Labioplasti mağduruyum

Nasıl bu kadar problem yaşıyorsunuz bence doktorlar başarısız. 5 ay önce oldum bu ameliyatı 3 hafta da tamamen iyileştim 1 ay da dikişlerim düştü şu an hiç operasyon geçirmemiş gibi rahatım. Bence başka bi doktora görünün çünkü bu kadar sıkıntı yaşatacak bi ameliyat değil bu. Çok geçmiş olsun
Merhaba birşey sormak istiyorum ben de istiyorum bu operasyonu geçirmeyi ama sonrasında herhangi bir hissizlik, his kaybı gibi şeyler oluyor mu? Yoksa operasyon öncesi ile aynı mı?

Neden kaldıramayasınız ki bi rahatsızlığınız mı var? Genel anestezi bile almıyorsunuz çok basit bi ameliyat. Sonda takılmasa aynı gün bile gönderilebilir yatışa gerek bile yok aslında. İhtiyacınız varsa hiç ertelemeyin. Ben daha önce olmadığıma pişmanım boşuna çekmişim o kadar enfeksiyon mantar problemlerini. Sadece doğru ve iyi doktoru bulmak önemli

Acı eşiğim çok düşük o yuzden baş edemem diye korkuyorum.. Bir de ailemle yaşıyorum onlara ne diyeceğim diyorum

Acı eşiğim çok düşük o yuzden baş edemem diye korkuyorum.. Bir de ailemle yaşıyorum onlara ne diyeceğim diyorum
Acı olarak 10 üzerinden 5 diyebilirim o da sadece ilk 3 gün. Ailenize bence durumu enfeksiyon ve mantar problemi yaşıyorum sebebi buymuş diye anlayabilirsiniz.

Back
X