yağı kullanıyorum onun da antiseptik özelliği var o zaman batikonu hemen bırakıyorum ben de

Bencede bırak ben hic kullanmadım 2 . Günümdeyim kullanmayacağımda
Güvendiğim bi aktar akşam kudretnari yağı sabah sarı kantaron yağı sür günde 3 bardak da toz c vitamini iç demisti. 3gundur yağları sürüyorum şuanda farkediyor sislikte azalma olduğu bu kadari bile gözlerimi yaşarttı insaalalh devam eder iyileşme

İnsallah canım benim sabret 1 günde bile cok değisiyor ben bu ameliyatı olmadan önce burda olan kisilerin yazdıklarını cok okudum defalarca o yuzden bu ameliyatın en önemli tarafı sabretmek insallah iyi olucak hersey

İnsallah canım benim sabret 1 günde bile cok değisiyor ben bu ameliyatı olmadan önce burda olan kisilerin yazdıklarını cok okudum defalarca o yuzden bu ameliyatın en önemli tarafı sabretmek insallah iyi olucak hersey
Ben 13 günde anca bi değişme hissettim çok yavaş ilerliyor benim

7 ağustosta Labioplasti oldum uzun zamandır var olan bir durumdu evlencegim için son bi cesaretle yaptırdım ailemden herkesten gizli oldum basit sandim. Genel anestezi ile oldum uyandığımda büyük bi acı hissettigim an ilk pişmanlık başladı. Yan koyulmuş buz tüpü vardı yaklaşık 2 saat sonra doktor yanima gelince olmamış bu ödem olmuş hemen buz getirin vs dedi ve gece hastanede kalmam gerektigini söyledi. Ertesi gün hastaneden çıktım hiçbir şekilde oturamıyorum o günden beri yatıyorum. Görüntü korkunç gördükçe psikolojim bozuldu. Sağ taraf ödem şişlik boğum bogum tuhaf. Sol taraf kan yara içinde. Doktor sadece.buz koy bastır diyo. Ilk 10 gün gece gündüz her yarim saatte buz koydum ancak dikişleri etkiliyo azalttım artık ve gazlı bez yaraya yapıştığı için kurşun suyu ile ıslanmış gazlı bez koyuyorum sürekli tuvalet sonrası batikon kullanıyorum bazen temizleme jeli de kullanıyorum. Ama neden Iyilesmiyor 40 gün kaldı düğünüme evlenmekten de her şeyden de soğudum ölmek isteyecek kadar kötü durumdayım çok pişmanım. Iki hafta rapor kullandım bayramdan sonra ise nasıl baslicam oturamıyorum olanlar yardımcı olsun lütfen

Merhaba canım yazdıklarını okudum inşallah güzel olur herşey iyileşirsin bir an önce. Bende yaptırmak istiyorum ama çok korkuyorum bu yazılanlardan sonra. Sen hangi doktora oldun ve ücret ne kadar ödedin

7 ağustosta Labioplasti oldum uzun zamandır var olan bir durumdu evlencegim için son bi cesaretle yaptırdım ailemden herkesten gizli oldum basit sandim. Genel anestezi ile oldum uyandığımda büyük bi acı hissettigim an ilk pişmanlık başladı. Yan koyulmuş buz tüpü vardı yaklaşık 2 saat sonra doktor yanima gelince olmamış bu ödem olmuş hemen buz getirin vs dedi ve gece hastanede kalmam gerektigini söyledi. Ertesi gün hastaneden çıktım hiçbir şekilde oturamıyorum o günden beri yatıyorum. Görüntü korkunç gördükçe psikolojim bozuldu. Sağ taraf ödem şişlik boğum bogum tuhaf. Sol taraf kan yara içinde. Doktor sadece.buz koy bastır diyo. Ilk 10 gün gece gündüz her yarim saatte buz koydum ancak dikişleri etkiliyo azalttım artık ve gazlı bez yaraya yapıştığı için kurşun suyu ile ıslanmış gazlı bez koyuyorum sürekli tuvalet sonrası batikon kullanıyorum bazen temizleme jeli de kullanıyorum. Ama neden Iyilesmiyor 40 gün kaldı düğünüme evlenmekten de her şeyden de soğudum ölmek isteyecek kadar kötü durumdayım çok pişmanım. Iki hafta rapor kullandım bayramdan sonra ise nasıl baslicam oturamıyorum olanlar yardımcı olsun lütfen
Cok gecmis olsun öncelikle. Benden bir tık daha iyi bi haldesin sanırım merak etme :) sabır sabır sabır başka hiç bişey demiyorum sana. Ben 20 aralık 2017de oldum. Cok pişman oldum ama şuan cok iyiyim. Ufacik tefecik şeyler kaldı ama inan hic rahatsız etmiyo ve doktor gel bakalim dediği halde gitmedim sen düşün. Benim eski mesajlarimi incele haline sukredersin:)

