• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Labioplasti oldum hayatım alt üst oldu

Aykizzz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2018
27
1
1
32
7 ağustosta Labioplasti oldum uzun zamandır var olan bir durumdu evlencegim için son bi cesaretle yaptırdım ailemden herkesten gizli oldum basit sandim. Genel anestezi ile oldum uyandığımda büyük bi acı hissettigim an ilk pişmanlık başladı. Yan koyulmuş buz tüpü vardı yaklaşık 2 saat sonra doktor yanima gelince olmamış bu ödem olmuş hemen buz getirin vs dedi ve gece hastanede kalmam gerektigini söyledi. Ertesi gün hastaneden çıktım hiçbir şekilde oturamıyorum o günden beri yatıyorum. Görüntü korkunç gördükçe psikolojim bozuldu. Sağ taraf ödem şişlik boğum bogum tuhaf. Sol taraf kan yara içinde. Doktor sadece.buz koy bastır diyo. Ilk 10 gün gece gündüz her yarim saatte buz koydum ancak dikişleri etkiliyo azalttım artık ve gazlı bez yaraya yapıştığı için kurşun suyu ile ıslanmış gazlı bez koyuyorum sürekli tuvalet sonrası batikon kullanıyorum bazen temizleme jeli de kullanıyorum. Ama neden Iyilesmiyor 40 gün kaldı düğünüme evlenmekten de her şeyden de soğudum ölmek isteyecek kadar kötü durumdayım çok pişmanım. Iki hafta rapor kullandım bayramdan sonra ise nasıl baslicam oturamıyorum olanlar yardımcı olsun lütfen

Ah canim gecmis olsun. Bende bayramdan sonra olacagim insallah. Ama korktum simdi.cok acin var mi? Benim Doktor 2 aya iyilesiyo dedi. Bekle bakalim. ..

Ah canim gecmis olsun. Bende bayramdan sonra olacagim insallah. Ama korktum simdi.cok acin var mi? Benim Doktor 2 aya iyilesiyo dedi. Bekle bakalim. ..
Bence hiç olma ben Hastanede kalınca nişanlım öğrendi keşke yatırmasaydın benim için önemli olmazdı dedi. Kendin için yaptiracaksan katlanırım diyosan yaptır ama vajina türlerini araştır ben sonradan öğrendim çok da anormal bi durum değil kişiden kişiye göre farklı türleri var sadece

Canım biraz bekle ve bakımını cok iyi yapmaya calıs bu arada kime oldun?
Batikon yıkama jeli kullanıyorum. Eua de gulard yani kurşun suyunu gazlı bezle koyuyorum bunların dışında bitkisel yağlar da. Bi kaç gün sonra regl olduğumda nasıl olcak daha çok korkuyorum. Doktor nalan karacaoğlu medical park hastanesinde

7 ağustosta Labioplasti oldum uzun zamandır var olan bir durumdu evlencegim için son bi cesaretle yaptırdım ailemden herkesten gizli oldum basit sandim. Genel anestezi ile oldum uyandığımda büyük bi acı hissettigim an ilk pişmanlık başladı. Yan koyulmuş buz tüpü vardı yaklaşık 2 saat sonra doktor yanima gelince olmamış bu ödem olmuş hemen buz getirin vs dedi ve gece hastanede kalmam gerektigini söyledi. Ertesi gün hastaneden çıktım hiçbir şekilde oturamıyorum o günden beri yatıyorum. Görüntü korkunç gördükçe psikolojim bozuldu. Sağ taraf ödem şişlik boğum bogum tuhaf. Sol taraf kan yara içinde. Doktor sadece.buz koy bastır diyo. Ilk 10 gün gece gündüz her yarim saatte buz koydum ancak dikişleri etkiliyo azalttım artık ve gazlı bez yaraya yapıştığı için kurşun suyu ile ıslanmış gazlı bez koyuyorum sürekli tuvalet sonrası batikon kullanıyorum bazen temizleme jeli de kullanıyorum. Ama neden Iyilesmiyor 40 gün kaldı düğünüme evlenmekten de her şeyden de soğudum ölmek isteyecek kadar kötü durumdayım çok pişmanım. Iki hafta rapor kullandım bayramdan sonra ise nasıl baslicam oturamıyorum olanlar yardımcı olsun lütfen
Çok geçmiş olsun bu bahsettikleriniz normal mi peki dr ne dedi? Ve kim dr'unuz bilmemiz de fayda var yaptırmayı düşünenler icin tekrar geçmiş olsun ve kendinizi çok yıpratmayın gececektor

Doktorum nalan karacaoğlu. Başlangıçta bi hafta buz koyacaksın demisti bu kadar kötü olacağını söylemedi 1.haftamda kontrole gidince herkese göre bende daha fazla tepkime olduğunu dudak yapısının ince olması ve bunyemle alakalı olduğunu söyledi. Ne zaman geçeceğine dair süre belirtmiyor sadece geçecek zamanla diyor bugün tekrar gidicem kontrole

Kesin bir bilgi vermiyor gibi gözüküyor. Hala kötü müsün ne durumdasın?

