- 9 Nisan 2023
- 8
- 0
- 1
- 33
- Konu Sahibi sekersizlimonata
Selam ,17 gün önce Labioplasti hudoplasti vajinoplasti ve dış dudak dolgusu yapıldı .1 gün hastahanede kaldım ertesi gün ödem başlamıştı evime döndüm ve yaklaşık 14 gün hep uzanarak dinlendim çünkü ayağa kalksam ödemden dolayı yürümek çok zordu .doktorum baticonla yıkamamı söyledi yani tuvaletten sonra baticon sık dedi.geniş iç çamaşırı kullandım ve organik ped aldım batıcından sonra ıslandığı ıcın sonra degıstırıyordum pişik yapmış anüs kısmını doktora yazdım acı cekıyordum ödem çoktu ve yanma vardı hastahaneye gittim baticonu kestik alerji yapmış sanırım yani baticon yapmış.furacin verdi krem onu kullanıyorum 1 haftadır ödem hafifledi tabi ama gerçekten çok kötü labıoplasti olan bölgeler hala ipler görünüyor ve klitoris şişmiş yan olarak ilk zaman iltihap akıyordu , Labioplasti bölgesi hala içi ödemli ,vajina daraltma ise alttan daraltılmış ama akıntı oluyor ve sanırım ödemden dolayı dikişlerim atmış genel olarak öyle olduğunu düşünüyorum ve görünüm cıdden çok kötü psikolojim bozuldu bu normal süreçmiş sizce bacağımı açıp baktığımda çok kötü duruyor parçalanmış gibi ve akıntım oluyor