Merhaba canım yazdıklarını okudum inşallah güzel olur herşey iyileşirsin bir an önce. Bende yaptırmak istiyorum ama çok korkuyorum bu yazılanlardan sonra. Sen hangi doktora oldun ve ücret ne kadar ödedin
4bin ücret doktor nalan karacaoğlu medical park hastanesinde

Cok gecmis olsun öncelikle. Benden bir tık daha iyi bi haldesin sanırım merak etme :) sabır sabır sabır başka hiç bişey demiyorum sana. Ben 20 aralık 2017de oldum. Cok pişman oldum ama şuan cok iyiyim. Ufacik tefecik şeyler kaldı ama inan hic rahatsız etmiyo ve doktor gel bakalim dediği halde gitmedim sen düşün. Benim eski mesajlarimi incele haline sukredersin:)
Teşekkür ederim canım senin çok zaman geçmiş hala da tam düzelmedi yani eski mesajlarının bazılarını okudum iyice korktum tam olarak ne zaman geçti şişliklerin hepsi ne zaman normal şekilde oturabildin dikişler ne zaman düştü

Yok yok düzeldi cok rahatım 18 gün sonra düğünüm var hic bi sıkıntım yok. Sadece şekil olarak ufak tefek seyler var ama dedigim gibi takılmıyorum o sarkan parçalardan kurtulduğum için özgüvenim tavan..İnan tam ne kadar sure sonra oturmaya başladım hatırlamıyorum ama ocak ayının 27si olması lazım çok rahat at binmistim:) bıraktım labioplasti konusunu artık forumlara bakmıyorum bile. Bildirim geldiği için bi bakiyim dedim. Seninde benim gibi nişanlın öğrenmiş düğünün yakınmış falan o yuzden üzülüp yazıyım istedim. Senin icin tek soyleyebilicgm eger müthiş bi iyileşme hızı göstermezsen eğer düğüne kadar geçmeyebilir :/ ben yanlış hatırlamıyosam şuan evlenebilirim dediğimde 3 ay geçmişti. Dikiş düşme olayı yoktu bende. Eriyen dikişti hepsi, arada sadece ip ucu gördüğümde çekip alıyodum geliyolardı kısa kısa. Sadece alttaki dikişler misina ipi gibi kalındı, onları da doktor almıştı kontrolde