Kesin bir bilgi vermiyor gibi gözüküyor. Hala kötü müsün ne durumdasın?
Morarmıştı ayrıca bi kaç gündür o morluklar yok oldu sislikte de hafif değişme var gibi kullandığım bitkisel yağların etkisiyle olduğunu düşünüyorum ama hala paytak paytak yürüyorum oturamıyorum orayı öyle şiş dikişli kanlı görünce oturmaya cesaret de edemiyorum alt kısma kadar var çünkü şişlik

Çok geçmiş olsun ben şükür çok iyiyim. Okadar şişme olmadı 10 gün Bi zorluk çektim evet ama okadar da acılı geçmedi inşallah biran önce iyileşirsin çok üzüldüm adına

Çok geçmiş olsun ben şükür çok iyiyim. Okadar şişme olmadı 10 gün Bi zorluk çektim evet ama okadar da acılı geçmedi inşallah biran önce iyileşirsin çok üzüldüm adına
Şuan ne kadar geçti olalı. Aslında benim şuanda normalde ağrı acı yok ama hareketlerim kısıtlı dikkat etmesem acıyor buz koyup bastirdigim zamanlarda acıyor dikiş kısımları kanatiyor da ayni zamanda. Ben biraz fazla zayıfım o yüzden oturduğumda direkt üstüne oturmuş oluyorum acaba o yüzden mi çok zorlaniyorum bilemedim

Şuan ne kadar geçti olalı. Aslında benim şuanda normalde ağrı acı yok ama hareketlerim kısıtlı dikkat etmesem acıyor buz koyup bastirdigim zamanlarda acıyor dikiş kısımları kanatiyor da ayni zamanda. Ben biraz fazla zayıfım o yüzden oturduğumda direkt üstüne oturmuş oluyorum acaba o yüzden mi çok zorlaniyorum bilemedim
2 buçuk ay oldu ameliyat olalı galiba zayıflığın etkiler olmadan öncede rahatsız ediyordur seni illaki

2 buçuk ay oldu ameliyat olalı galiba zayıflığın etkiler olmadan öncede rahatsız ediyordur seni illaki
Dikişlerin düşmesi normal şekil almasi falan ne kadar sürdü peki ben de iki haftada bu kadar azcik iyileşme olunca korkuyorum 40 gün sonra düğünüm olcak evlenmek istemiyorum bu yuzden

Dikişlerin düşmesi normal şekil almasi falan ne kadar sürdü peki ben de iki haftada bu kadar azcik iyileşme olunca korkuyorum 40 gün sonra düğünüm olcak evlenmek istemiyorum bu yuzden
Dikişlerimin hepsi 25_30 gün arası düştü şişlikler im 15 günde indi morlukları 10 gün içinde gözle görülmeyecek kadar azaldı. Belki de vücudun cok hassas 1 aya toparlarım diye düşünüyorum

Gecmis olsun
Keske daha once olsaydin
Dugune 40 gun kalmis
Illa ki iyilesir ama dugunle arasi uzun olsaydi daha iyi olurdu

Gecmis olsun
Keske daha once olsaydin
Dugune 40 gun kalmis
Illa ki iyilesir ama dugunle arasi uzun olsaydi daha iyi olurdu
Ameliyat olduğumda düğüne 53 gün vardı olmadan önce doktora sordum o zamana kadar tabi ki iyileşir dedi. Şuanda keşke daha önce olsaydım bile değil keşke hiç olmasaydım diyorum

Mikrop kapmıs olmasın belki enfeksiyon olmustur o yüzden iyilesmiyodur
Bi hafta önce kontrole gittiğimde enfeksiyon herhangi bi şey yok dedi. Dikkat de ediyorum batikon yıkama jeli vs kullanıyorum. Bugün tekrar gidicem bakalım kontrole ne diyecek

Back
X