Yok yok düzeldi cok rahatım 18 gün sonra düğünüm var hic bi sıkıntım yok. Sadece şekil olarak ufak tefek seyler var ama dedigim gibi takılmıyorum o sarkan parçalardan kurtulduğum için özgüvenim tavan..İnan tam ne kadar sure sonra oturmaya başladım hatırlamıyorum ama ocak ayının 27si olması lazım çok rahat at binmistim:) bıraktım labioplasti konusunu artık forumlara bakmıyorum bile. Bildirim geldiği için bi bakiyim dedim. Seninde benim gibi nişanlın öğrenmiş düğünün yakınmış falan o yuzden üzülüp yazıyım istedim. Senin icin tek soyleyebilicgm eger müthiş bi iyileşme hızı göstermezsen eğer düğüne kadar geçmeyebilir :/ ben yanlış hatırlamıyosam şuan evlenebilirim dediğimde 3 ay geçmişti. Dikiş düşme olayı yoktu bende. Eriyen dikişti hepsi, arada sadece ip ucu gördüğümde çekip alıyodum geliyolardı kısa kısa. Sadece alttaki dikişler misina ipi gibi kalındı, onları da doktor almıştı kontrolde
Dikisleri görüyorum ben baktığımda kalın geldi bana görüntüsü ama bilmiyorum nasıl olması gerektiğini. At bindiğin esnada ortalama bi ay geçmişti yani o zaman rahattın. Evlilik konusunda korkum ilişki manasında değil daha çok çünkü nişanlım öğrenince iyileşene kadar bekleriz sıkıntı yok falan dedi. Benim korkum iki haftada hala yatakta olunca ne zaman kalkıp oturup normal hayatıma donebilcem çok fazla iş var düğün hazırlıkları malum zor onları halledebilsem yetecek evimiz de şehir dışında olacağı için koşturma daha fazla olacak gözümde büyüdü iyice.
Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. Fotoğrafların duruyorsa atabilsen daha bilgilendirici olurdu benim için kendimin diğerlerine göre ne derece sis olduğunu daha iyi anlardım.
Ayrıca fazla zorluk çeksen de evlilik açısından zamanlaman iyi olmuş keşke ben de erken yaptirsaymisim

Evet kesinlikle arada en az 3 ay olması gerekiyo bence. Koşuşturma için 2 hafta cok az sık biraz daha dişini, ayağa kalkar kendini yorarsan iyice şişer yoksa. Nişanlının anlayışlı olması harika bu arada. Benim nişanlmda asla ters bisey söylemedi ne zaman iyilesirse beklicez dedi ve o kadar yardımcı oldu ki garibim:) hastaneden eve o getirdi, arkaya yatak yaptı kasislerden 1 saatte geçtik kontrollerime hep o götürdü getirdi asla hakkını ödeyemem. Hala sorar iyisin dimi bi sıkıntı yok doktora gidelim mi bi kontrol etsin vs vs. Suan 8 ay geçmesine rağmen hala arada baktıkça değişim görüyorum. Burdan tanıştığım arkadaslarla arada before after yapıp şok oluyoruz :) sende guluceksin bu hallerine merak etme

Işe ne zaman donebilcem o zaman şişi tam geçmeden başlarsam daha çok mu şişer? Inşaallah pazartesiye kadar geçer ☹

Ne iş yaptığına da bağlı biraz. Masa başı bi iş mi? Ben o zaman çalışmıyodum ama şuanki işime gidip geliyo olsaydım sandalyede cok hafif kaykılarak oturabilirdim diye düşünüyorum. Dolaşıp durmicaksan çok şişmez. Bide şuan ne durumda dehset bi şişlik var mı? Benim cok fena şişikti ve aşırı mordu. 2 ay olmasına rağmen minik minik morluklar duruyodu sen düşün. Şimdi o kadar hayret ediyorum ki düzeldiğine

Morluklar bi kaç gün önce geçti benim klitoris üstü şiş yanlara doğru da sağ taraf aşağıya kadar şiş solda şişlik yok dikiş yerleri de bogumlu ve kanlı. Şuanda oturduğumda çok arkaya doğru oturuyorum normal oturmuyorum. Sahada çalışıyorum sosyal çalışma ve yanımda erkek oluyor arabada öyle belli ederek oturmamam lazım evlere de giderken merdiven çıkıyoruz içerde de oturuyoruz bunları belli etmeden yapamam galiba o zaman

Ya kızlar şöyle bi durum da oluştu şiş olan kısımda uçları dikişli yerler aynı zamanda kanıyordu buz koydugumda falan gazlı beze de geliyor sürekli taze olarak kanardı şimdi o kısımlar siyah şekilde duruyor deriden gitmiyor duş alınca da gitmedi. Böyle olan var miydi nasıl gidecek onlar deriyle bütünleşmiş gibi

Back
X